Jump to content
IGNORED

rts

Gonzo

Recommended Posts

Posted

Ta juronjuz ekipa se zesce naostrila na rts ordinaciju. Ne znam zbog cega, osim iz straha da ne zavrse kod nje na kaucu

Posted

Često sam se pitao kako Aleksandar Božović i Žarko Obračević zvuče kad odu npr. u pekaru ili na delikates i traže leba ili seckano. Božović je vrhunski profesionalac, onomad je u RB3 programu čitao Indeks opsovanog onog blesana Krstića, to je bilo carski. Plus jako dobar esej.

• +1 1
  • Haha 2
Posted
20 hours ago, hefaca said:

Ta juronjuz ekipa se zesce naostrila na rts ordinaciju. Ne znam zbog cega, osim iz straha da ne zavrse kod nje na kaucu

Ko i zašto se "naoštrio" na rts ordinaciju?

• Haha 1
Posted

Ne gledate RTS ?

2 contra 2 

Ne znam imena, naša dva su super.

Jedan protivnički baš kao i RTS, ko fol korektan, zapravo smeće i veštica iz Sarajeva, o njoj ne treba trošiti reči.

• +1 1
Posted

Veštica probija dno.

Do sada se trudila da bude kao pametna, sada je zla, glupa i bezobrazna.

Posted

Zoza nije kategorija za ovakve emisije. Rade mu šta hoće. 

Ništa bolji ni gosti, posebno loše sastavljeni. Mladenoviću ne bi bilo dovoljno ni nedeljno popodne za diskusiju , a Petrov je baš negovani ambiciozni udbaš, kao funkcioner iz sedamdesetih

Novinari su pali s Marsa,. Obično prajm tajm preseravanje

Posted

Jel to više ne veruje Goriboru i Zozi, pa izvlači ovu neku nebitnu da glumi voditeljku?

Posted (edited)

Edited by Dsnake
  • +1 1
  • Haha 1
  • Hvala 1
Posted

Jel moze video za dnovinarku? Ja juce uglavnom premotavao samo na njena pitanja (odgovori su odavno isti), nisam naleteo na to. Svakako ni blizu Zozin nivo, ali su gotovo sva pitanja sadrzala studente ili reakcije na poslednja 3 meseca. Izbora na Kosovu se dotakla, da ne bude da nije. NIS da se otalja...

Posted

Nismo ih makli ni milimetar za ova dva meseca. Ovo je trenutni otklon ka stvarnosti, koji će biti anuliran vrlo brzo nakon okončanja protesta. Osim, naravno, ako protesti uspeju, daj Bože.

• +1 3
Posted (edited)

...

Edited by vememah
Posted

trezor rts, reportaza nebojse djukelica o izlozbi expo u japanu 1985-e.

djukelic nenadmasan profesuonalac.

vredi videti

• +1 1
  • Hvala 1
Posted

pok. milinković tragač u poteri

:fpalm:

• Haha 1
Posted

SNimljena cela sezona unapred, zato..