Jump to content

Featured Replies

1 hour ago, kralj said:

Zar je bila skoro repriza? Ja sam je našao negde onlajn u doba korone, pakao od snimka.

Ja imam nasnimljeno na nekih 8 DVD-jeva, na svakom po dve epizode (stiglo od dede iz Kanade pre nekih 15-ak godina, a kome je to opet neko doneo iz Srbije ranije jos...).

I nastavljaju.

Edited by vememah

zalosna

Go0hb-ASWQAA1-jc.jpg

Ne mogu da emituju program moj kurac. Jedva su ovo dočekali, to su im dodatni slobodni dani.

Filharmonija jutros, sad dzez... Neka potraje...

4 hours ago, levi said:

bio je skoro remasterizovan Dositej, Jastuk groba mog, Vuka će možda pustiti posle oslobođenja

Da, Jastuk groba mog je bio pre koju nedelju, odlično izgleda, odgledah rado, ali mislim da je on inače sniman u drugačijoj tehnici, Vuk je sniman na filmskoj traci, neke potonje reprize su izgledale jako loše na savremenim televizorima. Serija je blago, inače, a RTS je izgleda poradio na sklanjanju epizoda sa YT.

3 hours ago, vememah said:

Ovo emituju između emisija.

pTfa3dr.png

A nekada "Ovako je tamo gde su teroristi". I Saša Barbulović je i dalje tu negde.

4 hours ago, levi said:

bio je skoro remasterizovan Dositej, Jastuk groba mog, Vuka će možda pustiti posle oslobođenja

Da, Jastuk groba mog je bio pre koju nedelju, odlično izgleda, odgledah rado, ali mislim da je on inače sniman u drugačijoj tehnici, Vuk je sniman na filmskoj traci, neke potonje reprize su izgledale jako loše na savremenim televizorima. Serija je blago, inače, a RTS je izgleda poradio na sklanjanju epizoda sa YT.

3 hours ago, vememah said:

Ovo emituju između emisija.

pTfa3dr.png

A nekada "Ovako je tamo gde su teroristi". I Saša Barbulović je i dalje tu negde.

bgm nema više ni onog priručnog Dnevnika 2. gotovi su

1 minute ago, levi said:

prelaze na informer, ove puštaju niz vodu

puštaju informer signal na rts predajnike za ono malo srbije koja nije na kablu

a na operaterima informer ide na kanal RTS1

jaka kurcobolja za zakone itd

mark my words

15 minutes ago, levi said:

Vesna, gde si, što te nema 😅

Studenti teroristi gori od NATO alijanse.

a šta kažu forumaši sa bliskim vezama sa EURONEWS? jel su svi tamo minja m ili je ostalo nešto ljudi?

14 minutes ago, Eleniko said:

prelaze na informer, ove puštaju niz vodu

puštaju informer signal na rts predajnike za ono malo srbije koja nije na kablu

a na operaterima informer ide na kanal RTS1

jaka kurcobolja za zakone itd

mark my words

Informer je već de facto nacionalna tv. Prisutni su u svim kablovima, a zemaljski sa Avale, koja pokriva skoro 3 miliona ljudi.

Nezavisne lokalne tv po Srbiji prenose ključne delove programa te, kako samo za sebe vole da kažu, nezavisne kuće.

Ali sve te kuće su zatvoreni eko sistemi. Rusfilski Happy, napredni Informer (a ruku na srce do skoro i n1) imaju izvesan broj ljudi koji otprilike samo njih gledaju.

Takvo ponašanje je užasno loše po društvo jer se ljudi zatvaraju u svoj bubble.

žmurio na ubistvo Stanike Gligorijević, prespavao PINK targetiranje Olivera Ivanovića i izigriva žrtvu na sve to prenosi redovno monologe od sat vremena predsednika Republike jednom nedeljno.

I RTS sebe smatra žrtvom…

Eto nama prenosa Bajern-Real kosarka mesto redovnog programa

Hahaha, povratak u 90te.

Ceka se Hadzi Antic da pusti Matriks 2.