duda Posted February 2 Posted February 2 Sad se kao malo popravljaju uz obavezno spominjanje FF saopštenja .
duda Posted February 2 Posted February 2 1 minute ago, Misko said: Ne znam zasto uopste gledate Mora se neko žrtvovati da vidi šta neprijatelj radi
Frank Pembleton Posted February 2 Posted February 2 2 hours ago, hefaca said: Ne secam se da je Biberovic pratila precednika. Ne kazem da nije, Ali je jedno vreme to radila Bojana Mladjenovic, sada Nikolina Rakic. Nekada je to bila Tanja Jovica, koja je sad i savetnica. Menjaju se cesto ti izvestaci, sem Gordane Uzelac. Nisu zvidali Biberovicki, nego mikrofonu rts-a, a usudio bih se reci da muskarcu reporteru ne bi zvidali. Ok, jest ona Malo nadrkana kao Zaklina Tatalovic, Ali je profi. Vrv jedan od najboljih reportera. Od Ukrajine, preko raznij izbora i vanrednih situacija do protesta. Dobro je da nije nesto mnogo lose odjeknulo to zvizdanje, generalno niko ne voli rts, pa udri Ja se sećam, Berlin, Budimpešta i Italija... No nebitna je ona lično u ovome... 1
Frank Pembleton Posted February 2 Posted February 2 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: Hide contents najnoviji gradski trač: minja miletić in bujke out To kruži već 2-3 meseca. Za to vreme ona "lomi" po ENS. "Izgurala" Brkića koji ide da "diže" Euronews u Kazastanu... Realno "Kinšasa"...
hefaca Posted February 2 Posted February 2 Izvinili se studenti RTS-u, sto je dobro i za studente, a i ohrabrice RTS da objektivnije informise.
villiem Posted February 2 Posted February 2 Rts kao da ima dva ogranka/ekipe od kojih jedna daje znake zivota 1
hefaca Posted February 2 Posted February 2 Imas novog urednika jutarnjeg koji ne pusta nista. Pritom su ljudi iz vlasti redovni gosti. Stari urednici su jedva dozvoljavali analiticara u 7:15. 1
Frank Pembleton Posted February 2 Posted February 2 43 minutes ago, hefaca said: Imas novog urednika jutarnjeg koji ne pusta nista. Pritom su ljudi iz vlasti redovni gosti. Stari urednici su jedva dozvoljavali analiticara u 7:15. Čekaj to onaj Zorić? On je čovek na ivici da je za hospitalizaciju...
Misko Posted February 3 Posted February 3 Ako stvarno Minja Miletic bude direktorka RTS, ne postoji bolji primer sjahao Kurta uzjahao Murta od toga.. 1
Spirit Posted February 3 Posted February 3 Je l to znači da gendir imenuje glodura? Meni ta funkcija i osoba koja tu funkciju drži ne znači ništa (osim ovog kurta-murta), više me zanima ko će ono bezlično stvorenje da zameni. Plus da skine Zozu i Gorislava, to bi bio bonus
Frank Pembleton Posted February 3 Posted February 3 A jel znate koje direktor televizije? BTW, njega i sve glodure imenuje UO nakon javnog konkursa... 1
Recommended Posts