Jump to content

Featured Replies

13 minutes ago, levi said:

radio televizija  severne koreje javlja

kwpfnr.jpg

Igrali su zajedno, od njega je Kobi učio prve finte...

• Replies 7.3k
  • Views 842.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

• "Užasno" važna jezička kulturo ošišanom latinicom, eve me.   Naravno da je u pitanju kompenzacija voditeljke za frustraciju koju je preživela zato što je zbog sopstvene ambicije da se udomi

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Ne treba da bude vanredni program. Ima nešto na tv-u gde slova trče s desna u levo, a zove se krol. Za mnogo manje vanredne situacije su vrteli krol do besvesti. Kada je proglašen crveni meteoala

Posted Images

jel ima rts planeti serija južni vetar?

Nema

spacer.png

Žuti Bujke :fantom:

83718137_1386754508174231_2546726795470700544_n.jpg?_nc_cat=109&_nc_ohc=id5FbqSb5y8AX_7n1G4&_nc_ht=scontent.fbeg4-1.fna&oh=6adb05df3da83188eb669ba43997269a&oe=5ECA89E1

Žuti Bujke :fantom:
Mene sramota kojom prilikom je ovo snimljeno...

... Shiit has hit the fan...

The Boss u Milanu (ili negde već u Evropi).

A Vuletić u Utisku priča kako slabo poznaje Bujoševića.

Valjda mu je prekratko trajao taj put...

A Vuletić u Utisku priča kako slabo poznaje Bujoševića.
Valjda mu je prekratko trajao taj put...
Możda se sreli ispred stadiona pa kao ajmo na pivo...

Jasno je ko je i šta je Vuletić, pitanje je zašto se Bujošević već godinama krije od javnog nastupa kao najveća pizda. Da li ne želi da se zamjera dojučerašnjim istomišljenicima ili se možda nada da bi, u slučaju da se situacija u zemlji promjeni, za njega i ovi drugi imali razumijevanja? U fazonu, samo sam radio svoj posao.

Neviđeni ljigavac.

Jasno je ko je i šta je Vuletić, pitanje je zašto se Bujošević već godinama krije od javnog nastupa kao najveća pizda. Da li ne želi da se zamjera dojučerašnjim istomišljenicima ili se možda nada da bi, u slučaju da se situacija u zemlji promjeni, za njega i ovi drugi imali razumijevanja? U fazonu, samo sam radio svoj posao.
Neviđeni ljigavac.
Zato što je pizda. Ni više ni manje.

Ironije radi, covek radio emisiju po imenu "Nije srpski cutati".

Bujke je preživeo najtežu bolest, a kao svaki hedonista bez potomstva pre svega uživa u udobnosti.

Zašto da letim ekonomskom, ako mogu prvom klasom? Zašto da spavam u hotelu od 200 evra, ako mogu od 400 evra? Zašto da pijem vino od 10 evra ako mi se pije vino koje košta 100 evra? (nekad je pio vranac u wonder baru)

Nemam ja problem sa hedonizmom.
Ali kad svoj hedonizam finansiraš useravajući se drugima u život onda to i nije ok...

pa evo saće im digne osnovicu za 30%
ima da ga proglase za sveca

sveti bujke žuti