Lezilebovich Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Večeras finale talenta, a niko se ne oglašava ... Malopre bio duo harmonika-gusle, mogli bi na ringringu da sviraju.
manitu Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 i vise nego zasluzeno pobedili !!! vrlo neobicno za materinu srbiju. a sto se ring-ring poredjenja tice +1000
steins Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 samo da bacim masivan hejt na morone sa RTSa koji su krenuli da daju novog Šerloka posle ponoći i to bez reprize. Imbecili.
hazard Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 vrlo neobicno za materinu srbiju. Izvini ali sta je tu "neobicno"? Ja kada sam ovo dvoje video u polufinalu znao sam do prolaze u finale kao prvoplasirani i jos rekao "ma ovi dobijaju i finale garant". Nego sam ispao glup pa nisam trazio prima li neka kladionica uplate na to ko ce da dobije, da ima uplatio bi na njih dvoje...Smerna srpkinjica mala koja gusle svira u narodnoj nosnji plus njen fini brat harmonikas, a oni tako fini lepi i slatki zajedno, a u finalu srbijo majko + carstvo nebesko + igrale se delije, pa dobro da li je iko posumnjao da ce pobediti? Mislim, kako da oni uopste izadju na neko takmicenje koje organizuje RTS, a da ne dobiju? Ja sam odma krenuo da zamisljam legiju baba kao ona iz klipa sto gleda Novaka na Vimbldonu u kuhinji kako smaraju svoju unucad da u bakino ime glasaju za ovo dvoje finih lepih i tradicionalnih ali ipak modernih, a i ziri ih je ishvalio, vidi...bilo bi iznenadjenje da nisu dobili.Meni su najvise impresionirali oni plesaci, da ne poverujes kako su sinhronizovani i uigrani. Ostalo je sve vec vidjeno, klinka koja peva, matorka koja peva, i tako dalje.Ona mala novosadjanka sto igra je malko jeziva. A najsmesniji su oni "glas ne zice", kakav tarzan english jebote
Bane5 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 samo da bacim masivan hejt na morone sa RTSa koji su krenuli da daju novog Šerloka posle ponoći i to bez reprize. Imbecili. +1
hefaca Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 i vise nego zasluzeno pobedili !!! vrlo neobicno za materinu srbiju. vrlo zasluzeno, ali i vrlo uobicajeno za srbe... nisu oni tu uvideli talenat i osecaj za kompoziciju (u smislu kombinacije) vec igrale se delije i narastaji drndaju gusle. srce kuca ko u novaka.ali se onda pogleda drugo mesto i koju poslugu porat. klinka ruzno skici, ponasa se ko tetka, namestili joj ruzicastu boju, tacno se vidi gde treba da ide. za to vreme klinka slicnih godina peva edit pjaf i lomi je malim prstom. naravno peta. jos jedan okrsaj je zanimljiv debela protiv niskog "operskog" pevaca. ona razvaljuje, a on seljana, jeziv. i on treci. blam. plesaci super, srbi misle da su narkomani. dakle, sve je vrlo vrlo vrlo obicno, jer nije izglasan talenat, vec materina. sreca pa je pobedio.
hazard Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 (edited) Zasluzeno? Brate svaka cast njima za gusle+harmonika koncept ali to ne menja cinjenicu da je rezultat neslusljiva kakofonija zvukova. Edited March 5, 2012 by hazard
morgana Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 (edited) harmonika-gusle bi dobro prosli i prije 5-6 g na takmicenju za onu b92 etiketu za koju svira lajko feliks i slicni novourbanizmi, i to je skroz ok.a objektivno je trebalo da pobijedi zgodjusni saksofonista sa bruka losim stajlingom. aj dobro, i bojana s kojom je svirao. a sad izistinski, smijesno je da je pobijedio iko sem debele bojane.edit, prilicno sam sigurna da takmicari iz manjih gradova lakse regrutuju sms glasace nego ovi iz beograda. beogradjani nece glasati za bojanu kao sugradjanku, dok kraljevcani hoce za svoje sugradjane, lakse se i vise poistovjecuju sa njima. Edited March 5, 2012 by morgana
Lezilebovich Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Zasluzeno? Brate svaka cast njima za gusle+harmonika koncept ali to ne menja cinjenicu da je rezultat neslusljiva kakofonija zvukova.to je mene i podsetilo na ring ring :). Naravno da je manje-više sve vidjeno, ali mislim da je trebalo da pobedi jedna od one dve klinke koje pevaju (a ona mala džezbalerina svetska prvakinja ovo-ono je jadna preforsirana). Bojana fantastično peva, ali se ipak profesionalno bavi time pa je nekako glupo dati tako nekome da dobije nagradu.
