Jump to content
IGNORED

rts

Gonzo

Recommended Posts

Posted

DBovsko govedo

Posted

Slagalica: rasadnik retardovaSubotica je centar pomoravskog okruga, a Sabac podunavskog. Colin koncert nije odrzan u Beogradu, vec u Sapcu gde je usce, tako da je i RTS pored prve prevario svoje gledaoce. Koga briga dal Morava izvire u Madjarskoj, samo neka peva Cola.I da, meni omiljeni odgovor na pitanje posuda za merenje zapremine je epruveta.Ovogodisnju dozu slagalice progutah.

Posted

Ti si se cini mi se predozirao(la).

Posted

ali koji je tachno problem. osim doakavanja tijanicu njegovim metodama i jednakim govedjim bezobrazlukom? junak na junaka, definitivno!

Posted

problem je dakako u lovi, a gde bi bio, vec neko vreme postoji intencija da se vreme predvidjeno za marketing na PTCu ogranici na 2 min.(tako je navodno u HR, BG...) a za to je lobirao jos Amer dok je bio vlasnik Fox-a. Marketnski kolac za elektronske medije (TV stanice) u Srbiji je oko 100 mil. € sto je za oko 2-3 puta manje nego u okruzenju pa komercijalne stanice nisu u stanju da prezive i opstanu pogotovu ako ih ima u ovolikom broju kao u Srbiji. Naravno PTC bi to mogao da svari samo ako u medjuvremenu ostane bez 2500-3000 ljudi koji su apsolutni visak, a trenutno niko na PTCu ne zeli da se bavi time lakse je napadati Prvu, B92, Pink i ostale

Posted

U Dnevniku 2, novinari su istraživali (lupiti navodnike po potrebi) porast broja dečaka koji dobijaju ime Novak u poslednje četiri godine. U okviru priloga, jedna gospođa je izvolela podeliti sa nama misao da se očekuje da do kraja godine 80 dečaka dobije ovo ime. A sećam se da je Maja Žeželj govorila kako je vrlo teško izabrati priloge za Dnevnik i da svakodnevno muku muče zbog toga što različite bitne stvari moraju da izbace…A kao bonus, u Dnevniku se pojavio i Nenad J. Ristić, sada šef dopisništva u RTS-u, verovatno jedan od ljudi za koje mi uopšte nije jasno kako i zašto novinare i kako je uvek ušemljen na nekom bitnom mestu. Ja ga se najradije sećam sa “Yu Info” kanala kada je 12. 03. javljao kako je Zoran Đinđić ranjen i kako je, po informacijama koje oni imaju, prebačen u bolnicu, ali je van životne opasnosti.

Posted

Kajron za vreme dočeka između ostalog otprilike Noletov brat Đole je obećao da će za devet godina i on osvojiti Vimbldon.

• 3 weeks later...
Posted
Kakva je PR sluzba RTS-a to je haos.Reaguju ko ljuta deca kad im uzmes igracku. sekta malih tijanica
Muka je to kad te proziva neko ko ti je nekada bio na "platnom spisku", i velicao "poduhvate"...
Posted

ne bih da stajem na stranu PTCa, ali B. Dzunov je JULovski novinar i šićardžija

Posted

OK ne bi postavio da nije ovakvog saopstenja PR RTS-a.Jebote tolika kuca koja se finansira novcem gradjana Srbije ne mora da izgleda ko brat od strica Tijanica.

Posted

Na RTS ide trenutno film "Drustvo mrtvih pesnika" ali sinhornizovano u saradnji sa drustvom slepih i slepovidih lica "Homer".21:50FILMOVI ZA SLEPE NA RTS-uDruštvo mrtvih pesnikaUdruženje slepih "Homer" i Filmski program RTS-a zajednički realizuju projekat emitovanja filmova za slepe, svakog meseca na Javnom servisu. Prvi tako obrađen film jeste kultni naslov "Društvo mrtvih pesnika" Pitera Vira, koji je 1989. nagrađen Oskarom za najbolji scenario, a glavne uloge u filmu tumače Robin Vilijams, Robert Son Leonard i Itan Hok.Svrha ovog programskog poduhvata jeste da se kvalitetna strana filmska ostvarenja posebno prilagode - opisno i dijaloški sinhronizuju na srpski jezik i tako učine dostupnim za slepe.

Posted (edited)
Užasno je urađeno.
pa jeste, vrlo nalik bioskopskoj sali na mgu u moskvi, gde ti sedish u trecem redu, a u chetvrtom, odmah iza tebe, chika sa mikrofonom, koji u realnom vremenu sa papira sinhronizuje onog jednog tarkovskog sto je na nekom skandinavskom :lol:mozda mi gledamo nebitne stvar? zato sto vidimo? :unsure:edip. slushala sam skoro, paradoksalno, na radou slovo ljubve, ex urednika dramskog programa radio beograda, o tome kako se nekad i koliko se nekad godishnje proizvodilo radio drama, a kako sad tu redakciju drze samo zato sto svi 'javni servisi' (tako je svuda u svetu!) imaju redakciju za dramski program, pa onda i oni, kao, moraju. a sve ono sto pushtaju uveche na drugom programu, silne i silne reprize radio drama, to je umetnost koja ovde vishe nikad nece biti postignuta, ni novcem, ni produkcijom, ni nikad. hvala partenonu pa bar te trake nisu pobrisali. Edited by thermal bug