Jump to content
IGNORED

rts

Gonzo

Recommended Posts

Posted

To je valjda predstavljanje izbornih lista, tu ne mogu da kontrolisu ko ide u program.

Posted
..jel on beše 1 od ideologa Dveri?
ne
Posted
valjda protiv homoseksualizma, ako sam ja dobro razumeo
Protiv svega devijantnogtm, kako sam čuo u backgroundu.Inače, mislim da nije bilo izborno-stranački, nego su pomenuli da ga je GSA valjda tužila još prošle godine, a poverenica za zaštitu ravnopravnosti mu naložila da se izvini.Za one koji ne znaju ko je "potapač Holandije":http://www.youtube.com/watch?v=qSAF2dy6JmcOpus mu je širi od toga, svakako...
Posted
To je valjda predstavljanje izbornih lista, tu ne mogu da kontrolisu ko ide u program.
nije bilo u predizbornom bloku.
Posted
Na Gnjavniku je trenutno 1 Miroljub dr Petrović, nudi lek protiv narkomanije.
lopatu?
Posted (edited)

Ne znam. :( Moje interesovanje je zaustavljeno na shock & awe odmah po uočavanju istog na javnom servisu evropske Srbije...

Edited by buffalo bill
  • 2 weeks later...
Posted

Tadi na RTS-u...U krupnom planu mu mehurici izlaze iz usiju...raznih boja crveni, plavi....

Posted

Jutarnji program pustio prilog o Riti Hejvort koja je umrla na današnji dan pre 25 godina. Za koga zbog čega?U pozadini muzika iz Groznice subotnje večeri.

Posted

Jutarnji program - amaterizam režisera i kamermana je za nevericu.

Posted
Jutarnji program - amaterizam režisera i kamermana je za nevericu.
Pisali vec o tome...Jedan povukao nogu i poludeo sa "kreacijom", kamermani koji znaju zanat piju bensedine ako im uvale tu smenu...
Posted

kakvi bendžosi, na PTCu se troši vinjaujutarnji šljakaju mladunci, ili matorci kojima odgovara da su od 9AM slobodni za vannastavne aktivnosti

Posted

Ne, Gazda je naredio da to bude što "atraktivnije", pa se i kamermanskii rad posebno stimuliše tako da je otimanje za jutarnji.

Posted

Al na sta im lici studio ili jos gore ulaz u sam studio. Ipak u jutarnjem gostuje i Tadic i Dacic i estrada i aNbasadori. Hladan podrum sa raspalim foteljama, kafa zgrumuljicama i lakotopljivim plasticnim casama. Vuku one fotelje iz emisije u emisiju. Mene bilo blam dudjem, al ajd zbog Dusice bih gostovao i na cucavcu.

Posted
zbog Dusice bih gostovao i na cucavcu.
+1
Posted
Ne, Gazda je naredio da to bude što "atraktivnije", pa se i kamermanskii rad posebno stimuliše tako da je otimanje za jutarnji.
Nema te stimulacije veruj mi...Ako si normalan...