Jump to content

Featured Replies

I sa Miljom Otpor Jovanović i sa Bojanom Kostrešom.

Milja mi je još veće iznenađenje.

Ja ne razumem šta je to u ljudima.

2 hours ago, Malkmus said:

Mreža

Stvarno, gde je Lila Radonjić? Već 3 godine nema je ni na Guglu

Ne zasluzuje da se objavi vest o njegovoj smrti, ni vreme ni mesto sahrane

Da li moze negde da se nadje dnevnik RTSa od 1.11.2024, kada je pala nadstresnica? Interesuje me koliko minuta su posvetili tragediji u centralnoj emisiji?

5 hours ago, April said:

Stvarno, gde je Lila Radonjić? Već 3 godine nema je ni na Guglu

Parkinson.

12 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

IMG_0649.thumb.jpeg.f72117aaf35c4cf7ecec61a1924ef0d0.jpeg

zlo se upokojilo

crklo govno

Mene PPP bas mrzi

https://oko.rts.rs/drustvo/5086548/slom-predstavnickog-sistema-i-put-u-diktaturu-na-primeru-srbije.html

Србијом се и 1825. и 1925. године управљало на потпуно исти начин као данас: ауторитарни лидер који користи квазидемократске или консултативне алате председава клијентелистичким системом који промовише корупцију на свим нивоима као начин да се обезбеди довољна политичка подршка. Два елемента су кључна: ауторитарна владавина и широко распрострањено подмићивање.

Ова ситуација ће у једном тренутку постати неодржива и Вучићев режим ће морати да постане репресивнији и да крене ка отвореној диктатури. Управо то се догодило 1929. године, када је краљ Александар I забранио сваку политичку активност и увео личну диктатуру.

36 minutes ago, villiem said:

https://oko.rts.rs/drustvo/5086548/slom-predstavnickog-sistema-i-put-u-diktaturu-na-primeru-srbije.html

Србијом се и 1825. и 1925. године управљало на потпуно исти начин као данас: ауторитарни лидер који користи квазидемократске или консултативне алате председава клијентелистичким системом који промовише корупцију на свим нивоима као начин да се обезбеди довољна политичка подршка. Два елемента су кључна: ауторитарна владавина и широко распрострањено подмићивање.

Ова ситуација ће у једном тренутку постати неодржива и Вучићев режим ће морати да постане репресивнији и да крене ка отвореној диктатури. Управо то се догодило 1929. године, када је краљ Александар I забранио сваку политичку активност и увео личну диктатуру.

ovo meni zvuci kao upozorenje

rts (neko iz njega) nam ustvari porucuje vucicev plan

edit: dva puta je u tekstu pomenuta ista stvar, ovo je tekst uzbunjivaca iz rts-a 1/1

Edited by cedo

23 hours ago, hefaca said:

Mene PPP bas mrzi

de bre zozo ne ljuti se odma