Jump to content
IGNORED

rts

Gonzo

Recommended Posts

Posted
tijanicu je najbolji potez sto se resio ono dvoje sampiona odvratnosti, sto su sada na pinku.
ja tim dvoma pokvarenstinama zelim da pocrkaju od gladi. a i tijanicu for that matter.sladjani tomasevic samo zelim da za zivot zaradjuje valjajuci robu na buvljaku jer joj je takav nastup u odnosu sa ljudima.
Posted
sladjani tomasevic samo zelim da za zivot zaradjuje valjajuci robu na buvljaku jer joj je takav nastup u odnosu sa ljudima.
što? jel je znaš privatno?ja gledam hroniku često i ona mi je ok, za razliku od rade, koja dok priča odsakakuje sa stolice.
Posted
što? jel je znaš privatno?ja gledam hroniku često i ona mi je ok, za razliku od rade, koja dok priča odsakakuje sa stolice.
ne znam je. ljudi koji je znaju mi kazu da je nadmena.ali ne kazem zbog toga, nego zato sto je prosta prema gostima. prenemaze se i flertuje seljacki.
Posted
Ono govno od RTV i ne treba da plate. Ta kuća još uvek živi u vremenima Lazara Ludoškog, nema autore, nema produkciju, nema profesionalce, nema čak ni artikulisane zahteve gledalaca, neku vrstu kritičke javnosti koja bi postavila nezgodna pitanja. Mrtvo more.
Meni je RTV najbolji domaći program. Kada odem kući, gde nema kablovske, vrteći kanale uvek završim na RTV-u.Doduše, nije da baš nešto gledam šta se tačno pušta, ali kada je tv uključen po ceo dan onda je RTV prava stvar.
Posted

Kad mi nije upaljen HRT onda je upaljen RTV. Poceo sam da pratim sa prelaskom Danice Vucenic. RTV mnogo manje nervira od drugih programa.

Posted
Čuš postali, uvek su i bili. Na RTCG Sat je makar uvek bilo kvalitetnog trasha, u vidu patriotskih "Crna Goro, majko mila" pesama, festivala albanske folk muzike i utakmica rukometašica Budućnosti uz komentar legendarnog Ranka Jovovića. Dozirana vrhunska zabava.A na RTV baciš jedan pogled i padneš u depresiju.
Ne zaboravite i prenose sednica crnogorske skupstine!
Posted

Zašto bre optužujete RTV za depresiju?Za nju je kriva ravnica. (Kao što ni RTCG - najdosadnija telka na svijet - nije zaslužna za zanimljivost, već krš, međedi, vuci, mentalitet i - u poslednjih 15 godina - ruska mafija. Na RTCG čak ni emisija o kulinarstvu nije zanimljiva. Crnogorke-voditeljice čak i kada se razgolite ne umiju da se opuste jer ih gleda bratstvo cijelo i babo, i sve se svodi na dukljansku akademiju.)

Posted
pravda za petru angry.gif
i mira adanja polak ima velku sisu... pravda i za njojzi...
Posted (edited)

Sta je RTV bez Dragutina Remeckog (zapamtite to ime) i emisije "Dodati zivot godinama"?Ova emisija nije ostavila ravnodusnom osobu koja je prebacila 65+ godina. S obzirom kome se obraca, Remecki je sa ekipom RTV-a cest gost u selima, mesnim zajednicama, starackim domovima i uopste mestima gde se okupljaju penzioneri i stara lica. U komunikaciji sa svojim sagovornicima Remecki ce cesto postaviti pitanje - "Recite nam cika Vaso (moze bilo koje ime) kako je to bilo kad ste vi bili mladi?" da bi zatim znao da doda "samo malo priblizite mikrofon" jer se sagovornik po pravilu ne bi snasao sa mikrofonom u ruci. Zatim bi ga Remecki svojim smirenim glasom (uvek na granici nepodnosljivo jednolicnog pa i ljigavog) prekinuo ubrzo skrenuvsi temu na drugu stranu... Dragutin Remecki - covek koji je dodao zivot godinama mnogim nasim starijim sugradjanima i zemljacima!RTV krije mnoge tajne i samo onaj ko redovno prati programe RTV-a moze da ih otkrije.

Edited by Bane5
Posted (edited)

A 5kazanje?

Edited by Frank Pembleton
Posted
A 5kazanje?
Bora toliko odskače od ostalog da prosto nije reprezentativan, makar mu svake godine kratili termin za po 10 minuta. Jedan od redovnih bisera u manjinskom info programu je baja, valjda predsednik bunjevačke stranke, koji redovno servira kafu ekipi iz DSHV-a u terminu koji naizmence koriste Rvati i Bunjevci. Naravno, hejt za kablovce koji nemaju RTV2 u ponudi, pa šire pučanstvo ne može da uživa u 386. reprizi Hosanna festa. S druge strane, repriza 5kazanja petkom pre podne na RTV2 je prava stvar.
Posted
i mira adanja polak ima velku sisu... pravda i za njojzi...
el to neki sarkazam ili se gerontofil?13031_217468836653_139640706653_4188833_5915238_n.jpgintervju1.jpg
Posted

i na ovako namestenim slikama(isecene dojke), mirka izglea bolje...