Jump to content
IGNORED

rts

Gonzo

Recommended Posts

Posted (edited)

Dočekasmo i remasterizovanu Žikinu dinastiju :D

Edited by fusion_
  • Wub 1
  • Haha 3
Posted

Bio danas kod keve i ćaleta na ručku, njima upaljen RTS 1 a tamo Hajde Da Se Volimo 2. I to stigoh negde pred kraj.

I sad to ide skoro skroz utišano, mi tu pričamo, ručkamo, ja provalim, kraj filma a nije bila Jugoslovenka.

Kasnije došao kući, vratim unazad, proverim, ljudi su isekli ceo taj deo filma kada ide Jugoslovenka i zamenili sa isečkom koncerta Lepe Brene u Bugarskoj kad se spuštala helikopterom.

• Haha 2
Posted
7 minutes ago, Mercuzzio said:

Bio danas kod keve i ćaleta na ručku, njima upaljen RTS 1 a tamo Hajde Da Se Volimo 2. I to stigoh negde pred kraj.

I sad to ide skoro skroz utišano, mi tu pričamo, ručkamo, ja provalim, kraj filma a nije bila Jugoslovenka.

Kasnije došao kući, vratim unazad, proverim, ljudi su isekli ceo taj deo filma kada ide Jugoslovenka i zamenili sa isečkom koncerta Lepe Brene u Bugarskoj kad se spuštala helikopterom.

Kakva stoka. Kao Sejo Sexon i ZP kada su na kraju Nedelje kad je otišao Hase izbacivali deo na kraju kada je trebalo da ide skandiranje.

Posted
13 minutes ago, ragasto said:

Kakva stoka. Kao Sejo Sexon i ZP kada su na kraju Nedelje kad je otišao Hase izbacivali deo na kraju kada je trebalo da ide skandiranje.

Stvarno izbacili?

Posted

A za to vreme, cela Arena u Zagrebu peva "Jugoslovenku".

Posted
1 minute ago, Jimmy Kowalski said:

Stvarno izbacili?

Na svirkama su jedno vreme izbacivali, znam pošto ih je gledao drugar. A pričalo se i da je bilo izbačeno sa reizdanja, ali mislim da to nije tačno.

• Hvala 1
Posted
38 minutes ago, ragasto said:

Na svirkama su jedno vreme izbacivali, znam pošto ih je gledao drugar. A pričalo se i da je bilo izbačeno sa reizdanja, ali mislim da to nije tačno.

Dobro, ajd na svirkama to mogu skapiram. Treba tamo na sceni da uživo skaču i viču "Jugoslavija". Možda nekome ne prija. Plus to je njihova autorska stvar i mogu da rade šta hoće.

Ali da premontiravaš nečiji film (bez da ulazimo u kvalitet)... To mi je... Idiotluk je blaga reč.

Jbt, oni su odlučili da "moraju" da puste taj film (mogli su jednostavno da puste nešto drugo) ali da iseku deo koji bi mogao da poljulja veru mučenog srpskog naroda u svoj identitet. Toliko oni ne veruju u Srbiju da misle da Lepa Brena može da ih sjebe.

• +1 7
Posted
2 minutes ago, Mercuzzio said:

Dobro, ajd na svirkama to mogu skapiram. Treba tamo na sceni da uživo skaču i viču "Jugoslavija". Možda nekome ne prija. Plus to je njihova autorska stvar i mogu da rade šta hoće.

Ali da premontiravaš nečiji film (bez da ulazimo u kvalitet)... To mi je... Idiotluk je blaga reč.

Jbt, oni su odlučili da "moraju" da puste taj film (mogli su jednostavno da puste nešto drugo) ali da iseku deo koji bi mogao da poljulja veru mučenog srpskog naroda u svoj identitet. Toliko oni ne veruju u Srbiju da misle da Lepa Brena može da ih sjebe.

Ovo kao kad je mučeni Hajduk prije par godina na kalendaru micao grb sa starih dresova.

• +1 2
Posted
32 minutes ago, Mercuzzio said:

Hm, hm...na Discogsu piše da je Nele radio tekst a Sejo muziku, tako da baš i nije samo njihova autorska. A uživo bi verovatno trebalo samo da odsviraju kraj a publika da uradi ostalo. Al ajde, uvrediće se neko zbog pominjanja tamnice naroda:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Btw, ova dva svinjska poteza su potpuno ista.

• +1 1
Posted

Nekako mislim, da publici koja sluša Pušenje, ne bi trebao biti problem skandirati Jugoslavija na kraju Nedelje, čak naprotiv, ali možda griješim jbg.

Uglavnom, veliki palac dole za to.

• +1 1
Posted
1 hour ago, Babu Bhatt said:

Ovo kao kad je mučeni Hajduk prije par godina na kalendaru micao grb sa starih dresova.

Plus valjda jedini ne igraju onaj turnir prijateljstva na Zlatiboru.

Posted
3 hours ago, Mercuzzio said:

Kad je to išlo meni baš neverovatno! Mislim nije neverovatno koliko je debilno...

Posted
6 minutes ago, Frank Pembleton said:

Kad je to išlo meni baš neverovatno! Mislim nije neverovatno koliko je debilno...

Danas, oko 1 kapiram da je počeo film. Ovo je pri kraju.

• +1 1
Posted
4 hours ago, Mercuzzio said:

Izgleda da to nije do RTS-a.

I na youtube i na dailymotion su verzije ovog filma bez Jugoslovenke, a sa snimcima iz Bugarske, koji su evidentno snimani drugačijom kamerom. Oba ova snimka su postavljena prije 2 godine. Nema objašnjenja zašto je to urađeno.

• Tužno 1