Jump to content

Featured Replies

Screenshot-20250421-131021.jpg

20 minutes ago, sasha said:

Kvisko za gospodina

Nekako mogu da gledam ovakav rts, zanimljiv je koncept a nisam se iznervirao u roku od deset sekundi

Meni nije jasno, ako blokada traje toliko dana i može da se izađe, ali ne i uđe u zgradu, ko onda pritiska dugmiće i pušta ove filmove i dokumentarce koji idu na rts-u ovih dana?

Vesti izgledaju tako da mogu da se sklepaju na kućnom PCju od materijala sa drugih televizija.

1 hour ago, sasha said:

Pa eto posto fali toga na televiziji mogu Pink ili Prva da emituju to malo, jer su im puna usta toga.

Oh wait…

17 hours ago, Delija67 said:

Kad se RTS oslobodi prva stvar koju treba uraditi je pomeranje glavne informativne emisije u bilo koji termin koji nije 19:30 i promena imena u nesto sto nije dnevnik

ma jok. da se rts lepo izmesti u sabac, da poguraju decentralizaciju.

inace, meni bi decentralizacija bila prva stavka reorganizacije drustva. eps u nis, rts u sabac, glavna posta u valjevo, saobracajna papirologija, dozvole, tablice i ostalo u kraljevo, poreska u zrenjanin, penzionon u kragujevac...

50 minutes ago, adam said:

ma jok. da se rts lepo izmesti u sabac, da poguraju decentralizaciju.

inace, meni bi decentralizacija bila prva stavka reorganizacije drustva. eps u nis, rts u sabac, glavna posta u valjevo, saobracajna papirologija, dozvole, tablice i ostalo u kraljevo, poreska u zrenjanin, penzionon u kragujevac...

Pokusao tako nešto Dinkić, pa smo završili sa upravom za agrarna plaćanja na par godina. Hvala ti što imaš veće planove za Šabac.

znaci, treba lozinka

admin/admin

Edited by cedo

Ko to nama vodi dnevnik u friškoj odeći

Screenshot-20250421-193243.jpg