Jump to content
IGNORED

rts

Gonzo

Recommended Posts

Posted (edited)
Kraljevsko venčanje na RTS-u, sa sve Goricom i Dragančetom kao komentatorima! Sutra u ovo doba na 2. programu...:isuse:
a hocesh dushku jovanic, uvek udavachu, i marijanu mateush, opet udavachu? mislim, one bi se zacenjivale... ^_^to bi ozbiljno konkurisalo istorijskom momentu kad je sneki daki prenosila mis sveta, pa smo imali skandalozni defile debelih, ochajno stajlingovanih, osrednjikavo ruznih sredovechnih lepotica zena zenskog pola :rolf:(ili one druge dve, isidoru i onu bosanku sto ne ume da kaze r?) Edited by thermal bug
Posted (edited)

ma ok su Gorica i Dragan, oni će to okrenuti na šalu, da ne kažem sprdnju...smajli se više odnosio na celu tu pompu oko kraljevskog venčanja, ne mogu to da slušam više. vidim i b92 ima neke specijale, ako sam dobro razumeo na radiju isto najavljuju neke prenose... a Marijanu mi ne diraj! ona je uspešna poslovna žena! :P (a i ako neko ima iskustva sa venčanjima onda to je ona)tumblr_limgllbS8a1qh398jo1_400.jpg

Edited by mr@ki
Posted (edited)
ma ok su Gorica i Dragan, oni će to okrenuti na šalu, da ne kažem sprdnju...smajli se više odnosio na celu tu pompu oko kraljevskog venčanja, ne mogu to da slušam više. vidim i b92 ima neke specijale, ako sam dobro razumeo na radiju isto najavljuju neke prenose... a Marijanu mi ne diraj! ona je uspešna poslovna žena! :P...
pa znam sve. al strepim da ce to bit najkulturniji dogadjaj koji smo mogli da vidimo na rts u celoj deceniji, ne rachunajuci fotografiju sa dodele dobrichinog prstena (recimo!), bez tona, naravno ^_^pa onda, kako bih rekla, tamo na venchanju ce paziti da se ne cheshu, ne prde, ne govore ruzne rechi, ne pokazu guzice, ne privatavaju tudje snajke pred kamerama, kejt nece dobit batine, mada bi mozda i zasluzila... itd. za sada je to ok, mrvichak virkanja na tudji optimizm i bogatstvo, ko ima drugi televizor, moci ce da gleda neki sport, i tako... do epizode - i bogati plachu...edip. marijana se, ako cemo poshteno, manje vishe udavala za neke paore sto su pili pivo pred zadrugom. al sutra je novi dan ^_^ Edited by thermal bug
Posted (edited)
a Marijanu mi ne diraj! ona je uspešna poslovna žena! :P
i skroz je opustena. cesto je vidim na ulici prljave kose... bas bi to sebi dopustila neka naduvana s nosom usmerenim put neba. obicna zena iz naroda... Edited by darling
Posted

zaboravili ste piarushu rtsa dusku vucinic lucic

Posted
ma ok su Gorica i Dragan, oni će to okrenuti na šalu, da ne kažem sprdnju...smajli se više odnosio na celu tu pompu oko kraljevskog venčanja, ne mogu to da slušam više. vidim i b92 ima neke specijale, ako sam dobro razumeo na radiju isto najavljuju neke prenose...
Jeste onda ce da se oni zajebavaju , pa ce englezi da se naljute , pa ce mi da se izvinjavamo...
Posted

Evo ga!Iza Alberta. Katarina u kafe haljini, ne bas sjajno.

Posted (edited)

Kraljevsko venčanje uz komentare Dragana, Gorice i Ivane je bilo začuđujuće pristojno.Ivana je očigledno ekspert za Englesku i sve njihove običaje i dobro se pripremila , ovo dvoje su uneli kulturnu dozu opuštenosti, a zahvaljujući internetu nadoknadili su nedostatak poznavanja teme.Malo sam gledala i na HRT-u, ovo na RTS-u je bilo bolje.

Edited by Arkadija
Posted
Kraljevsko venčanje uz komentare Dragana, Gorice i Ivane je bilo začuđujuće pristojno.Ivana je očigledno ekspert za Englesku i sve njihove običaje i dobro se pripremila , ovo dvoje su uneli kulturnu dozu opuštenosti, a zahvaljujući internetu nadoknadili su nedostatak poznavanja teme.Malo sam gledala i na HRT-u, ovo na RTS-u je bilo bolje.
Miloradovićka, ako se ne varam, ima značajno iskustvo kao nekadašnja članica BBC-jeve redakcije na srpskom. To podrazumeva i temeljitu pripremu za emisiju, a svakako i poznavanje manje poznatih detalja iz prve ruke.
Posted
Miloradovićka, ako se ne varam, ima značajno iskustvo kao nekadašnja članica BBC-jeve redakcije na srpskom. To podrazumeva i temeljitu pripremu za emisiju, a svakako i poznavanje manje poznatih detalja iz prve ruke.
Da koliko se secam radila pre toga na BKTV...Nego meni je bilo bezveze dovodjenje ovo dvoje kad vec nisu smeli da se sprdaju ;)
Posted

Pa ova ih je žestoko spuštala. I pokazala koliko nemaju pojma

Posted

Jebena Milijana Baletić na Radio Televiziji Vojvodine. Stomak mi se okrenuo kada sam je pre dva sata video. Isti izgled, isti pogled, isti pokreti kao pre dvadeset godina. Znam da se moralo, ali mogli su je već nekako skrajnuti. Ovako...Gorak ukus u ustima i naša posla. Pa, onda nek' mi samo neko i spomene pretplatu koju ne plaćam...

Posted

Ne nerviraj se zbog govana...evo ja sam naučio da se ne nerviram kad vidim Bajatovića.