MrX Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Danas na RTS2 prenos teniskog meca Ferer-ne znam ko drugi sa egzibicije koja je bitna samo po tome jer na njoj ucestvuje i Djokovic ciji je pripremni mec takodje prenosen, ali na prvom kanalu da bi mu se valjda dalo na vaznosti na televiziji koja mnogo toga nije otkupila. Shvatam ja popularnost i tenisa i Djokovica, ali prenositi dogadjaj bez ikakve vaznosti cak i za ucesnike je malo mnogo.
Eraserhead Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Kome posle ovakvih emisija nije jasno da ipak svi nisu isti neka sece patku i ubacuje u kutiju.
notenoughreasonsforclaire Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Nema prenosa "Četiri skakaonice"?!
MrX Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 "Da mozda ne". Povraca mi se.Prosle sedmice je tema bio Lausevic, a u gostima Lecic i voditeljka postavlja genijalno pitanje kako da je jedan glumac koji je igrao svetog Savu, Obilica i ne znam jos kog velikana u prognanstvu, a Bajazit sedi u studiju. Lecic je morao reci ja nisam Bajazit nego Branislav Lecic.
bergasa19 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Najaci su komentari na sajtu RTS-a ispod svake njene emisije.
kud u maglu Simoviću Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 po jos neproverenim abrovima Glavonja poslao aveseli email rukovodiocima u kome ne garantuje 12 plata sledece godine i jos neke alepe vesti
Frank Pembleton Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 po jos neproverenim abrovima Glavonja poslao aveseli email rukovodiocima u kome ne garantuje 12 plata sledece godine i jos neke alepe vestiThe Igračtm...Dizanje dzeve, mozda odlazak uz vatromet....
Frank Pembleton Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Eto sad....Pre neki dan pricam sa Srbom snimateljem u sportskoj, kako je sta ima itd.On kaze otislo sve u tandariju nema to smisla vise.Ja ga pitam koliko jos glavonja ima?On:Ma bas me briga ja imam jos 2 godine , on ima valjda jos dve i po...I danas saznajem da se Srba Manojlovic preselio u vecna lovista :( :( :( A onaj glavati ce da zivi sto godina!!
hattori Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 RTS spremio tužbe zbog TV pretplate"Tokom 2011. poslato je 390.500 opomena pred utuženje i poslednjih opomena pred utuženje. Pripremljeno je 6.550 Predloga za dozvolu izvršenja na osnovu verodostojne isprave, koji su distribuirani sudovima po Srbiji", kažu u RTS-u.
Lezilebovich Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Ima nas dosta sa poslednjom opomenom pred utuzenje. Moze li RTS da proda to dugovanje privatnim uterivacima ?U ovom slucaju, verodostojna isprava je racun za struju ?
hattori Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 a sta je ovo " Predloga za dozvolu izvršenja na osnovu verodostojne isprave"?nesto izvrsno bez prethodnog sudskog procesa?
pacey defender Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 (edited) Jel bilo ovo?odgovor na opomenu pred utuženjehttp://www.forum-nis.org.rs/pdf/vesti/Odgovor%20na%20Opomenu%20pred%20utuzenje.pdfpokusajte prvo sa ovim. naša javna preduzeća i ostali paraziti mahom funkcionišu po principu ako prođe prođe. kada se pokažu zubi često umeju da odustanu i da krenu da love druge dužnike, one manje upućene u problematiku.Verodostojna isprava je, narodski rečeno, verodostojna informacija da račun nije plaćen. Pričalo se o tome na topiku o Infostanu. prodaja duga je osnovana samo ako postoji osnova za postojanje duga. a ako postoji, nikakve dodatne obaveze ne mogu biti prenete na dužnika činom "prodaje" duga. obligacioni odnosi i tako to...U svakom slučaju, kontaktiraj nekog stručnijeg od pacey defendera, internet buntovnika po vokaciji. Edited January 11, 2012 by pacey defender
Recommended Posts