ragasto Posted March 10, 2023 Posted March 10, 2023 @kud u maglu Simoviću E, ovde se već slažem sa onima koji ne bi da se ukine pretplata, baš je ovaj program jedan od glavnih razloga. Bilo je primera malih produkcija koje su nešto radile sa naučnim programima i to je, koliko znam, funkcionisalo po nekoliko meseci i/ili godina i onda se gasilo. Zbog para, jel. To što u RTS svako ima svoj startap i arči te pare kako hoće, druga je stvar.
Misko Posted March 10, 2023 Posted March 10, 2023 Ja tu zameram najvise sto se neke stvari ipak, ne kace na yt ili ignorisu sa njihove strane..od RTS kao pristojnog javnog servissa, digao sam ruke jos dok je Tijanic bio ziv, tu pomoci nema, makar ne u nekoj blizoj buducnosti..
ragasto Posted March 10, 2023 Posted March 10, 2023 Moja zamerka je što ti sadržaji imaju mizernu gledanost, može to sigurno da se popravi.
hefaca Posted March 10, 2023 Posted March 10, 2023 Mogao je da prosiri sliku na rts2... Ne zato sto bi % bili drugaciji, nego bar neko postovanje da pokaze prema tom kanalu. Sad nek ga prebace na poziciju 609 iza playboy kanala. Tu se bar cesto zalazi 😎
Misko Posted March 10, 2023 Posted March 10, 2023 1 hour ago, ragasto said: Moja zamerka je što ti sadržaji imaju mizernu gledanost, može to sigurno da se popravi. na yt, ili na RTS TV kanalima?
ragasto Posted March 10, 2023 Posted March 10, 2023 @Misko Mislim na YT, tu može da se vidi broj pregleda. Ne znam ni otprilike kakve su brojke na TV kanalima.
pbg12345 Posted March 11, 2023 Posted March 11, 2023 neutralni rts prvih 15 minuta dnevnika pola vucic predsednik, pola vucic opozicionar demokratija na srpski nacin *mozda je i duze od 15min, prestao sam da gledam 1
radisa Posted March 11, 2023 Posted March 11, 2023 Tp je to, zatvorio krug on je sve... I istok i zapad i levica i desnica i vlast i opozicija... Agent Smith je sve progutao, a Nea nigde...
Turnbull Posted March 11, 2023 Posted March 11, 2023 Igrom slucaja i ja sam danas gledao Dnevnik. Vesti vezane za Ukrajinu su od 14 do 16. minuta. Ostavljam forumasima da sami procene kako izgleda RTSova objektivnost i neutralnost i po ovom pitanju. https://www.rts.rs/tv/rts1/5149651/narodni-pokret-krajem-maja.html
Frank Pembleton Posted March 11, 2023 Posted March 11, 2023 [mention=2054]kud u maglu Simoviću[/mention] E, ovde se već slažem sa onima koji ne bi da se ukine pretplata, baš je ovaj program jedan od glavnih razloga. Bilo je primera malih produkcija koje su nešto radile sa naučnim programima i to je, koliko znam, funkcionisalo po nekoliko meseci i/ili godina i onda se gasilo. Zbog para, jel. To što u RTS svako ima svoj startap i arči te pare kako hoće, druga je stvar. Bukvalno 80% tih "naučnih programa" su projektno finansirani od strane EU USA i pojedinačnih zemalja i praktično su bili "ključ u ruke".I emitovani su koliko je trajalo finansiranje sa strane, sa minimalnim učešćem PTC-a....shiit has hit the fan. 1
Popular Post vememah Posted March 13, 2023 Popular Post Posted March 13, 2023 Pa hahahahahahaha, kakav fejl, debili sa RTS-a nisu provalili da su u noći sa subote na nedelju pomerani satovi u SAD i zbog toga nisu emitovali Oskara direktno, već odloženo za sat vremena. Na HRT-u Kimel "sleteo" padobranom u salu i započeo šou u 1:02, a na RTS-u u 2:00. 1 14
Popular Post slepa živana Posted March 14, 2023 Popular Post Posted March 14, 2023 nekad imam osećaj da celu ovu državu vodim ja lično 12
jorma shparga Posted March 14, 2023 Posted March 14, 2023 ma ovo je da budu sigurni da neko od tih glumaca nesto ne lane protiv Vucica... 7 seconds na srpski nacin
Recommended Posts