hazard Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 (edited) Bojana ima naprikladnije prezime moguce - Stamenov :lol:Btw i meni je malo glupo to prijavljivanje profesionalnih (poluafirmisanih) pevaca te svetskih sampiona u ovome ili onome - valjda je poenta da dobije nagradu neko skroz neafirmisan u bilo kom pogledu. Valjda za to taj show treba da sluzi - ta mala sto je svetski sampion u dzez baletu ili cemu vec je vec priznata kao vrhunski izvodjac u svojoj "struci". Takodje mi je OK da nagrade idu nekome ko ima talenat koji ne moze bas da se unovci (kao oni gluvonemi plesaci prosle godine). Bojana Stamenov ce vec zaraditi od svog glasa, a samo pojavljivanje na TVu ovako joj je odradilo dosta marketinga. Tako da mi je s te strane i OK sto su nagradu dobili ovo dvoje, jer nije kao da ce moci od tog svog guslo-harmonikovanja da zive...ovaj, ja se bar nadam da nece :unsure:btw malo smara sto se cela stvar pretvorila u pevacko takmicenje uz ponekog sviraca i plesaca. Mislim, idola i zvezde granda smo vec imali. Voleo bi da vidim recimo nekog komicara (nadjite mi nekog u Srbiji ko moze da radi stand-up, na srpskom, i da bude smesno - e to je talenat :D), nekog madjionicara, ili nekog tipa koji ume da izvodi neke akrobacije i vratolomije sa loptom (fudbalskom, npr.) ili jednostavno ume da barata istom vrlo spretno. I jos neki mozda cudan ili neobican talenat. A ne samo pevam igram plesem sviram. Edited March 5, 2012 by hazard
Halvard Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Zasluzeno? Brate svaka cast njima za gusle+harmonika koncept ali to ne menja cinjenicu da je rezultat neslusljiva kakofonija zvukova.Voleo bih da oni koji su glasali za njih zaista i odu na neki njihov nastup. Baš to da vidim.
Aće Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 (edited) bojana je samouvereno dosla u fazonu "sad cu vam pokazati kako se glasom jebe keva", al je popusila. nasminkani degenerici rokeri ne bi prosli ni kvalifikacije rok festivala u kulpinu, a gitarijada bi im bila sanak pusti nedosanjani. a pobednici... sta reci, koju posluku porati? goosle.rsorganizacija i voditelji go kurac... kad su krenuli oni bubnjevi kao neizvesnost, glupaca kaze trece mesto osvojio jem pa kao pauuuuza.. a gari bio jedini muski medju prvih troje Edited March 5, 2012 by garoviks
James Marshall Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 E ovako, da se i ja očitujem.One "rokere" bi recimo "Santos Brothers", oni klinci što su pobijedili na "Ratu Bendova" oduvali u bilo koje doba dana, u bilo kom okruženju.Bojana je imala iza sebe Bend koji je pravio takav gruv, da su pored njih, sve ove klinke "Edit Pjaf" i ostale stvarno sa svojim pjevanjem na matricu izgledale jadno. Žena pjeva, nema šta, ali joj je bend podigao utisak barem 40%. Druga stvar, treba preispitati pravila, jer nije fora da se ljudi vični sceni prijavljuju tako lako, i da ganjaju kintu, jer se vidi razlika izmešu profića i amatera. Možda treba dati neko diskreciono pravo producentima da istraže ko je profi pa da ga škartiraju, jer ovako nema smisla, ovdje se traži talenat, a ne uigranost, iskustvo i rutina.Doduše, ako već pravila dozvoljavaju, ko jebe recimo Točka što se nije prijavio i uzeo kintu. Ili Neverne Bebe, ili Stefana Milenkovića.A što se tiče papazjanije zvane pobjednici, stvarno ne vidim uopšte šta je tu kul sem ideje, koja je bila zanimljiva prvi put, ali nema nikakav izvođački potencijal, pogotovo da se ponavlja iz emisije u emisiju. Spojiti netemperovani instrument, koji zapravo nikad i nije bio korišten kao muzički instrument, već pratnja za pričanje priče, i koji ne dozvoljava nikakvu virtuoznost, sa nečim što nema veze sa srpskom muzičkom tradicijom, a to je sviranje kompozicija klasične muzike na harmonici, je bućkiriš koji nema veze ni sa mozgom, ni sa uživanjem u muzici, ni sa bilo kakvom umjetnošću. A ti prelazi sa Pjacole na Kosovski ciklus su takva patetika i budalaština, da je to mučno za gledati.Doduše, očigledno da su i ovdje radili lobiji i mašine za glasanje, poput svih dosadašnjih takmičenja talenata. Da je bitnije imati iza sebe ideju kako popaliti mase (i logistiku koja će ti donijeti kintu) nego neki stvaran talenat.
morgana Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 (edited) Bojana je imala iza sebe Bend koji je pravio takav gruv, da su pored njih, sve ove klinke "Edit Pjaf" i ostale stvarno sa svojim pjevanjem na matricu izgledale jadno. Žena pjeva, nema šta, ali joj je bend podigao utisak barem 40%. Druga stvar, treba preispitati pravila, jer nije fora da se ljudi vični sceni prijavljuju tako lako, i da ganjaju kintu, jer se vidi razlika izmešu profića i amatera. Možda treba dati neko diskreciono pravo producentima da istraže ko je profi pa da ga škartiraju, jer ovako nema smisla, ovdje se traži talenat, a ne uigranost, iskustvo i rutina. rijetko ko od finalista je autenticno neuigran, neiskustven i nerutiniran.ali da, na takmicenju talenata nema mjesta profijima. no ziri u sastavu siroke narodne mase nije ni glasao po tom kriterijumu, vrlo vjerovatno. Edited March 5, 2012 by morgana
Aće Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 bilo kako bilo, rts me je projekotm ja imam talenat "kupio" da i narednih 20 godina ne pomislim na placanje pretplate.
Recommended Posts