Wednesday at 14:314 days Kao što su se hvalili da su decembra 1989. bili prvi u Temišvaru da izveste o protestima protiv Čaušeskua…
Friday at 14:532 days N1Urednički kolegijum RTS-a studentima, građanima, političa...Urednički kolegijum Radio-televizije Srbije pozvao je građane, predstavnike vlasti i opozicije, studente i radnike da "odustanu od osvajanja RTS-a"Kako navode, za predstavnike vlasti RTS je pomagač „obojene revolucije“, za opoziciju je marioneta vlasti, dok je za studente u blokadi taj javni servis tvrđava za osvajanje koju je legitimno blokirati Edited Friday at 14:542 days by pantelia
Friday at 14:572 days pazi kad imaju obraza i hrabrosti da koriste vucicevu kritiku da se ovako obrate ljudimabeskicmenjaci i picke obicnezle Edited Friday at 14:572 days by cedo
Friday at 21:572 days 2 minutes ago, Tihajeza said:Da li je rts javio vest o Vukašinu danas?bila je prva vest u dnevniku. ne znam kad su prvi put spomeuli u toku dana
Friday at 22:252 days ne znam zasto je komentar za voditeljku, ali isao je kajroni ljudska reakcija oboje, posebno sportskog novinara, ne znam ime
11 hours ago11 hr Aca Stojanović se raspada od plakanja dok najavljuje minut ćutanja pre utakmice represtacije