5 hours ago5 hr Nekako mogu da gledam ovakav rts, zanimljiv je koncept a nisam se iznervirao u roku od deset sekundi
5 hours ago5 hr Meni nije jasno, ako blokada traje toliko dana i može da se izađe, ali ne i uđe u zgradu, ko onda pritiska dugmiće i pušta ove filmove i dokumentarce koji idu na rts-u ovih dana?Vesti izgledaju tako da mogu da se sklepaju na kućnom PCju od materijala sa drugih televizija.
5 hours ago5 hr 1 hour ago, sasha said:Pa eto posto fali toga na televiziji mogu Pink ili Prva da emituju to malo, jer su im puna usta toga. Oh wait…
4 hours ago4 hr 17 hours ago, Delija67 said:Kad se RTS oslobodi prva stvar koju treba uraditi je pomeranje glavne informativne emisije u bilo koji termin koji nije 19:30 i promena imena u nesto sto nije dnevnikma jok. da se rts lepo izmesti u sabac, da poguraju decentralizaciju. inace, meni bi decentralizacija bila prva stavka reorganizacije drustva. eps u nis, rts u sabac, glavna posta u valjevo, saobracajna papirologija, dozvole, tablice i ostalo u kraljevo, poreska u zrenjanin, penzionon u kragujevac...
3 hours ago3 hr 50 minutes ago, adam said:ma jok. da se rts lepo izmesti u sabac, da poguraju decentralizaciju.inace, meni bi decentralizacija bila prva stavka reorganizacije drustva. eps u nis, rts u sabac, glavna posta u valjevo, saobracajna papirologija, dozvole, tablice i ostalo u kraljevo, poreska u zrenjanin, penzionon u kragujevac...Pokusao tako nešto Dinkić, pa smo završili sa upravom za agrarna plaćanja na par godina. Hvala ti što imaš veće planove za Šabac.