July 2, 201212 yr naopako da to urade, mislim to je kao da pucas u glavu dobrom psu na kupljenom imanju, zato sto ti se ne dopada bivsi gazda
July 2, 201212 yr Pričao je Toma o tome malo i u Utisku nedelje. Jedino je bedak što mu ne sprema istinski svilen gajtan, nego će đubre mirno i bez previše problema otići, i to će još držati moralne pridike.
July 2, 201212 yr @ MMDpa da taj psić utuca još 60mil. € za naredne 4 godine. Shvatam da je lova najmanji problem, naravno pseto ne moraš upucati, dovoljno ga je pustiti niz vodu, i dovesti svoje na čiji si se smrad već navikao
July 2, 201212 yr vidim po netu da se spominju Vidojevićka, Kosanićka i Bujošević, a ja sam čuo i za Milomira Marićaa Anđus je viđen za urednika sportskog bloka u Dnevniku 2
July 2, 201212 yr a Anđus je viđen za urednika sportskog bloka u Dnevniku 2pih, pretrgli su se. nezahvalnici...<_<
July 3, 201212 yr vidim po netu da se spominju Vidojevićka, Kosanićka i Bujošević, a ja sam čuo i za Milomira Marićaa Anđus je viđen za urednika sportskog bloka u Dnevniku 2Vidojevicka je pricala ljudima na onoj kcn partinskoj "Kad mi pobedimo sve cu da vas prebacim na RTS".Mislim da nece ona verovatno su radili telefoni samo tako...Bice iznenadjenja ako ista moze da nas iznenadi.To moze da bude prihvatljivo samo nekom ko je spreman da zarad funkcije zaboravi sve probleme koje rts ima.Naravno i da ga zabole da bilo sta pozitivno radi na resavanju tih problema...
July 3, 201212 yr RTS-u samo grobar može da pomogne.Dakle stvari se odvijaju dobro po njih poslednjih mesec i po.
July 3, 201212 yr Ne zaboraviti Vučelu.Pa sad mislim da nijedna od tih ekipa njega bas ne mirise...Premijer sigurno...
July 3, 201212 yr Neka rade šta hoće, neka dovode na čelo RTS-a koga hoće, samo da ne diraju:http://www.youtube.com/watch?v=Lr2COAXaH7Q
July 4, 201212 yr Nadam se da ce RTS u naredne 4 godine nabaviti kran, da je na kraju tog mandata mogu dalje utovljenu izneti iz studija... ili barem mini dizalicu da joj prekrstaju noge...ovi snimci il su bajati il su izduzeni...