Dsnake Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 4 minutes ago, slepa živana said: glupi studenti, pogrešno su shvatili Tako je! (Predsedniče) 1
hefaca Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) 16 minutes ago, slepa živana said: glupi studenti, pogrešno su shvatili Uh uh, kakva logika Slicno se delio tvit o ovoj "dnovinarki" cak i na ovoj temi, ali sam sam vracao 2 puta i nisam nasao. Sta god da danas otvorim, iskace njena slika i opis "ovo je novinarka koja je nazvala studente ruljom" uz 5 sekundi "necete valjda racunati na dobru volju rulje" bez konteksta. Sama je kriva i za izbor reci i za izbor da radi intervju s njim, nek je razapinju (najpre zbog uredjivanja novembarskih dnevnika), ali bi se moglo malo povesti racuna o izvorima informacija, bar na ovoj strani. Ne mora samo glup covek da nasedne. Edited 16 hours ago by hefaca
Dsnake Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Rekla je "tako je" na konstataciju da je lokacija izabrana da bi ugrozili kladionicarske studente, pa onda to sto je rekla. Posle se samo vadila. Protest organizuju studenti. Bas ga rastezes. 1
slepa živana Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 9 minutes ago, hefaca said: Uh uh, kakva logika Slicno se delio tvit o ovoj "dnovinarki" cak i na ovoj temi, ali sam sam vracao 2 puta i nisam nasao. Sta god da danas otvorim, iskace njena slika i opis "ovo je novinarka koja je nazvala studente ruljom" uz 5 sekundi "necete valjda racunati na dobru volju rulje" bez konteksta. Sama je kriva i za izbor reci i za izbor da radi intervju s njim, nek je razapinju (najpre zbog uredjivanja novembarskih dnevnika), ali bi se moglo malo povesti racuna o izvorima informacija, bar na ovoj strani. Ne mora samo glup covek da nasedne. o kakvom izvoru informacija pričaš? snimak je sa rts-a iz dnevnika
hefaca Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 27 minutes ago, Dsnake said: Rekla je "tako je" na konstataciju da je lokacija izabrana da bi ugrozili kladionicarske studente, pa onda to sto je rekla. Posle se samo vadila. Protest organizuju studenti. Bas ga rastezes. Netacno! Pitao ju je da li nekoga lazni studenti ugrozavaju, nikome nisu na zulj stali, mirno protestuju, nikog ne ugrozavaju prijavili legalno skup bla, bla, bla... Ona je rekla tako je, ali ne mozete racunati na dobru volju rulje da nece biti ugrozeni. Sledi njegova tirada, a onda njeno preciziranje da ne misli na studente vec na one za koje postoji najava da zele da sprovedu nasilje. No, i pre toga ona insistira na pitanju sto se ne spreci nasilje, ako ima saznanja. Znaci, izvor nije rts, ako je isecen na tviteru. Kao sto je sam RTS pustio isecenog Milosa Jovanovica sa NovaS, pa se sutradan izvinjavamo. Ima dosta razloga za blokadu RTS-a i za linc Bojane Mladjenovic, ali se ne treba pecati na ovakve udice. U sustini isto mislimo 🙏 3
Dsnake Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 2 minutes ago, hefaca said: Netacno! Pitao ju je da li nekoga lazni studenti ugrozavaju, nikome nisu na zulj stali, mirno protestuju, nikog ne ugrozavaju prijavili legalno skup bla, bla, bla... Ona je rekla tako je, ali ne mozete racunati na dobru volju rulje da nece biti ugrozeni. Sledi njegova tirada, a onda njeno preciziranje da ne misli na studente vec na one za koje postoji najava da zele da sprovedu nasilje. No, i pre toga ona insistira na pitanju sto se ne spreci nasilje, ako ima saznanja. Znaci, izvor nije rts, ako je isecen na tviteru. Kao sto je sam RTS pustio isecenog Milosa Jovanovica sa NovaS, pa se sutradan izvinjavamo. Ima dosta razloga za blokadu RTS-a i za linc Bojane Mladjenovic, ali se ne treba pecati na ovakve udice. U sustini isto mislimo 🙏 Ja sam samo ovo gledao, sami su isekli: https://www.rts.rs/vesti/drustvo/5670349/bojana-mladjenovic-nisam-studente-nazvala-ruljom.html Mislim da je plan za blokadu postojao i da se samo cekao trenutak, i da je samo "tako je" na bizarne konstatacije da su oni studenti i da su slucajno ispred predsednistva, dovoljan razlog za blokadu, ali ok je i plasenje imaginarnom ruljom. Ali okej, kapiram tvoje tumacenje, jeste podlozno razlicitim interpretacijama. 1
