Jump to content
IGNORED

rts

Gonzo

Recommended Posts

Posted

ups, pazi stvarno :mellow:nemojte mi zameriti, kod mene u kuci uvece daljinac otme zena, gledamo samo italijanske kanale. a u poredjenju s njima, reklama kao da nema :Dali, WDR nema reklame, koliko znam? :unsure:

Posted
KOLIKO KOŠTA DA PEVAM SAM TE PESME?(betmen, 9. april 2011 09:34)
:D
Posted

Ili sto rece policajac na surcinu kada su se putnici aviona iz ciriha pobunili sto se dugo ceka na pasosku kontrolu: ALO BRE JER SE I U NEMACKU TAKO DERETE?!?!

• 2 weeks later...
Posted

To je valjda zato što je na njenom čelu pop?  :isuse:Kakva RRA, otkad nas "štite" nema dana da ne prikažu nešeto neadekvatno i bez cenzure.Jedan dan kako kola gaze ljude, drugog kako ubijaju čoveka, a pre neki dan u popodnevnim vestima polugole demonstrante.Nemam ništa protiv nudizma, ali, preteruju sa svim tim što prikazuju u vestima 10x na dan.

Posted

</h1>

<h1 style="font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 24px; color: rgb(0, 0, 0); margin-top: 0px; margin-bottom: 15px; line-height: 26px; font-weight: normal; ">Да Можда НеКад Србе душа болиКако се појединац оријентише између љубави и мржње, зависти и равноправности, понижења и достојанства... Колико је искључивост присутна у нашим животима и какво је значење компромиса. Да ли су грађани уморни од узбуђења и колико смо осетљиви на проблеме других.У емисији Да Можда Не Оливере Ковачевић, на Првом програму РТС-а у петак, 22. априла, од 22.10, говориће:Зоран Миливојевић, психотерапеутПетар Бокун, неуропсихијатарАлександар Мандић, редитељ иМихајло Пантић, писац
gledajte neizostavno!
Posted

koje je opravdanje za dovodjenje mandica?

Posted

chekaj, a vishe nikako ne zvali zarka trebjeshanina koraca? :osad ce zarko milivojevic bokun morati da sve radi sam! ^_^danima, mesecima, godinama, decenijama... :yawn2:

Posted
Преминуо Бане Вукашиновић Један од најпознатијих водитеља РТС-а Бранислав Бане Вукашиновић преминио је јутрос у Београду. Легендарни српски новинар и један од најпознатијих ТВ водитеља РТС-а, Бранислав Бане Вукашиновић умро је јутрос у Београду. Легенда српске телевизије, најпознатији уредник и водитељ специфичног шарма, повукао се из јавног живота пре пет година због тешке болести. Остаће упамћен као изузетан професионалац, уредник и водитељ "Београдске хронике" и суботњег "Јутарњег програма", који је на новинарски пут извео многе водитеље, који су и данас успешни на различитим функцијама и на другим телевизијама. Време и место сахране Бранислава Банета Вукашиновића биће накнадно објављени.
"...Остаће упамћен као изузетан професионалац, уредник и водитељ "Београдске хронике" и суботњег "Јутарњег програма", који је на новинарски пут извео многе водитеље..."Dobro, bre, da li se neko seća famoznog "Jutarnjeg programa"? Bane, jebeni Rackov za klavirom, ludak Radovan Brankov i verovatno neko koga je Bane "izveo na novinarski put", Vesna Dedić. Se seća neko telefonskih razgovora koje je Bane oh, tako lagodno vodio raspirujući vatrice kada je to bilo baš tako poželjno? I Bane je legenda, nenadjebiv, šta je bilo, bilo je, ipak će on ostati upamćen kao "izuzetan profesionalac"...Btw, da sam umro jutros, ne bih znao da je i Žika postao pisac (i da mu "Plato" izdaje knjige).
Posted

Ja se secam zelenog telefona na stolu. I rubrike Pozovite 94 (saveti lekara i tome slicno).

Posted

deo detinjstva ode...onaj u kome sam gledao kako simpaticne cike sa TV-a postaju nekakvi odurni demoni.

Posted
I rubrike Pozovite 94 (saveti lekara i tome slicno).
I pitanja doktore, kako je to biti majka?Bolje da je televizijski preminula Vesna Dedic...
Posted

Svaki njegov "gaf" je akademsko stivo u odnosu na ove nepismene danas (razne rade zirafe, cipiripije, zike seljake itd.)!!!!

Posted (edited)

Kraljevsko venčanje na RTS-u, sa sve Goricom i Dragančetom kao komentatorima! Sutra u ovo doba na 2. programu...:isuse:

Edited by mr@ki