Jump to content

Featured Replies

Mene je program danas podsetio na bombardovanje, ali tad su im vesti išle redovno i ličilo je na nešto. Da bar opet puste reprizu Vuka Karadžića...

IMG_20250417_205913.jpg

puštaju utakmicu sa Areninim komentatorom. izgleda da i Albijanić i Nemanja Matić blokadiraju sleep

Koja legenda se sutra javlja iz bunkera

IMG_20250416_233938.jpgIMG_20250417_211838.jpg

zar nije trebala hulja da se obrati u devet ?

Sad i ja pitao u Žvaljinoj temi.

Da l’ je moguće da su nas studenti spasili jednog obraćanja na nacionalnoj frekvenciji? 😇🎉💪

17 minutes ago, Nikodije said:

Koja legenda se sutra javlja iz bunkera

IMG_20250416_233938.jpgIMG_20250417_211838.jpg

jovana joksimović

bar ne bi morala mnogo da se cima

Sto im ne ispuni uslov i ukine rts...

Win win

Doduse, kupuje vreme... Nek se bave svi mesec dana metom kojoj se daje iracionalno veliki znacaj.

Igra Manchester za rtsovu gledanost 🤣

2 minutes ago, hefaca said:

Dobro nije Sautempton.

fantom

Da li je moguće da ni jedan od RTS studija po gradovima više nije u funkciji, da posluži svrsi?!

Stvarno, šta se desilo sa tih nekih dvadesetak studija po Srbiji iz kojih su nekada išla uključenja, a u nekom periodu su imali i sopstvene programe, bilo kao programske prozore na RTS2 ili kao dodatne tv kanale?

kad su se zadnji put promenili policajci unutar takovske ?

sta sprecava radnike rtsa koji ne zele da rade po nalogu vucica da udju i rade kao sto treba ?

Edited by cedo

19 minutes ago, hefaca said:

Ma ne, po tetka Vesni ih narod gleda iz solidarnosti, RTS2 isto nikad nije bio gledaniji.

3 hours ago, Zabalujev said:

Mene je program danas podsetio na bombardovanje, ali tad su im vesti išle redovno i ličilo je na nešto. Da bar opet puste reprizu Vuka Karadžića...

cudi me da nisu pustali

Bice belaja ako budu blokirali uskrsnju Sarenicu 🤣

Secam se kad je jedared jutarnji kasnio 45 minuta zbog necega I pustili su nesto Tipa "izvinite zbog prekida programa" I bili najgledaniji... Major Gaspar moze da potvrdi.

cekam NBA nocas da puste...

52 minutes ago, dvb-t manijak said:

Dobro nije Sautempton.

fantom

Da li je moguće da ni jedan od RTS studija po gradovima više nije u funkciji, da posluži svrsi?!

Stvarno, šta se desilo sa tih nekih dvadesetak studija po Srbiji iz kojih su nekada išla uključenja, a u nekom periodu su imali i sopstvene programe, bilo kao programske prozore na RTS2 ili kao dodatne tv kanale?

Dobro pitanje. Jer, to su dobra mesta za proteste po gradovima sleep