Jump to content
IGNORED

rts

Gonzo

Recommended Posts

Posted

samo je bio sa isključenim mozgom. ti kadrovi ruku su najčešće pokrivalice(insert kadrovi) kad se uzima izjava

Posted

e kumse ti znas, ono kad snimaju politicare pa kad kao nesto drndaju po konpu, jer stvarno rade?

Posted

aha naročito toma kome konp nije ni uključen a on cepa air guitar na tipkovnici. 

jedna od jačih stvari, a taj degenerik ima zavidnu zbirku. 

Posted

uglavnom drndaju. mada ima onaj klasik snimak gde baja drnda, a komp/monitor isključen

Posted

tomo mi je bas prvi pao na pamet, roka baja ko da je kucaca masina

Posted

Pa kuca na slepo. Toliko je dobar da otvori dokument, iskljuci monitor da ne trosi struju i otkuca sve bez greske. :dry:

Posted

ako ja mogu da prekucam a4 stranu ugl. bez greške bez da pogledam u monitor, valjda može nešto slično i 1 predsednik:fantom:

Posted

ex prezidente nije bio daktilograf, no grobar

Posted (edited)

dobro to stoji, grobari više rade u ekselu, nego vordu.

Edited by Krošek
Posted (edited)

WQtPc.png

WQTgW.png

WQozR.png

WQ2Mh.png

Edited by mraki
Posted

Ja sam ocekivao cetvrtu sliku gde je upala u vodu :lol:

Sent from my iTelephone using Tapatalk

Posted (edited)

Evo dodah i oduševljenog kolegu na četvrtoj :lolol:

Edited by mraki
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

koliko je glupo ovo kad se zbog sasvim nebitne utakmice pomera dnevnik, umesto da sport i razonoda budu regularno na drugom programu, a ozbiljne stvari na prvom, uključujući dnevnik od 19.30 do najkasnije 19.55, osim ako nema mrtvih

Edited by levi
Posted

ma jure se za gledanost sa Pinkom, pa guraju sve najgledanije na 1 kanal, a ostale kanale su prežalili

taman kad su dobili pokrivenost, sa digitalizacijom.  bez veze

mada ima i  silovanja sportom, kad počnu vesti medaljom nekog našeg bijatlonca na univerzijadi..

nema šta sport da traži na početku vesti,  osim ako uđemo u finale svetskog prvenstva u fudbalu