Jump to content
IGNORED

rts

Gonzo

Recommended Posts

Posted

Taman isto hteo negde postaviti. Kuljiš :lol:

Posted

Krenuli sa 70's TV dramama. Bar neka vajda od njih.

Posted

Nabijem ih na kurac, pička im materina smrdljiva, jebem sve po spisku Radošu Bajiću i finansijerima.

Posted
Nabijem ih na kurac, pička im materina smrdljiva, jebem sve po spisku Radošu Bajiću i finansijerima.
Nema od toga nista...Izdao je Tadija kad je bilo najteze.Jednog Verka nije uspeo da preobrati...
Posted

pa dobro, sta sad?kome se ne svidja uvek moze da se prijavi u partizane ili nemce.

Posted

Cenim da će brada biti uslov.

Posted

Ima još neko bradat da odemo na kasting, pevamo nešto ravnogorsko i pravimo belaja?

Posted
pa dobro, sta sad?kome se ne svidja uvek moze da se prijavi u partizane ili nemce.
ili na goli otok...ili da ne placa pretplatu u mikserima i peglama...
Posted
Filip nece da bude svabo cetnik u dotiranoj seriji.
Posted
Ima još neko bradat da odemo na kasting, pevamo nešto ravnogorsko i pravimo belaja?
Ja ću da se prijavim da glumim prijatelja iz bratske dojčland.
Posted

moglo bi da bude u stilu alo alosve da bude na srpskom, ali na cetnickom, komunistickom, nemackom, francuskom, engleskom i ustaskomtreba nam helga, mante se brkatih

Posted
Nema od toga nista...Izdao je Tadija kad je bilo najteze.Jednog Verka nije uspeo da preobrati...
nisam siguran, znam neke likove koji sada spremaju rekvizite za tu seriju.
Posted
nisam siguran, znam neke likove koji sada spremaju rekvizite za tu seriju.
Ma salim se...Mada bilo je prekida i na pola snimanja, nadam se da ovde to nece biti slucaj, zbog tih ljudi...