Jump to content
IGNORED

rts

Gonzo

Recommended Posts

Posted (edited)
Ima li sanse da Tijanic dobije nogu u dupe?
e. vidish ti to! :o
Konacno na vr strane!!!!!!!!!!!!!!
e. vidish ti to! ^_^ Edited by thermal bug
Posted
Ima li sanse da Tijanic dobije nogu u dupe?
+1
Posted

teško, prošle godine je zapoceo novi, mislim, petogodišnji mandat :yawn2:

Posted

Tijanić je u svoje vreme bio JAKO dobar sa Karićima i Veljom Ilićem. S obzirom na njegovu fleksibilnost nema razloga da se ta ljubav ne nastavi. Uostalom kod Karića je stekao i visokoškolsku diplomu neophodnu za funkciju koju obavlja. Neistekli mandat mu je najslabiji osigurač od Noge u Dupe.

• 3 weeks later...
Posted

Zanimljivo je da je Tijanić na izveštavanje iz gradske skupštine poslao novinarku koja izveštava iz republičke skupštine ;-) sent from klozetska solja by BVK

Posted

Stimulativni deo zarade :isuse: Služba za poslovni inženjering :isuse: napalmmožda sam ja još veći idiot što plaćam pretplatu :isuse:

Posted (edited)

ništa, video upotrebu zareza

Edited by Kelt
Posted

Mislim da bi delotvorniji bili preki sudovi koji bi išli po kućama i streljali na licu mesta, obavezno pored televizora, prešaltovanim na neki od dva kanala RTS-a ...

Posted

steta sto nemaju mooda vec samo baljezgaju... mogli su i rijaliti od toga da naprave i pare od reklama da zgrnu... a onda i javna aukcija ko na vecini nemackih televizija nakit sto prodaju...

Posted

Kako god - ili treba da se resi tako sto ce se ukinuti, ili tako sto ce se prinudno naplacivati onima koji ne placaju. Ovo sad je jebiga neprihvatljivo. Da neki (i to verovatno vecina) placaju, a neki ne i da to tako bude normalno.

Posted

Kakav lijep panegirik Dodiku u Raspakivanju. Penis Kuljiš je (sad i službeno vidljivo) unajmljen već niz godina - nadam se da nije skup.