Аврам Гојић Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 naopako da to urade, mislim to je kao da pucas u glavu dobrom psu na kupljenom imanju, zato sto ti se ne dopada bivsi gazda
Filipenko Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Pričao je Toma o tome malo i u Utisku nedelje. Jedino je bedak što mu ne sprema istinski svilen gajtan, nego će đubre mirno i bez previše problema otići, i to će još držati moralne pridike.
kud u maglu Simoviću Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 @ MMDpa da taj psić utuca još 60mil. € za naredne 4 godine. Shvatam da je lova najmanji problem, naravno pseto ne moraš upucati, dovoljno ga je pustiti niz vodu, i dovesti svoje na čiji si se smrad već navikao
kud u maglu Simoviću Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 vidim po netu da se spominju Vidojevićka, Kosanićka i Bujošević, a ja sam čuo i za Milomira Marićaa Anđus je viđen za urednika sportskog bloka u Dnevniku 2
hattori Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 a Anđus je viđen za urednika sportskog bloka u Dnevniku 2pih, pretrgli su se. nezahvalnici...<_<
Papovac Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 a Anđus je viđen za urednika sportskog bloka u Dnevniku 2kako bi to bilo super
Frank Pembleton Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 vidim po netu da se spominju Vidojevićka, Kosanićka i Bujošević, a ja sam čuo i za Milomira Marićaa Anđus je viđen za urednika sportskog bloka u Dnevniku 2Vidojevicka je pricala ljudima na onoj kcn partinskoj "Kad mi pobedimo sve cu da vas prebacim na RTS".Mislim da nece ona verovatno su radili telefoni samo tako...Bice iznenadjenja ako ista moze da nas iznenadi.To moze da bude prihvatljivo samo nekom ko je spreman da zarad funkcije zaboravi sve probleme koje rts ima.Naravno i da ga zabole da bilo sta pozitivno radi na resavanju tih problema...
Tinman Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 RTS-u samo grobar može da pomogne.Dakle stvari se odvijaju dobro po njih poslednjih mesec i po.
Frank Pembleton Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Ne zaboraviti Vučelu.Pa sad mislim da nijedna od tih ekipa njega bas ne mirise...Premijer sigurno...
stoka Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Neka rade šta hoće, neka dovode na čelo RTS-a koga hoće, samo da ne diraju:http://www.youtube.com/watch?v=Lr2COAXaH7Q
hefaca Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Nadam se da ce RTS u naredne 4 godine nabaviti kran, da je na kraju tog mandata mogu dalje utovljenu izneti iz studija... ili barem mini dizalicu da joj prekrstaju noge...ovi snimci il su bajati il su izduzeni...
Recommended Posts