cedo Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 24 minutes ago, Dsnake said: Ja sam samo ovo gledao, sami su isekli: https://www.rts.rs/vesti/drustvo/5670349/bojana-mladjenovic-nisam-studente-nazvala-ruljom.html Mislim da je plan za blokadu postojao i da se samo cekao trenutak, i da je samo "tako je" na bizarne konstatacije da su oni studenti i da su slucajno ispred predsednistva, dovoljan razlog za blokadu, ali ok je i plasenje imaginarnom ruljom. Ali okej, kapiram tvoje tumacenje, jeste podlozno razlicitim interpretacijama. tu je sve i ne znam sta nije jasno kojim razlicitim interpretacijama ? cista propaganda sa sve izdvajanjem studenata od ostalih protestanata isto kao i danasnji video frendly fire policije juce uvece sa prigodnim tekstom da ti ne dozvoli da razumes da je policajac udario policajca
Spirit Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Isto voditelj Jutarnjeg i BG hronike, nadam se da će blokada biti produžena do daljnjeg. Da omogućimo čoveku da naplati prekovremene sate
Milosh76 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Koja je poenta "necu da vodim program" kad u samom programu mozes uzivo da kazes sta hoces, mozes cak i kroz podrum da uvedes par studenata kao goste u Jutarnjem programu. Ili bilo sta slicno. U oba slucaja moze da bude kaznjen, samo sto u "mom" slucaju protet ima smisla.
Dsnake Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Preorati, spaliti, osoliti, iskopati ogromnu rupu, sipati nesto radioaktivno unutra. 2
slepa živana Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 3 hours ago, hefaca said: Netacno! Pitao ju je da li nekoga lazni studenti ugrozavaju, nikome nisu na zulj stali, mirno protestuju, nikog ne ugrozavaju prijavili legalno skup bla, bla, bla... Ona je rekla tako je, ali ne mozete racunati na dobru volju rulje da nece biti ugrozeni. Sledi njegova tirada, a onda njeno preciziranje da ne misli na studente vec na one za koje postoji najava da zele da sprovedu nasilje. No, i pre toga ona insistira na pitanju sto se ne spreci nasilje, ako ima saznanja. Znaci, izvor nije rts, ako je isecen na tviteru. Kao sto je sam RTS pustio isecenog Milosa Jovanovica sa NovaS, pa se sutradan izvinjavamo. Ima dosta razloga za blokadu RTS-a i za linc Bojane Mladjenovic, ali se ne treba pecati na ovakve udice. U sustini isto mislimo 🙏 netačno! nije je to pitao!! doviđenja i prijatno 1 1
kud u maglu Simoviću Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) 45 minutes ago, Dsnake said: Preorati, spaliti, osoliti, iskopati ogromnu rupu, sipati nesto radioaktivno unutra. dozvolite redosled je srušiti, preorati, osoliti Edited 12 hours ago by kud u maglu Simoviću
hefaca Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) 37 minutes ago, slepa živana said: netačno! nije je to pitao!! doviđenja i prijatno Jeste! Svako dobro! Edit Nije, nabraja sve to, a ona ga prekida tako je, ne racunate li valjda na... Evo javljaju VJT istrazuje pretnje upucene njoj. Cim se nje resimo, svi problemi su nam reseno. Edited 11 hours ago by hefaca
Dsnake Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 14 minutes ago, hefaca said: Jeste! Svako dobro! Edit Nije, nabraja sve to, a ona ga prekida tako je, ne racunate li valjda na... Evo javljaju VJT istrazuje pretnje upucene njoj. Cim se nje resimo, svi problemi su nam reseno. Dobro nije. A ko je onda ta rulja na koju misli? Šta bi neki gledalac RTS-a rekao? 1
Dsnake Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 29 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: dozvolite redosled je srušiti, preorati, osoliti Može. Gledao sam prvih 15 minuta. Nema načina da me neko ubedi da sva svesna bića, koja su učestvovala u pripremi ovog dnevnika, nisu zla. 3
Recommended Posts