Thursday at 18:331 day Mene je program danas podsetio na bombardovanje, ali tad su im vesti išle redovno i ličilo je na nešto. Da bar opet puste reprizu Vuka Karadžića...
Thursday at 19:121 day puštaju utakmicu sa Areninim komentatorom. izgleda da i Albijanić i Nemanja Matić blokadiraju
Thursday at 19:311 day Sad i ja pitao u Žvaljinoj temi. Da l’ je moguće da su nas studenti spasili jednog obraćanja na nacionalnoj frekvenciji? 😇🎉💪
Thursday at 19:381 day 17 minutes ago, Nikodije said:Koja legenda se sutra javlja iz bunkerajovana joksimovićbar ne bi morala mnogo da se cima
Thursday at 21:311 day Sto im ne ispuni uslov i ukine rts...Win win Doduse, kupuje vreme... Nek se bave svi mesec dana metom kojoj se daje iracionalno veliki znacaj.
Thursday at 21:451 day 2 minutes ago, hefaca said:Igra Manchester za rtsovu gledanost 🤣Dobro nije Sautempton.Da li je moguće da ni jedan od RTS studija po gradovima više nije u funkciji, da posluži svrsi?!Stvarno, šta se desilo sa tih nekih dvadesetak studija po Srbiji iz kojih su nekada išla uključenja, a u nekom periodu su imali i sopstvene programe, bilo kao programske prozore na RTS2 ili kao dodatne tv kanale?
Thursday at 21:541 day kad su se zadnji put promenili policajci unutar takovske ?sta sprecava radnike rtsa koji ne zele da rade po nalogu vucica da udju i rade kao sto treba ? Edited Thursday at 21:551 day by cedo
Thursday at 21:581 day 19 minutes ago, hefaca said:Igra Manchester za rtsovu gledanost 🤣Ma ne, po tetka Vesni ih narod gleda iz solidarnosti, RTS2 isto nikad nije bio gledaniji.
Thursday at 22:061 day 3 hours ago, Zabalujev said:Mene je program danas podsetio na bombardovanje, ali tad su im vesti išle redovno i ličilo je na nešto. Da bar opet puste reprizu Vuka Karadžića...cudi me da nisu pustali
Thursday at 22:111 day Bice belaja ako budu blokirali uskrsnju Sarenicu 🤣Secam se kad je jedared jutarnji kasnio 45 minuta zbog necega I pustili su nesto Tipa "izvinite zbog prekida programa" I bili najgledaniji... Major Gaspar moze da potvrdi.cekam NBA nocas da puste...
Thursday at 22:391 day 52 minutes ago, dvb-t manijak said:Dobro nije Sautempton.Da li je moguće da ni jedan od RTS studija po gradovima više nije u funkciji, da posluži svrsi?!Stvarno, šta se desilo sa tih nekih dvadesetak studija po Srbiji iz kojih su nekada išla uključenja, a u nekom periodu su imali i sopstvene programe, bilo kao programske prozore na RTS2 ili kao dodatne tv kanale?Dobro pitanje. Jer, to su dobra mesta za proteste po gradovima