July 18, 2024Jul 18 Ko jebe radijatore i debitante... Moze lepo toploseri i ukenjatori, ali opet na prvom slogu 💝
August 16, 2024Aug 16 sećate li se ovog julovskog gmaza? e pa taj je postao direktor programa rts-a, drugi ešalontm rukovodstva odmah ispod gen. dir., a uz rame lj. stefanovića ps gmaz je bio šamaran 05.10. ispred takovske
August 22, 2024Aug 22 Kažu da Sablja kreće 2. novembra. Znam da je trebala pre nekoliko meseci pa su je naprasno skinuli sa programa zbog nekih "iznenadnih emitovanja na festivalu".
August 25, 2024Aug 25 Ima li negde teme oko 100 godina Radio Beograda na Tašu? Bile su dve večeri, sad sam na 10ak minuta prve, i jako sam srećan 🥰
August 26, 2024Aug 26 Inače, otkud njima uopšte tih 100 godina kada je Radio Beograd počeo sa emitovanjem u martu 1929? Koliko se sećam, pre su uvek slavili tu godinu, govorili kako se Jelena Bilbija tada oglasila kao prvi spiker. Ima i onaj dokumentarac TVB iz 1979. "Ovde Radio Beograd" posvećen 50-godišnjici radija. Sad su odjednom dodali i pet godina radiotelegrafske stanice "Beograd-Rakovica" koja baš i nema neke veze sa Radio Beogradom...ili grešim?
August 26, 2024Aug 26 11 minutes ago, AcaRadio said: Inače, otkud njima uopšte tih 100 godina kada je Radio Beograd počeo sa emitovanjem u martu 1929? Koliko se sećam, pre su uvek slavili tu godinu, govorili kako se Jelena Bilbija tada oglasila kao prvi spiker. Ima i onaj dokumentarac TVB iz 1979. "Ovde Radio Beograd" posvećen 50-godišnjici radija. Sad su odjednom dodali i pet godina radiotelegrafske stanice "Beograd-Rakovica" koja baš i nema neke veze sa Radio Beogradom...ili grešim? jedini normalan odgovor - moze im se