Jump to content
IGNORED

rts

Gonzo

Recommended Posts

Posted

Je l' ono bila nasa KristinaS (na drugom klipu) ili mi se ucinilo?

Posted

Samo da se poserem na RTS koji je večeras umesto košarke dao n-tu reprizu Porodičnog blaga ili koja je već serija rekordne gledanosti u pitanju (na drugom kanalu bila odbojka).

Posted
Samo da se poserem na RTS koji je večeras umesto košarke dao n-tu reprizu Porodičnog blaga ili koja je već serija rekordne gledanosti u pitanju (na drugom kanalu bila odbojka).
Čist IDIOTIZAM!!! angry.gif Dakle, na svim televizijama, potpuni amateri prave programsku šemu.
Posted

jutarnji program sa pregledom stampe :isuse:koliko samo srbija ima drzavnih neprijatelja!

Posted

ajde što su pomerili dnevnik zbog odbojke (napeto je, kaže maja žeželj), nego večeras nije bila slagalica! ohmy.gifsprema li se smak sveta!?

Posted
bila je, al u 5 sati :)
svetogrđe. laugh.gif
  • 4 weeks later...
Posted

Kako Stanojevic u OKU pomaze Milici Delevic.

Posted (edited)

Majko mila, malopre naleteh na prvom programu, kod Acestop-a debatuju o zlehudoj sudbini srpskog fudbala sve veličine: Ivan Golac , Ivan Ergić , Gorčin Stojanović i neki novinar Sekulić.Svi sem Ivana Ergića(dečko je ograničenih intelektualnih sposobnosti) i delimično Ace su se takmičili koliko puta će reći JA u jednoj rečenici.

Edited by Arkadija
Posted

Jel bilo ovo?odgovor na opomenu pred utuženjehttp://www.forum-nis.org.rs/pdf/vesti/Odgovor%20na%20Opomenu%20pred%20utuzenje.pdf

Posted
Jel bilo ovo?odgovor na opomenu pred utuženjehttp://www.forum-nis.org.rs/pdf/vesti/Odgovor%20na%20Opomenu%20pred%20utuzenje.pdf
Meni je zanimljivo što kod nas , kod ovakvih situacija nigde nema nekih advokata da kazu:Evo mi cemo pro bono da zastupamo građane...Bio sam u Danskoj kada je njihova drzava napravila neku komunalnu "svinjariju" sa nekom "taksom na vazduh".Digla se masa advokata zednih publiciteta...
Posted

pejsi, da li znaš, da li opomene šalje pravna služba RTS-a ili neka advokatska kancelarija?

Posted

Stvcarno ne znam. Na ovo sam nabasao sasvim slučajno.

Posted (edited)

neko na rts-u bas voli butt spencera.

Edited by kojot