Кристофер Лумумбо Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 lucija i snupi se tuku!http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/169690/Tijani%C4%87%3A+%E2%80%9EVala%2C+Tomice%2C+ni+Srbi+ne%C4%87e+slugu+na+%C4%8Delu+Srbije!%22.html
gospa buba Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 lucija i snupi se tuku!http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/169690/Tijani%C4%87%3A+%E2%80%9EVala%2C+Tomice%2C+ni+Srbi+ne%C4%87e+slugu+na+%C4%8Delu+Srbije!%22.html ovaj, ne pratim scenu ovih dana... sta im je odjednom? jel toma chachka ludjeg od sebe u sklopu nekog shireg projekta?
Grunf Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Užasno je urađeno.a da ipak pitamo one kojima je to namenjeno? mislim, i meni je grozno, i ne vidim nacin kako bi se to moglo napraviti iole dobro, al to i nije tebi i meni namenjeno.
teacher Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 pa jeste, vrlo nalik bioskopskoj sali na mgu u moskvi, gde ti sedish u trecem redu, a u chetvrtom, odmah iza tebe, chika sa mikrofonom, koji u realnom vremenu sa papira sinhronizuje onog jednog tarkovskog sto je na nekom skandinavskom :lol:mozda mi gledamo nebitne stvar? zato sto vidimo? :unsure:edip. slushala sam skoro, paradoksalno, na radou slovo ljubve, ex urednika dramskog programa radio beograda, o tome kako se nekad i koliko se nekad godishnje proizvodilo radio drama, a kako sad tu redakciju drze samo zato sto svi 'javni servisi' (tako je svuda u svetu!) imaju redakciju za dramski program, pa onda i oni, kao, moraju. a sve ono sto pushtaju uveche na drugom programu, silne i silne reprize radio drama, to je umetnost koja ovde vishe nikad nece biti postignuta, ni novcem, ni produkcijom, ni nikad. hvala partenonu pa bar te trake nisu pobrisali.Ne mogu ni da zamislim koje bi pare tražili da treba da naprave onakav dramski program. A i glumci koji bi glumili: Dejan Lutkić da igra Čedu Uroševića, Ivan Jevtović kao Aleksa Žunić, sreski špijun, itd.lucija i snupi se tuku!http://www.pressonli...Srbije!%22.html Vanredno štivo. Ovo je kao kad igraju Zvezda i Partizan, pa navijam da se što više krljaju.
gospa buba Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Ne mogu ni da zamislim koje bi pare tražili da treba da naprave onakav dramski program. A i glumci koji bi glumili: Dejan Lutkić da igra Čedu Uroševića, Ivan Jevtović kao Aleksa Žunić, sreski špijun, itd.da, neshto se tu ozbiljno promenilo. ali su mi deca kao hipnotisana, kad se pogodi da neshto slushamo. znachi da ima neki djavo u tome, i tog djavola je trebalo negovati...i sve mislim, u nekoj kulturi koja nije zgrabi i bezi, i njih dvojica bi umeli u radio drame, kolko mogu... ili bar da budu ljubomorni sto njih ne zovu ^_^
Frile Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Užasno je urađeno.Hm, ja sumnjam da to može puno bolje.Još pre par godina sam čuo da u Udruženju slepih Homer postoje projekcije filmova za slepe, i tačno ovako sam to zamišljao.Ovo je jedan od retkih dobrih poteza RTS-a.
gospa buba Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 potez je nedvosmisleno dobar, tu nema priche. a o izvedbi mi zapravo ne mozemo da sudimo nishta, zato sto imamo vishak informacija.
Frank Pembleton Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Ne poznajem nijednu slabovidu osobu lično, ali znam i da su te projekcije nama "loše" a njima "rade posao".Bila reportaža o tome na B92...
Kelt Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Za početak bi mogli, kao Prva, da titluju svaki program. To je valjda više izvodljivo a pri tom bi mogli da zaposle nekog invalida da radi to od kuće. Da ne kažem da bi to uključilo primenu dva nova zakona, možda bi im bilo suviše da podnesu.
renne Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Ne poznajem nijednu slabovidu osobu lično, ali znam i da su te projekcije nama "loše" a njima "rade posao".Bila reportaža o tome na B92...vrata do vrata slabovida baka, kaže fenomenalna stvar
teacher Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 vrata do vrata slabovida baka, kaže fenomenalna stvarOnda, kudos rts-u.
Frank Pembleton Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 vrata do vrata slabovida baka, kaže fenomenalna stvarJedino se to i važi...
ToniAdams Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Veljo! , ti li si?joj kad ogleda vajer pa trazi da mu menjaju nika u meknalti :Dja vec duze vreme kontam da se promenim u frenka sobotku, al me strah nekako.
Frank Pembleton Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Veljo! , ti li si?Ma jok...joj kad ogleda vajer pa trazi da mu menjaju nika u meknalti :Dja vec duze vreme kontam da se promenim u frenka sobotku, al me strah nekako.Znaš kad -- NIKAD.
Recommended Posts