kud u maglu Simoviću Posted February 18, 2023 Posted February 18, 2023 1 hour ago, radisa said: Da, sad sam vratio, Ivana Miković... Nikad čuo... vrlo zanimljiv lik, sf biografije ali bukvalno naučna fantastika
pt 2.0 Posted February 18, 2023 Posted February 18, 2023 9 hours ago, Misko said: Zasto bi se izvinjavala? I was being ironic. Mada, kad čujem o pozadini emisije, i koliko malo se novca ulaže u nešto toliko gledano, dodje mi da proglasim bojkot.
Frank Pembleton Posted February 18, 2023 Posted February 18, 2023 U je razotkrio je Ivanu Miković...Ona je zapravo povezana sa PTC tek u ovoj poslednjoj fazi.Nije ona sigurno tvorac ovih šema.Samo je možda cifre digla za nivo više.I iskoristila što Bujošević kad je došao na čelo PTC je upao u paniku da nema pojma kako i šta i onda je pomislio "daj ovu što mi je pokazala šta je televizija na prošloj šljaci, daj da je dovedem ona sigurno zna".......shiit has hit the fan.
pt 2.0 Posted February 18, 2023 Posted February 18, 2023 Niko ko nema veze sa televizijama nema pojma ko je ta Ivana Miković. Dakle, nekoga jeste razotkrio. Overall, dosta me brine to što i sns i non-sns viče “drž’te lopova!” 2 1
Milošica Posted February 18, 2023 Posted February 18, 2023 (edited) 1 minute ago, pt 2.0 said: Niko ko nema veze sa televizijama nema pojma ko je ta Ivana Miković. Dakle, nekoga jeste razotkrio. Overall, dosta me brine to što i sns i non-sns viče “drž’te lopova!” Eee, ali nije razotkrio Frenku Edited February 18, 2023 by Milošica
pt 2.0 Posted February 18, 2023 Posted February 18, 2023 Just now, Milošica said: Eee, ali nije razotkrio Frenku Mislim da je Frenkov akcenat bio na tome da je ta osoba samo poslednja u dugom nizu čerupanja, odnosno da bi veća fora bila razotkriti (sve) ostale. Tako sam ga makar ja razumela.
Milošica Posted February 18, 2023 Posted February 18, 2023 1 minute ago, pt 2.0 said: Mislim da je Frenkov akcenat bio na tome da je ta osoba samo poslednja u dugom nizu čerupanja, odnosno da bi veća fora bila razotkriti (sve) ostale. Tako sam ga makar ja razumela. I ja sam pomislio da i to može biti, zato sam stavio smajli da ne pomisli da sam zlonameran 1
radisa Posted February 18, 2023 Posted February 18, 2023 Pa verovatno moze on da prica o tome sat vremena, ali mu je firmat takav da za ovo ima par minuta pa je bar nesto rekao... Eto, nekima odavde je nekog otkrio... Mozda ce biti više i bolje večeras u 4 i po muškarca... 1
Frank Pembleton Posted February 18, 2023 Posted February 18, 2023 Ma bre ona je jedna u nizu tih pijavica, mogao je slobodno da je "razotkrije" i kada su radili u istoj firmi, i kada je ona bila zaposlena na PTC, svi u tom poslu su znali sve to pa i on...Tu jeste problem što su svi isprepletani.Radi se o tome da ona nije "kreator " tog sistema, samo "korisnik" možda je digla to sve na viši nivo u smislu količine.....shiit has hit the fan.
pt 2.0 Posted February 18, 2023 Posted February 18, 2023 pa to osim govneta klanščeka imamo i govno klačara... kanalizacija vučićevih čankoliza. hvala msv za ovo. meni je nastup veceivana koristan. sad kumsinjo može opet da dislajkuje. 1
msv Posted February 18, 2023 Posted February 18, 2023 (edited) @pt 2.0 Odgledaj do kraja, lažni Klačar je "biser nedelje" Ivan u zabavnoj emisiji može samo da zagrebe čega tu sve ima, razotkrivanja očekujem od the novinara. Edited February 18, 2023 by msv
pt 2.0 Posted February 18, 2023 Posted February 18, 2023 (edited) 8 minutes ago, msv said: Odgledaj do kraja, lažni Klačar je "biser nedelje" ma videla. informer se zaleteo. nego ja kad god vidim klačara smrkne mi. edit. ma naravno da on može samo da zagrebe, ali njega čuje mnogo veči broj ljudi od onog koji čita... pištaljku. https://pistaljka.rs/home/read/1037 Edited February 18, 2023 by pt 2.0 1
jorma shparga Posted February 18, 2023 Posted February 18, 2023 Jeste informer smece ali klacar/klanscek je samo greska u rednom broju na stranackom spisku korisnih govnara... Elektronski dnevnik jbg 1
Recommended Posts