Jump to content
IGNORED

rts

Gonzo

Recommended Posts

Posted

Aha, evo sad opet zagušio signal, slika trenutno nije ni 240p

Posted

Jedna preporuka: večeras na Drugom od 22 i 23 dokumentarac povodom pola veka emisije "Koncert za ludi, mladi svet" ...

Posted

Jedna preporuka: večeras na Drugom od 22 i 23 dokumentarac povodom pola veka emisije "Koncert za ludi, mladi svet" ...

Detalji o dokumentarcu

Posted (edited)

RTS 3, Dvogled- Vodimo vas u Egipat :Hail:

Edit

voditelj: dr Vladeta Janković

snimatelj i režiser: Dragan Babić

1976.godine

Nakon što gledam ovakve emisije, snuždena sam.

Mi smo definitivno u jednom retrogradnom procesu življenja. Nemam decu, ali da ih imam teško bi mi palo da  mi je sistem pružio bolje odrastanje, vaspitanje, obrazovanje nego njima.

Edited by halloween
Posted

Lazanski pwnuje pandure na Rasu. :-))

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Posted

jebeni carevi

:isuse:

Posted

A juče pored Mijaljevića na stolu stoji zastavica FSS za utakmicu na postolju!

Na stolu, na jebenom stalku!

Nisu čuli za grafiku?

A ovamo kamioni avioni "spremaju se grandiozni projekti" 24h news kanal ovo ono

....shit has hit the fan...

Posted

Vou bokte sad me podseti da je danad tekma.

HYPE!

izgubićemo.

Posted

doduše samo su permutovali. odbojka je sa belgijom, a fudbal sa velsom

i 15 dinara je mnogo

Posted (edited)

Pa aj i da permutuju, moze i to da se desi, ali ovo stoji i dalje, posle toga jos jedan tvit...

Edited by Malvo
Posted

I sele se sa w2 na astru4, telekom ih diže gore, ala će tu biti oprano brdo para, sunce ti kalaisano

Posted

I sele se sa w2 na astru4, telekom ih diže gore, ala će tu biti oprano brdo para, sunce ti kalaisano

Verovatno ce da pozure, dok ne bude moralo da se zavali...

Posted

Ma žure. Raskinuli ugovor sa OiV-om i za sedam dana se sele. A kakav su tender raspisali, tek je to smehotres

Posted (edited)

Evo nesto iz daleke proslosti RTSa. Gledam juce na RTS3 emisiju Vladete Jankovica o otkrivanju Tutankamonove grobnice (snimljeno 1976.) i govoreci o Tutankamonovom prokletstvu, Jankovic pominje, kao jedan od detalja koji pokazuje da su sve to besmislice i praznoverje i da prokletstvo nije bas "funkcionisalo", da je Howard Carter, "najodgovorniji" za otvaranje grobnice, umro 1939. u "tako reci dubokoj starosti". I ja bas pogledam, kad ono Carter rodjen 1874. Nije napunio ni 65 godina. Al doziveo "tako reci duboku starost". 

Edited by Nesh
Posted

Pa krajem 19-og veka to i jeste bila duboka starost.

16.9% muškog stanovništva je imalo duži životni vek od 65 godina. Prosečan životni vek u Evropi je bio 36.2 godine.