Tutankamon Posted January 26, 2020 Posted January 26, 2020 13 minutes ago, levi said: radio televizija severne koreje javlja Igrali su zajedno, od njega je Kobi učio prve finte...
Frank Pembleton Posted January 27, 2020 Posted January 27, 2020 Žuti Bujke Mene sramota kojom prilikom je ovo snimljeno... ... Shiit has hit the fan...
salerokada Posted January 28, 2020 Posted January 28, 2020 A Vuletić u Utisku priča kako slabo poznaje Bujoševića. Valjda mu je prekratko trajao taj put...
Frank Pembleton Posted January 28, 2020 Posted January 28, 2020 A Vuletić u Utisku priča kako slabo poznaje Bujoševića. Valjda mu je prekratko trajao taj put...Możda se sreli ispred stadiona pa kao ajmo na pivo... ... Shiit has hit the fan...
keitel Posted January 28, 2020 Posted January 28, 2020 Jasno je ko je i šta je Vuletić, pitanje je zašto se Bujošević već godinama krije od javnog nastupa kao najveća pizda. Da li ne želi da se zamjera dojučerašnjim istomišljenicima ili se možda nada da bi, u slučaju da se situacija u zemlji promjeni, za njega i ovi drugi imali razumijevanja? U fazonu, samo sam radio svoj posao. Neviđeni ljigavac.
Frank Pembleton Posted January 28, 2020 Posted January 28, 2020 Jasno je ko je i šta je Vuletić, pitanje je zašto se Bujošević već godinama krije od javnog nastupa kao najveća pizda. Da li ne želi da se zamjera dojučerašnjim istomišljenicima ili se možda nada da bi, u slučaju da se situacija u zemlji promjeni, za njega i ovi drugi imali razumijevanja? U fazonu, samo sam radio svoj posao. Neviđeni ljigavac.Zato što je pizda. Ni više ni manje. ... Shiit has hit the fan...
SNARC Posted January 28, 2020 Posted January 28, 2020 Ironije radi, covek radio emisiju po imenu "Nije srpski cutati".
toceje Posted January 28, 2020 Posted January 28, 2020 Bujke je preživeo najtežu bolest, a kao svaki hedonista bez potomstva pre svega uživa u udobnosti. Zašto da letim ekonomskom, ako mogu prvom klasom? Zašto da spavam u hotelu od 200 evra, ako mogu od 400 evra? Zašto da pijem vino od 10 evra ako mi se pije vino koje košta 100 evra? (nekad je pio vranac u wonder baru)
Frank Pembleton Posted January 28, 2020 Posted January 28, 2020 Nemam ja problem sa hedonizmom.Ali kad svoj hedonizam finansiraš useravajući se drugima u život onda to i nije ok... ... Shiit has hit the fan...
kud u maglu Simoviću Posted January 28, 2020 Posted January 28, 2020 pa evo saće im digne osnovicu za 30% ima da ga proglase za sveca sveti bujke žuti
Recommended Posts