levi Posted February 10 Posted February 10 (edited) Quote SNimljena cela sezona unapred, zato.. no shit? Edited February 10 by levi
kud u maglu Simoviću Posted February 10 Posted February 10 8 minutes ago, Misko said: SNimljena cela sezona unapred, zato.. epizode sa milinkovićem se snime opet, milion % takmičarima nisu isplatili nagrade
svashtabezneshto Posted February 11 Posted February 11 rekli su da će in memoriam milinkoviću prvo emitovati epizode sa njim kao tragačem, a posle idu ostale
Fakundo Sava Posted February 11 Posted February 11 7 hours ago, kud u maglu Simoviću said: pok. milinković tragač u poteri Mrtav ladan ?
kud u maglu Simoviću Posted February 11 Posted February 11 6 hours ago, svashtabezneshto said: rekli su da će in memoriam milinkoviću prvo emitovati epizode sa njim kao tragačem, a posle idu ostale nisam sumnjao da će proći bez objašnjenja, jebe se njima za in memoriam ovo im je manje cimanje skotovi rant nije prema ptc-u već prema produkciji kviza, njihovo je maslo 1
Hamlet Strašni Posted February 11 Posted February 11 Ja sam obožavalac potere i Milinkovica u njoj. Meni je to ok.
hefaca Posted February 11 Posted February 11 Srecne ljude isto nasnimati ponovo, Scepana da glumi Andrija Milosevic, Bata Sejna Bule Goncic.
smooth.Op Posted February 11 Posted February 11 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: nisam sumnjao da će proći bez objašnjenja, jebe se njima za in memoriam ovo im je manje cimanje skotovi rant nije prema ptc-u već prema produkciji kviza, njihovo je maslo Ja sam čuo da je adrenalin hteo da povuče emisije sa Milinkovićem, ali da rts nije hteo jer bi im se skratila sezona.
Fakundo Sava Posted February 11 Posted February 11 Macura,bivši košarkaš, zamenio Milinkovića u poteri tek sada vidim A ne znam ko je peti u Superpoteri možda Andonov,onaj što piše Kvizopedije ili neka kvizašica Sonja Sabaton Predpostavljam da ima već snimljene epizode Superpotere sa Milinkovićem
Misko Posted February 11 Posted February 11 On 10.2.2025. at 16:30, bradilko said: trezor rts, reportaza nebojse djukelica o izlozbi expo u japanu 1985-e. djukelic nenadmasan profesuonalac. vredi videti E, zbog ovakvih primera ja brnaima rhivu RTS-a da se to zastiti,da ne bude kolateralna steta, eventualnog sravnjivanja zgrade sa zemljom..ima toga ohoho..jel treba da stradaju sav onaj skolski, naucni program? one dolicne Tv ekranizacije Nusica? Vise od igre, Grlom u jagode, Vuk Karadzic, Sivi dom? Metla bez drske, Price iz Nepricave?
Misko Posted February 11 Posted February 11 1 minute ago, hefaca said: Eventualno sravnjivanje 🤣🤣🤣 To se ovde bas primilo Pa neki bi ovde sravnili RTS sa zemljom, spalili ga, kako ko..E sad, ja razumem gnev prema RTS-u potpuno, hell, nemam ni nista protiv da stradaju eventualno zgrada, propagandni dnevnici, da urednici i novinari koji su saucestvovali u ovome, budu adektvatno kaznjeni(cak mislim da treba), ali nisma u fazonu: neka neduzna bogata arhiva bude kolateralna, steta ko jbe kulturno dobro
hefaca Posted February 11 Posted February 11 Pinkovu zgradu nisu sravnili, niti ce, a bas ce rts. Ima redosled. I u gradjevinskom i u simbolickom smislu. Tako da za arhivu ne brini. Ona ce propasti sama od sebe
Misko Posted February 11 Posted February 11 6 minutes ago, hefaca said: Pinkovu zgradu nisu sravnili, niti ce, a bas ce rts. Ima redosled. I u gradjevinskom i u simbolickom smislu. Tako da za arhivu ne brini. Ona ce propasti sama od sebe Ako tako kazes..
msv Posted February 12 Posted February 12 7 hours ago, Fakundo Sava said: Macura,bivši košarkaš, zamenio Milinkovića u poteri tek sada vidim A ne znam ko je peti u Superpoteri možda Andonov,onaj što piše Kvizopedije ili neka kvizašica Sonja Sabaton Da li bi smeo Andonov kao urednik Slagalice? 7 hours ago, Fakundo Sava said: Predpostavljam da ima već snimljene epizode Superpotere sa Milinkovićem Koliko znam, nema Superpotere sa Milinkovićem, snimanja su krenula posle.
Recommended Posts