Jump to content
IGNORED

rts

Gonzo

Recommended Posts

Posted

Odgledao prvu sezonu....

Posted

pa to ti je nista. odglej sve.

• 2 weeks later...
Posted

Kada gledam OKO cini mi se da gledam reprizu reprize. Samo je u jednom slucaju voditelj musko a u drugom zensko.

Posted
Kada gledam OKO cini mi se da gledam reprizu reprize. Samo je u jednom slucaju voditelj musko a u drugom zensko.
Pa sad reci za onog sedog od juce da je zensko nije u redu....
Posted (edited)

PogledajTe OKO AS :Hail:

Edited by bergasa19
Posted

Pitao AS ovog cara iz Sporta nesto u vezi sa ispadanjem Vojvodine iz kvalifikacija, ovaj odgovara sa "nisam gledao" ali je ipak imao misljenje. Pre toga je AS rekao da je Vaduz iz Luksemburga.Svaka cast na autorskoj emisiji, samo mi smeta njegova frizura. Vise mi se dopadao pre mesec dana.

Posted

Dovoljno je da ga vidim pa i da prica sa atomskim fizicarima imam neopisiv osecaj u isto vreme gadjenja i smeha.

Posted

Opet repriza repriziranog OKA.

• 3 weeks later...
Posted

Na RTS-u 2 sinhronizovani film na srpski. Doduše, nije obična sinhronizacija već:

Кратки филм Удружења за слепе Хомер
Posted (edited)
21:50FILMOVI ZA SLEPE NA RTS-uDruštvo mrtvih pesnikaUdruženje slepih "Homer" i Filmski program RTS-a zajednički realizuju projekat emitovanja filmova za slepe, svakog meseca na Javnom servisu. Prvi tako obrađen film jeste kultni naslov "Društvo mrtvih pesnika" Pitera Vira, koji je 1989. nagrađen Oskarom za najbolji scenario, a glavne uloge u filmu tumače Robin Vilijams, Robert Son Leonard i Itan Hok.Svrha ovog programskog poduhvata jeste da se kvalitetna strana filmska ostvarenja posebno prilagode - opisno i dijaloški sinhronizuju na srpski jezik i tako učine dostupnim za slepe.
Pustaju film koji se sinhronizuje za slepe u saradnji sa udruzenjem Homer. Retko dobra inicijativa na nasim televizijama. Toliko se busaju u ljudska prava i slicne prazne price, a mrzi ih da ubace coveka koji zna govor znakova, kad vec nisu sposobni da titluju sopstvene vesti.To se odnosi na sve televizije, a ne samo na RTS. Edited by Milosh76
Posted
Pustaju film koji se sinhronizuje za slepe u saradnji sa udruzenjem Homer. Retko dobra inicijativa na nasim televizijama. Toliko se busaju u ljudska prava i slicne prazne price, a mrzi ih da ubace coveka koji zna govor znakova, kad vec nisu sposobni da titluju sopstvene vesti.To se odnosi na sve televizije, a ne samo na RTS.
i ne samo sto pustaju, nego je i dobro uradjeno, tako da :thumbsup: za rts veceras.
  • 2 weeks later...
Posted

Majko rođena.Vid' Relja i Zadrepko! A i neke studentkinje moje! Awwww :wub: