Jump to content

Featured Replies

samo je bio sa isključenim mozgom. ti kadrovi ruku su najčešće pokrivalice(insert kadrovi) kad se uzima izjava

• Replies 7.3k
  • Views 842.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

• "Užasno" važna jezička kulturo ošišanom latinicom, eve me.   Naravno da je u pitanju kompenzacija voditeljke za frustraciju koju je preživela zato što je zbog sopstvene ambicije da se udomi

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Ne treba da bude vanredni program. Ima nešto na tv-u gde slova trče s desna u levo, a zove se krol. Za mnogo manje vanredne situacije su vrteli krol do besvesti. Kada je proglašen crveni meteoala

Posted Images

e kumse ti znas, ono kad snimaju politicare pa kad kao nesto drndaju po konpu, jer stvarno rade?

aha naročito toma kome konp nije ni uključen a on cepa air guitar na tipkovnici. 

jedna od jačih stvari, a taj degenerik ima zavidnu zbirku. 

uglavnom drndaju. mada ima onaj klasik snimak gde baja drnda, a komp/monitor isključen

tomo mi je bas prvi pao na pamet, roka baja ko da je kucaca masina

Pa kuca na slepo. Toliko je dobar da otvori dokument, iskljuci monitor da ne trosi struju i otkuca sve bez greske. :dry:

ako ja mogu da prekucam a4 stranu ugl. bez greške bez da pogledam u monitor, valjda može nešto slično i 1 predsednik:fantom:

ex prezidente nije bio daktilograf, no grobar

dobro to stoji, grobari više rade u ekselu, nego vordu.

Edited by Krošek

WQtPc.png

WQTgW.png

WQozR.png

WQ2Mh.png

Edited by mraki

Ja sam ocekivao cetvrtu sliku gde je upala u vodu :lol:

Sent from my iTelephone using Tapatalk

Evo dodah i oduševljenog kolegu na četvrtoj :lolol:

Edited by mraki

• 2 weeks later...

koliko je glupo ovo kad se zbog sasvim nebitne utakmice pomera dnevnik, umesto da sport i razonoda budu regularno na drugom programu, a ozbiljne stvari na prvom, uključujući dnevnik od 19.30 do najkasnije 19.55, osim ako nema mrtvih

Edited by levi

Leba i igara

ma jure se za gledanost sa Pinkom, pa guraju sve najgledanije na 1 kanal, a ostale kanale su prežalili

taman kad su dobili pokrivenost, sa digitalizacijom.  bez veze

mada ima i  silovanja sportom, kad počnu vesti medaljom nekog našeg bijatlonca na univerzijadi..

nema šta sport da traži na početku vesti,  osim ako uđemo u finale svetskog prvenstva u fudbalu