zorglub Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 Krenuli sa 70's TV dramama. Bar neka vajda od njih.
Filipenko Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Nabijem ih na kurac, pička im materina smrdljiva, jebem sve po spisku Radošu Bajiću i finansijerima.
Frank Pembleton Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Nabijem ih na kurac, pička im materina smrdljiva, jebem sve po spisku Radošu Bajiću i finansijerima.Nema od toga nista...Izdao je Tadija kad je bilo najteze.Jednog Verka nije uspeo da preobrati...
hattori Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 pa dobro, sta sad?kome se ne svidja uvek moze da se prijavi u partizane ili nemce.
Töölönlahti Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Ima još neko bradat da odemo na kasting, pevamo nešto ravnogorsko i pravimo belaja?
hefaca Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 pa dobro, sta sad?kome se ne svidja uvek moze da se prijavi u partizane ili nemce.ili na goli otok...ili da ne placa pretplatu u mikserima i peglama...
katamaran Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 pa dobro, sta sad?kome se ne svidja uvek moze da se prijavi u partizane ili nemce.Filip nece da bude svabo cetnik u dotiranoj seriji.
Frile Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Ima još neko bradat da odemo na kasting, pevamo nešto ravnogorsko i pravimo belaja?Ja ću da se prijavim da glumim prijatelja iz bratske dojčland.
hefaca Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 moglo bi da bude u stilu alo alosve da bude na srpskom, ali na cetnickom, komunistickom, nemackom, francuskom, engleskom i ustaskomtreba nam helga, mante se brkatih
Prospero Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Nema od toga nista...Izdao je Tadija kad je bilo najteze.Jednog Verka nije uspeo da preobrati...nisam siguran, znam neke likove koji sada spremaju rekvizite za tu seriju.
Frank Pembleton Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 nisam siguran, znam neke likove koji sada spremaju rekvizite za tu seriju.Ma salim se...Mada bilo je prekida i na pola snimanja, nadam se da ovde to nece biti slucaj, zbog tih ljudi...
Recommended Posts