Jump to content

Featured Replies

53 minutes ago, msv said:

Komentariše Strajnić, to ne radi Arena?

da sad sam tek pogledao ide i na areni 9

preuzimaju prenos

• Replies 7.3k
  • Views 843.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

• "Užasno" važna jezička kulturo ošišanom latinicom, eve me.   Naravno da je u pitanju kompenzacija voditeljke za frustraciju koju je preživela zato što je zbog sopstvene ambicije da se udomi

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Ne treba da bude vanredni program. Ima nešto na tv-u gde slova trče s desna u levo, a zove se krol. Za mnogo manje vanredne situacije su vrteli krol do besvesti. Kada je proglašen crveni meteoala

Posted Images

RTS još uvek nije počeo sa redovnim emitovanjem programa. Nije bilo jutarnjeg, vesti još uvek nisu iz studija.

Zar je blokada mogla toliko da ih poremeti?

Ili spajaju praznike?

Marketing poslao tradicionalno nepismeno saopstenje da se polako vracaju u kancelarije od sutra a da se puna normalizacija programa ocekuje od 05.05.

Ide plata, ide staz,jebe se njima - 99% zaposlenih tamo bi potpisali da ih blokiraju zauvek...

Eo, u Dnevniku zahvaljuju svom obezbeđenju i Policiji jer nije bilo nasilja.

cry

Bujošević i Stefanović upravo kukaju na RTSu1. Ko hoće da gleda neka naoštri živce.

Kako su preživeli dezinsekciju? hehehe

Šta se dešava sa onim izborima u remu? Jova

Ove nedelje je objavljen poziv za predlaganje kandidata

Sanse nema da u Dnevniku prenesu izjavu kome posvecuje nagradu ili ce objaviti samo deo koji se odnosi na "zrtve pada nadstresnice"..

Lep govor. Sve cestitke autorima.

Proslogodisnji Denicev rad je bio bolji ali AI je u trendu.

@foto

Nije AI

Calculating Empires
No image preview

Calculating Empires: A Genealogy of Technology and Power...

Explore how technical and social structures co-evolved over five centuries in this large-scale research visualization.

eu.jpg

Eto i to sam im sredio, a oni budele stavili kao pozadinu za hromu, most na Adi.