Wednesday at 21:052 days 28 minutes ago, pbg12345 said:sta je bilo sa onim zborom radnika danas?Ovo je jedino što sam videla na vestima, ostalo su glasine po X-u...A i ovo su sve otprilike nezvanične informacije. Edited Wednesday at 21:072 days by Lena
Wednesday at 21:222 days Sad gledam reprizu drugog dnevnika lol, ne znam nijednog reportera koji su radili priloge. Jel moguće da su angažovali nekakve ćacije sa nekih lokalnih televizija da im rade?
Wednesday at 21:242 days Pominjalo se da su dovlačili snimatelja iz Pančeva, ljudi nisu hteli da dođu da rade. Verovatno je slično i sa reporterima.
Wednesday at 21:402 days iznenadjujuce uspesna akcija studenata (prvenstveno) i posrtanje rts-averujem da nije izazvano samo akcijom spolja, vec i u velikoj meri iznutra i iznenadilo bi me da do studenata unapred nije dosao signal da ce se stvari ovako razvijatiako je tako, imamo obecavajuci rasplet situacije i to ne samo kad je rts upitanjunaravno, lako moguce i da ucitavam ono sto srce zeli
Wednesday at 21:502 days 6 minutes ago, pbg12345 said:caciji sve vise dobijaju genericki izgled i sve vise lice medjusobnoTo je zbog frizure
Thursday at 11:571 day Bogovi su pali na teme! Nadam se da ćemo ih blokirati mesecima, pa da puste i Sopranove!
Thursday at 18:031 day Na stranu sve, ali me je RTS razočarao profesionalno.Ljudi su znali za mogućnost blokade i nisu spremili nikakav plan B.Tv kuća koja je radila pod bombama, koja je ima prekid od nekih 12 sati kad su im srušili studio ili kad su palili zgradu.ili je tamo velika izdaja (većina podržava studnete) ili stvarno nemaju pojma. ili obaedit:Prikaz trenutnog raspada tamo je Dnevnik 2 na RTS3 gde se emituje sa prevodiocem za znakovni jezik. Večeras je išao samo sat. Edited Thursday at 18:051 day by dvb-t manijak
Thursday at 18:141 day @DrIlic išle su iz abedareve@dvb-t manijak 66% opstrukcija, 33% nemanje pojmamy 2¢vrv im je naređeno da dnevnici moraju da idu, e sad ti što su primili i izvršavaju tu naredbu misle da to mogu da odrade dva tj jedan čovek i da je samo bitno da veca sedne i isčita vesti a sve ostalo će se nekako posložitineće slonče i lonče