Jump to content
IGNORED

rts

Gonzo

Recommended Posts

Posted

Danas na RTS2 prenos teniskog meca Ferer-ne znam ko drugi sa egzibicije koja je bitna samo po tome jer na njoj ucestvuje i Djokovic ciji je pripremni mec takodje prenosen, ali na prvom kanalu da bi mu se valjda dalo na vaznosti na televiziji koja mnogo toga nije otkupila. Shvatam ja popularnost i tenisa i Djokovica, ali prenositi dogadjaj bez ikakve vaznosti cak i za ucesnike je malo mnogo.

Posted

Kome posle ovakvih emisija nije jasno da ipak svi nisu isti neka sece patku i ubacuje u kutiju.

Posted

Nema prenosa "Četiri skakaonice"?!

Posted
"Da mozda ne". Povraca mi se.
Prosle sedmice je tema bio Lausevic, a u gostima Lecic i voditeljka postavlja genijalno pitanje kako da je jedan glumac koji je igrao svetog Savu, Obilica i ne znam jos kog velikana u prognanstvu, a Bajazit sedi u studiju. Lecic je morao reci ja nisam Bajazit nego Branislav Lecic. :unsure:
Posted

Najaci su komentari na sajtu RTS-a ispod svake njene emisije.

Posted

po jos neproverenim abrovima Glavonja poslao aveseli email rukovodiocima u kome ne garantuje 12 plata sledece godine i jos neke alepe vesti

Posted
po jos neproverenim abrovima Glavonja poslao aveseli email rukovodiocima u kome ne garantuje 12 plata sledece godine i jos neke alepe vesti
The Igračtm...Dizanje dzeve, mozda odlazak uz vatromet....
Posted

Eto sad....Pre neki dan pricam sa Srbom snimateljem u sportskoj, kako je sta ima itd.On kaze otislo sve u tandariju nema to smisla vise.Ja ga pitam koliko jos glavonja ima?On:Ma bas me briga ja imam jos 2 godine , on ima valjda jos dve i po...I danas saznajem da se Srba Manojlovic preselio u vecna lovista :( :( :( A onaj glavati ce da zivi sto godina!!

Posted

Žika započeo šarenicu sa "Hristos vaskrse".

Posted
RTS spremio tužbe zbog TV pretplate"Tokom 2011. poslato je 390.500 opomena pred utuženje i poslednjih opomena pred utuženje. Pripremljeno je 6.550 Predloga za dozvolu izvršenja na osnovu verodostojne isprave, koji su distribuirani sudovima po Srbiji", kažu u RTS-u.
Posted

Ima nas dosta sa poslednjom opomenom pred utuzenje. Moze li RTS da proda to dugovanje privatnim uterivacima ?U ovom slucaju, verodostojna isprava je racun za struju ?

Posted

a sta je ovo " Predloga za dozvolu izvršenja na osnovu verodostojne isprave"?nesto izvrsno bez prethodnog sudskog procesa?

Posted (edited)
Jel bilo ovo?odgovor na opomenu pred utuženjehttp://www.forum-nis.org.rs/pdf/vesti/Odgovor%20na%20Opomenu%20pred%20utuzenje.pdf
pokusajte prvo sa ovim. naša javna preduzeća i ostali paraziti mahom funkcionišu po principu ako prođe prođe. kada se pokažu zubi često umeju da odustanu i da krenu da love druge dužnike, one manje upućene u problematiku.Verodostojna isprava je, narodski rečeno, verodostojna informacija da račun nije plaćen. Pričalo se o tome na topiku o Infostanu. prodaja duga je osnovana samo ako postoji osnova za postojanje duga. a ako postoji, nikakve dodatne obaveze ne mogu biti prenete na dužnika činom "prodaje" duga. obligacioni odnosi i tako to...U svakom slučaju, kontaktiraj nekog stručnijeg od pacey defendera, internet buntovnika po vokaciji. Edited by pacey defender