Jump to content
IGNORED

rts

Gonzo

Recommended Posts

Posted

fali ti samo reč "sadržaj"

"u pripremi sadržaja ovog dnevnika"

jutros im je jedan mikser ustao i otišao sa posla 

• Hvala 3
Posted (edited)

Edited by vememah
  • +1 2
  • Hvala 1
Posted
6 minutes ago, vememah said:

jms_rs

• Haha 2
Posted
15 minutes ago, Dsnake said:

Dobro nije. A ko je onda ta rulja na koju misli?  Šta bi neki gledalac RTS-a rekao?

Vecina to sto govorite. Odnosno ono sto Vucic propagira. Vucic smatra ruljom sve koji protestuju (kako kaze maltretiraju neduzan narod). Za nju nisam siguran. 

Posted
11 minutes ago, hefaca said:

Vecina to sto govorite. Odnosno ono sto Vucic propagira. Vucic smatra ruljom sve koji protestuju (kako kaze maltretiraju neduzan narod). Za nju nisam siguran. 

Ok, onda se slazemo, samo sto meni ona nije relevantna niti mislim da je bes usmeren ka njoj. Samo se od nje trazi da demonstrira da nije poslusnik jer je zgodan povod.

• +1 1
Posted

Ja ne znam gde ces zgodniji povod od njenog uredjivanja novembarskih dnevnika. Al ok, ako tad to nije bio trenutak, a sad jeste... Mislim da je dovoljno uznemirijuce sve sto je predsednik govorio dok je ona spustala glavu.

A internet se digao zbog necega sto nije rekla, sto znaci da ce 159% posle oranja i soljenja nici isto to sto treba srusiti.

Posted

Pritom se izvinila i rekla da nije smela koristiti rec rulja u bilo kom kontekstu.

Posted

Šta pričaš ti bre?

• Haha 5
Posted
1 hour ago, hefaca said:

Jeste! 

Svako dobro!

Edit 

Nije, nabraja sve to, a ona ga prekida tako je, ne racunate li valjda na...

Evo javljaju VJT istrazuje pretnje upucene njoj. Cim se nje resimo, svi problemi su nam reseno.

Zozo to li si? Ili si to mozda ti Nenade LJ. Stefanovicu (Posto je nick za nijansu gluplji a manje maliciozaniji Zoze)?

Posted

Mladjenovic. Bojana Mladjenovic.

Posted

Jel drkaš na nju?

• Haha 1
  • Hvala 2
Posted

O ne! Siroti mali Ustav, grubo prekršen!

Ali neće im proći! Živi UstAv(rilo)!

Jebote više jebanja u mozak. Izađite svi Krloidi ruku pod ruku pred pinkformer kamere i složno reknite 'mi smo govna, podržavamo mafijašku diktaturu za pare, boli nas kurac za sve drugo zauvek'. Poštenije bi bilo i više bi vas cenili svi, uključujući i odraz u ogledalu.

• +1 2
Posted
13 hours ago, hefaca said:

Pritom se izvinila i rekla da nije smela koristiti rec rulja u bilo kom kontekstu.

Vuciceva kurvica

• +1 2
Posted (edited)

RTS je i dalje bolji od govnoida.

Mada treba debelo da se reformise ili rasformira.

A govnoidi spale, zatru, odgovorni poapse.

To i Zagorka da budu piroriteti nove vlasti.

Edited by brusli