March 12Mar 12 1 hour ago, brusli said: RTS je i dalje bolji manje zlo od govnoida. a i ovo upitno, zlo dolazi u svakakvim oblicima, nisu razlike samo u gabaritu
March 12Mar 12 RTS treba da ostane, samo sto mora da se sprovede cistka medju zaposlenima i da se vrati onome sto kao televizija sa nacionalnom frekvencijom treba da bude: servis na kome se mogu dobiti nepristrasne vesti, obrazovni i zabavni program bez recikliranja istih davno snimljenih serija.
March 12Mar 12 2 hours ago, Strucnjak said: Vuciceva kurvica Vucicu kurvaru... Previse znacaja se daje RTS-u... Sto mozda i nije tako lose
March 12Mar 12 Popular Post 1 hour ago, brusli said: RTS je i dalje bolji od govnoida. Mada treba debelo da se reformise ili rasformira. A govnoidi spale, zatru, odgovorni poapse. To i Zagorka da budu piroriteti nove vlasti. RTS ima svoj zadatak, govnoidi imaju svoj. Kao što u fudbalskom timu ne može da igra 10 Mesija, tako ne mogu ni svi mediji da budu Informer. Posao RTS je da ćuti i legitimizuje laži koje se plasiraju preko tabloida, Za mene nema nikakve razlike između Bujoševića, Nenada Lj. Stefanovića, DJV i Marića. Svi su radili za zločinački mafijaški režim i tako treba da budu tretirani nakon oslobođenja.
March 12Mar 12 Ne treba RTS d aostane..i dalje stoji moj stav o arhivi(mada, ajde d akazemo, nije ona najbitnija stvar na svetu), ali ne treba, i treba ista sudbina da saceka i Pink, Hepi, B92, prvu, i da imamo potpuno nove medije, komercijalne i javni servis..da ce sadasvi ti mediji biti kao treba, nece, kao sto nece ni sve sami andjeli nebeski vladati posle Vucica, prosto, sa medijima, kao i sa poliitkom, to ne biva, ali, psole ovolikog zla sve ce delovati kao melem na ranu komparativno
March 17Mar 17 Šesti oktobar malo kasni, ali bolje ikad nego nikad. Karma svakog dočeka. Znam da nije hrišćanski, niti u duhu gandijevskih protesta kojima svedočimo, ali nadam se da je umro u mukama.
March 17Mar 17 Mene je potreslo što sam video da je radio jutarnji program sa Zoranom Ostojićem (Studio B i Mreža). Ne poznajem Ostojića van konteksta medija i nešto politike, ali i dalje sam neprijatno iznenađen... sopstvenom pogrešnom procenom.
March 17Mar 17 Ostojić je pre te emisije sa Komrakovim bio redovan gost na Pinku gde je igrao ulogu lošeg policajca.