omiljeni Posted August 26, 2016 Posted August 26, 2016 oj durantu kurvin sine sidji malo u planine da te srbin otkine
hefaca Posted August 26, 2016 Posted August 26, 2016 E, nek si nam kazo. Kritike su bile usmerene ka veoma lošem prilogu u Dnevniku, traljavo osmišljenom i još traljavije interpretiranom. Da tuga bude veća, pomenuti prilog je nastao kao odgovor na skeč jednog komičara (kakav god bio). U civilizovanom svetu se niko ne osvrće na takve stvari, jerbo je u pitanju šala. U zadrtom i necivilizovanom svetu, gde vladaju neobrazovani i poluslepi mediokriteti, od toga se pravi drama. Ta drama se emituje u dnevniku državne televizije, za koju plaćamo taksu za javni medijski servis. Otud nam i pravo da komentarišemo i kritikujemo. Bezgrešnost nije uslov za to. JbgMeni bilo smesno. Ne videh dramu nit kompleks. Vec 2 fore. Pa dobih etikitu masturbatora na obucinu jeblenu... I zapitah se, jeR moguce da u ovoj zemlji nista ne napreduje do kritizerstva... Cak i ako se nekom nesto dopadne odmah je ili retard il misli tukijem. U svakom slucaju, mali mu glavic. Pa me zanima gde je tih 1000 ljudi sto bi se zaposlilo u rtsfeniksu nakon sto ga srbija spali i gde su ti profesori da nam obrazuju decu nakon sto zatvorimo stare i otvorimo nove skole... Prastajte, samo sam pozeleo da vas upoznam. Od 100 mojih, 14 ume da radi posao, 9 ga radi. Zanimljivo, 91 bas voli da kritikuje. Ok, ja jesam spustio malo kriterijum, al nisam spustio pantalone (u slucaju obucine jelene)
Budja Posted August 26, 2016 Posted August 26, 2016 Jbg Meni bilo smesno. Ne videh dramu nit kompleks. Vec 2 fore. Pa dobih etikitu masturbatora na obucinu jeblenu... I zapitah se, jeR moguce da u ovoj zemlji nista ne napreduje do kritizerstva... Cak i ako se nekom nesto dopadne odmah je ili retard il misli tukijem. U svakom slucaju, mali mu glavic. Pa me zanima gde je tih 1000 ljudi sto bi se zaposlilo u rtsfeniksu nakon sto ga srbija spali i gde su ti profesori da nam obrazuju decu nakon sto zatvorimo stare i otvorimo nove skole... Prastajte, samo sam pozeleo da vas upoznam. Od 100 mojih, 14 ume da radi posao, 9 ga radi. Zanimljivo, 91 bas voli da kritikuje. Ok, ja jesam spustio malo kriterijum, al nisam spustio pantalone (u slucaju obucine jelene) Srbi su uklet narod. Ne cene svoje.
maheem Posted August 26, 2016 Posted August 26, 2016 Šteta što na ptcu nisu znali da iskoriste naš uspeh u street basketu poslednjih godina [emoji38]
hefaca Posted August 26, 2016 Posted August 26, 2016 Srbi su uklet narod. Ne cene svoje. Promasaj.Srbi su uklet narod. Mnogo sere.
Papovac Posted August 26, 2016 Posted August 26, 2016 E, nek si nam kazo. Kritike su bile usmerene ka veoma lošem prilogu u Dnevniku, traljavo osmišljenom i još traljavije interpretiranom. Da tuga bude veća, pomenuti prilog je nastao kao odgovor na skeč jednog komičara (kakav god bio). U civilizovanom svetu se niko ne osvrće na takve stvari, jerbo je u pitanju šala. U zadrtom i necivilizovanom svetu, gde vladaju neobrazovani i poluslepi mediokriteti, od toga se pravi drama. Ta drama se emituje u dnevniku državne televizije, za koju plaćamo taksu za javni medijski servis. Otud nam i pravo da komentarišemo i kritikujemo. Bezgrešnost nije uslov za to. u kom to svetu se niko ne osvrce? srbija je sa tim amerima igrala finale oi. koga se to jos tice osim nas. ko pravi dramu? devojka, ili zena, nemam pojima, ne znam je, pokusala da napravi foru. pa sta? ovde posle rasula rts sa olimpjade svi ispadose krivi. zelim da placam javni servis u kome novinari pominju dzoni kesa i partibrejkerse u dnevniku. pa bilo to umesno ili ne. ali, to sam samo ja.
