Jump to content

Featured Replies

Nije optuzivan, nego je iznosena cinjenica da je RTS klasnicno SNS ZLO.

Ukljucujuci Bujosevica, LjStefanovica i retardiranog Zozu, iako ih brani do poslednjeg daha, njihov drugar i veliki licemer Filip Svarm.

• Replies 7.3k
  • Views 840.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

• "Užasno" važna jezička kulturo ošišanom latinicom, eve me.   Naravno da je u pitanju kompenzacija voditeljke za frustraciju koju je preživela zato što je zbog sopstvene ambicije da se udomi

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Ne treba da bude vanredni program. Ima nešto na tv-u gde slova trče s desna u levo, a zove se krol. Za mnogo manje vanredne situacije su vrteli krol do besvesti. Kada je proglašen crveni meteoala

Posted Images

@hefaca rts je oduvek zlo, ne znam sta hoces da kazes

rts nije dovoljno gorio

fun fact crnjak, ministar informisanja kada je ubijeno 16 ljudi, predsednik kada je ubijeno novih 16

idem da kupim grisine

Jelica Munitlak (27), šminker, Ksenija Banković (27), video-mikser, Darko Stoimenovski (25), tehničar u razmeni, Nebojša Stojanović (26), tehničar u masteru, Dragorad Dragojević (27), radnik obezbeđenja, Dragan Tasić (29), električar, Aleksandar Deletić (30), kamerman, Slaviša Stevanović (32), tehničar, Siniša Medić (32), dizajner programa, Ivan Stukalo (33), tehničar, Dejan Marković (39), radnik obezbeđenja, Milan Joksimović (47), radnik obezbeđenja, Branislav Jovanović (50), tehničar u masteru, Milovan Janković (59), precizni mehaničar, Tomislav Mitrović (61), režiser programa i Slobodan Jontić (54), monter

2 hours ago, cedo said:

Slava radnicima kojima nije javljeno da napuste zgradu RTS-a.

video nije moj, našao sam ga odavno na internetu i čuvao na hardu, a eto večeras sam rešio da ga vratim

svrha videa je samo sećanje na 16 kolega

Edited by dvb-t manijak

Edited by dvb-t manijak

Nevena Đurić, predsednica Odbora za kulturu i informisanja, zakazala je sednicu skupštinskog Odbora za ponedeljak na kojoj će biti doneta Odluka o pokretanju postupka za predlaganje kandidata za izbor članova Saveta REM-a. To je i zahtev studenata koji danima blokiraju RTS.

Au, vecerasnji dnevnik ful devedesete... Ukljucujuci unutrasnji obracun u rtsu

A u Politici čitulja na celoj strani.

...

image.png

Edited by dvb-t manijak

Izgleda da jutarnji kreće iz studija AS....

Oukeej.

Da vidimo gde će Slađa...

Poslali raspored za slanje reklamnih blokova za praznike i pocetak maja... Bice da ce pokusati da normalizuju ceo sistem.

Mmmmm not sure

20250425_201203.jpg

Još nisu ušli u AS...

Ali...

na ртс2 ude live iz jagodine neki ženski rukomet

wacko

Ah, obavezni navodi o "najtežem delovanju od bombardovanja" na kraju vesti. A ovo: "bez ikakve krivice naše kuće" taman se slaže sa legendarnim: "nepravedne i ničim izazvane".

"Nije dovoljno gorelo"

1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:

na ртс2 ude live iz jagodine neki ženski rukomet

wacko

Komentariše Strajnić, to ne radi Arena?