Jump to content

Featured Replies

11 minutes ago, vracharac said:

Eto nama prenosa Bajern-Real kosarka mesto redovnog programa

Mortimerova osveta

16 hours ago, levi said:

zalosna

Go0hb-ASWQAA1-jc.jpg

Go2UBowXMAADmzp?format=jpg&name=small

Bas mi je zao....

Jel im ovo ide neka bajata šarenica?

Mogu rts trezor da prebace na rts1

Trezor i Klasika da se prebace na rts 1 i 2, plaćao bih im duplo pretplatu.

mnogo komentara na ovaj tvit

Neka da ime, raspise poternicu. To bi vec smisleno bilo.

19 hours ago, levi said:

zalosna

Go0hb-ASWQAA1-jc.jpg

Zasto toliko lazu? Studio B je imao prenose iz Voznesenske, RT Vojvodine moze da prenosi iz Novog Sada. Ovo je puko navlacenje besa na decu koja ih blokiraju. Mislio sam da su manji otrov od Informera i Pinka, samo su perfidniji i nista vuse

19 hours ago, levi said:

zalosna

Go0hb-ASWQAA1-jc.jpg

Kada su im bombardovali zgradu, informatia se vratila za fazon 4 sata.

Sad u vestima: veceras u 21.30 prenos Denver-Klipers i da prvi put u ISTORIJI nece prenositi Liturgiju i Misu. Posto sam malo stariji secam se dobro prenosa do 1990. frust Majku vam lažovsku...

to je tada bio rtb, ovo danas je rts hihi

49 minutes ago, hefaca said:

Neka da ime, raspise poternicu. To bi vec smisleno bilo.

Čije ime?

posto je porastao broj korisnika na forumu (verujem mnogo mladjih ljudi) mislim da nije zgoreg podsetiti da nazivanje studenata nacistima nije krajnji domet gamadi

u zavisnosti kako ce se stvari odvijati, mada mislim da takvo nesto nije moguce danas zato sto ne postoji linija razgranicenja a ni blokada informacija

moze biti tas na vagi sta raditi sa rtsom

insert moze ruku pod ruku sa obracanjem veterana

kao objasnjenje zasto su neki radili to sto su radili, ne i opravdanje

Edited by cedo

Sinoćne reči ratnog veterana Gorana Samardžića su ono što ja nikad neću čuti od svog oca...

Umro je pre skoro 20 godina i nismo nikad stigli da okončamo naše ideološke rasprave. Milion puta sam za sve ovo vreme pokušavala da taj razgovor završim u svojoj glavi i uvek bih zamišljala da bi on nešto ovako trebalo da kaže. I on je poput Gorana i još hiljada drugih bio żrtva propagandne mašinerije iz Takovske 10.

Do te mere da je tokom protesta 96/97 meni nekoliko puta ozbiljno pretio izbacivanjem iz kuće.

Ja sam tada imala godina koliko moj sin sada. Zato je moja podrška njemu bila neupitna, kao način da zacelim jedan deo svoje porodične rane...

Ovo sinoć je delić koji je nedostajao. Mogu samo da zamislim koliko je trebalo snage da se izgovori: lagali su nas, prevarili su nas!

Kolika je vrednost samo tih nekoliko jednostavnih rečenica...mislim da ni studenti nisu svesni njihovog istorijskog značaja...

Kako god se okonča ovaj protest, neki procesi su nepovratni. Hvala svima koji tome doprinose.

ima i komentara ispod dosta

neka citaju mladi. da se nikada ne ponovi