Jump to content

Featured Replies

Je l' ono bila nasa KristinaS (na drugom klipu) ili mi se ucinilo?

Samo da se poserem na RTS koji je večeras umesto košarke dao n-tu reprizu Porodičnog blaga ili koja je već serija rekordne gledanosti u pitanju (na drugom kanalu bila odbojka).

Samo da se poserem na RTS koji je večeras umesto košarke dao n-tu reprizu Porodičnog blaga ili koja je već serija rekordne gledanosti u pitanju (na drugom kanalu bila odbojka).
Čist IDIOTIZAM!!! angry.gif Dakle, na svim televizijama, potpuni amateri prave programsku šemu.

jutarnji program sa pregledom stampe :isuse:koliko samo srbija ima drzavnih neprijatelja!

ajde što su pomerili dnevnik zbog odbojke (napeto je, kaže maja žeželj), nego večeras nije bila slagalica! ohmy.gifsprema li se smak sveta!?

bila je, al u 5 sati :)

bila je, al u 5 sati :)
svetogrđe. laugh.gif
  • 4 weeks later...

Kako Stanojevic u OKU pomaze Milici Delevic.

Majko mila, malopre naleteh na prvom programu, kod Acestop-a debatuju o zlehudoj sudbini srpskog fudbala sve veličine: Ivan Golac , Ivan Ergić , Gorčin Stojanović i neki novinar Sekulić.Svi sem Ivana Ergića(dečko je ograničenih intelektualnih sposobnosti) i delimično Ace su se takmičili koliko puta će reći JA u jednoj rečenici.

Edited by Arkadija

Jel bilo ovo?odgovor na opomenu pred utuženjehttp://www.forum-nis.org.rs/pdf/vesti/Odgovor%20na%20Opomenu%20pred%20utuzenje.pdf

Jel bilo ovo?odgovor na opomenu pred utuženjehttp://www.forum-nis.org.rs/pdf/vesti/Odgovor%20na%20Opomenu%20pred%20utuzenje.pdf
Meni je zanimljivo što kod nas , kod ovakvih situacija nigde nema nekih advokata da kazu:Evo mi cemo pro bono da zastupamo građane...Bio sam u Danskoj kada je njihova drzava napravila neku komunalnu "svinjariju" sa nekom "taksom na vazduh".Digla se masa advokata zednih publiciteta...

pejsi, da li znaš, da li opomene šalje pravna služba RTS-a ili neka advokatska kancelarija?

Stvcarno ne znam. Na ovo sam nabasao sasvim slučajno.

neko na rts-u bas voli butt spencera.

Edited by kojot