Yesterday at 07:011 day 25 minutes ago, Nikodije said:Opet ona i opet isto ovako obučena. Nepojamna kloaka javnog servisa.Ovi ovu snimili za 5 dana unapred da puštaju
23 hours ago23 hr 9 hours ago, mraki said:Odakle mi je ovaj Ivas poznat, gde je on bio pre rtsa?prva -> тањугtm -> rts
21 hours ago21 hr 13 hours ago, cedo said:kad su se zadnji put promenili policajci unutar takovske ?sta sprecava radnike rtsa koji ne zele da rade po nalogu vucica da udju i rade kao sto treba ?9 minutes ago, vememah said:zar medju radnicima rtsa koji nisu u semi ovih dana nema tehnicki potkovanih da speru ljagu i pocnu da prave program u takovskoj dok je blokiran ?
20 hours ago20 hr Bednici juče prekinuli prenos finala odbojke iz Kragujevca Radnički-Vojvodina i pustili nešto drugo kada su počeli da viču pumpaj
20 hours ago20 hr 17 hours ago, Zabalujev said:Mene je program danas podsetio na bombardovanje, ali tad su im vesti išle redovno i ličilo je na nešto. Da bar opet puste reprizu Vuka Karadžića...Jbg, ta serija je ozbiljan ispravak u istorijskom dnevniku, razbija stereotipe i rastura mit o nebeskom narodu koji se godinama bez ikakvih preispitivanja slagao.Zar je bila skoro repriza? Ja sam je našao negde onlajn u doba korone, pakao od snimka.
20 hours ago20 hr bio je skoro remasterizovan Dositej, Jastuk groba mog, Vuka će možda pustiti posle oslobođenja
19 hours ago19 hr Euronews.rsSaopštenje Euronews Srbija: Pozivamo nadležne da omoguće...Više od 70 sati izloženi su torturi, iživljavanju bez presedana, fizičkom i psihičkom nasilju.Informer se pridružuje apelu