Ravanelli Posted August 26, 2016 Posted August 26, 2016 (edited) mislim da bi trebali da se nađemo svi i izponabadamo oko ovog ključnog pitanja. predlažem da se izdelimo na više gupa: samo zaljubljeni, oni kojima je ok konanova fora, ali ne rtsova, obrnuto, oni kojima ništa nije ok, oni kojima je sve ok, nezaljubljeni ali je gotive zbog toga što sluša taj rok... itd. podelimo se u grupe, uvedemo repasaž u pravila (jer to je reč meseca) i vidimo ko je u pravu devojka, ili zena, nemam pojima Edited August 26, 2016 by Ravanelli
Reaktor Posted August 26, 2016 Posted August 26, 2016 u kom to svetu se niko ne osvrce? srbija je sa tim amerima igrala finale oi. koga se to jos tice osim nas. Možda se nisam dobro izrazio, ili me ti nisi dobro razumeo... Nema veze, pojasniću: Mislio sam uopšteno da se ne pridaje toliki značaj humorističkim emisijama i onome što komičari prosipaju u svojim šou-programima, te da nema potrebe za tako ogorčenim odgovorom, koji počinje konstatacijom da će Konan sad imati manje gledalaca iz Srbije (usrao se u gaće kad je to čuo). Meni smeta to što se forsira neka uvređenost kao opšti stav, umesto da se nasmejemo na foru i zaboravimo je istog momenta. Ne, mi moramo odgovoriti kako smo ih onomad razguzili, kako sad mi nećemo gledati Konanovu emisiju... Malo su mi jadni takvi komentari i odaju utisak iskompleksiranosti. Mislim da je snaga u tome da prihvatiš i poraz, da se nasmeješ tome i nastaviš dalje. Ne pratim sport uopšte, pa mene lično ti porazi ne pogađaju, ali razumem vas koji pratite utakmice i da sa drugačijim žarom pristupate ovim temama. Voleo bih samo da mi, kao narod, počnemo realno gledati stvari i svet oko nas, da ne reagujemo kao plačipičke na svaku šalu... Što se tiče Džoni Keša i Brejkersa, potpuno se slažem s tobom
hefaca Posted August 26, 2016 Posted August 26, 2016 (edited) .. Koji počinje konstatacijom da će Konan sad imati manje gledalaca iz Srbije (usrao se u gaće kad je to cuo Imao je 10, a sad ce imati 10Jbg konan posle ovog nece gledati treci dnevnik I sta veli hilari? Seselj proso, al obucina je kap koja je prelila casu... Pride smo.saka jada Edit Repesaz... Aaaaaaaaaa prija kao posle meseci apstinencije Edited August 26, 2016 by hefaca
Papovac Posted August 26, 2016 Posted August 26, 2016 Ta osoba radi na rts, istom mestu na kome je glavni saljivdzija zika seljak. Meni je poprilicno ocigledno da ona pokusava da menja nacin obracanja prema gledaocima. To mi nije, nikako za pljuvanje. I da, nisam zaljubljen. Preferiram drugacije zene.
James Marshall Posted September 18, 2016 Posted September 18, 2016 Kakvo uključenje u dnevnik nekog lava (Dragan Stojan?)iz katoličke crkve gdje je priređen koncert za žrtve zemljotresa, ajde da je klinac u pitanju pa da mu je prvo javljanje, već mator konj
Papovac Posted September 18, 2016 Posted September 18, 2016 Ludilo, čovek ni ime ambasadora nije uspeo da zapamti
James Marshall Posted September 18, 2016 Posted September 18, 2016 Nije uspio da zapamti ni gdje ga je zapisao
Frank Pembleton Posted September 18, 2016 Posted September 18, 2016 Kakvo uključenje u dnevnik nekog lava (Dragan Stojan?)iz katoličke crkve gdje je priređen koncert za žrtve zemljotresa, ajde da je klinac u pitanju pa da mu je prvo javljanje, već mator konj To je covek za mene enigma!Sto godina radi a i dalje svaki put kad treba da se ukljuci ili da snimi nesto gde prica u kameru, covek je u nervnom slomu svaki jebeni put...
James Marshall Posted September 18, 2016 Posted September 18, 2016 Meni su enigma urednici i odgovorni na RTS. Daj mu da kuca vijesti za sajt (ako već ne možeš da ga nogiraš), vidiš da čovjek ima napad panike kad treba da ide lajv, noge mu se odsjekle. Kao da ga je neko puškom natjerao, reklo bi se da ni on ne insistira da bude pred kamerom, da nije neka veza već jednostavno poslat na zadatak za koji nije spreman, niti će ikad biti. Kao da mu traže da trči 100m ispod 10 sekundi.
Recommended Posts