July 20, 20186 yr samo je bio sa isključenim mozgom. ti kadrovi ruku su najčešće pokrivalice(insert kadrovi) kad se uzima izjava
July 20, 20186 yr e kumse ti znas, ono kad snimaju politicare pa kad kao nesto drndaju po konpu, jer stvarno rade?
July 20, 20186 yr aha naročito toma kome konp nije ni uključen a on cepa air guitar na tipkovnici. jedna od jačih stvari, a taj degenerik ima zavidnu zbirku.
July 20, 20186 yr uglavnom drndaju. mada ima onaj klasik snimak gde baja drnda, a komp/monitor isključen
July 20, 20186 yr Pa kuca na slepo. Toliko je dobar da otvori dokument, iskljuci monitor da ne trosi struju i otkuca sve bez greske.
July 20, 20186 yr ako ja mogu da prekucam a4 stranu ugl. bez greške bez da pogledam u monitor, valjda može nešto slično i 1 predsednik
July 20, 20186 yr dobro to stoji, grobari više rade u ekselu, nego vordu. Edited July 20, 20186 yr by Krošek
July 20, 20186 yr Ja sam ocekivao cetvrtu sliku gde je upala u vodu Sent from my iTelephone using Tapatalk
August 1, 20186 yr koliko je glupo ovo kad se zbog sasvim nebitne utakmice pomera dnevnik, umesto da sport i razonoda budu regularno na drugom programu, a ozbiljne stvari na prvom, uključujući dnevnik od 19.30 do najkasnije 19.55, osim ako nema mrtvih Edited August 1, 20186 yr by levi
August 1, 20186 yr ma jure se za gledanost sa Pinkom, pa guraju sve najgledanije na 1 kanal, a ostale kanale su prežalili taman kad su dobili pokrivenost, sa digitalizacijom. bez veze mada ima i silovanja sportom, kad počnu vesti medaljom nekog našeg bijatlonca na univerzijadi.. nema šta sport da traži na početku vesti, osim ako uđemo u finale svetskog prvenstva u fudbalu