Jump to content
IGNORED

rts

Gonzo

Recommended Posts

Posted

To je ta Obućina, zamalo pa žrtva režima...

....shit has hit the fan...

Za ekipu sa n1 izmislila novinarstvo. Dnevnik koji ona zavrasava sa dzoni kesom, pre par meseci, je misaona imenica za ekipu koja je sama sebe proglasila za najbolje i najhrabrije u univerzumu
Posted (edited)

Za ekipu sa n1 izmislila novinarstvo. Dnevnik koji ona zavrasava sa dzoni kesom, pre par meseci, je misaona imenica za ekipu koja je sama sebe proglasila za najbolje i najhrabrije u univerzumu

Džoni Keš na kraju dnevnika je dokaz čega?

A ceniš da je ovo sa konanom ok...

Edited by Frank Pembleton
Posted

mene zanima samo čija je to ideja bila

Posted

Ovaj prilog RTS-a o košarkašima ima jedno naravoučenije:

Malo nas je, al' smo iskompleksirana govna.

Dogodine u Indijajanajajapolisu!

Posted

Nije ok. Vec vrh.

nadam se da si samo zaljubljen u tu curu

Posted

Džoni Keš na kraju dnevnika je dokaz čega?

A ceniš da je ovo sa konanom ok...

dokaz da ima stila i duha.

konanovo je  totalno sranje, izvlacenje poteza sa jedne utakmice nije nikakvo zlo.

Posted

"Jedna od najboljih, rođena u avgustu pre 33 godine, a nisam ja. To je grupa Partibrejkers." Jelena Obućina, na kraju III Dnevnika, pre nekoliko minuta. Najbolja. Budala.

Samo da podsetim...

Posted

+1

a egzaltiranosti posle, "el si gledala dnevnik? si videla kako sam završila?"

:isuse:

Posted

nadam se da si samo zaljubljen u tu curu

Jbg

Da mi je samo dupoznam ovo nebesko forumsko drustvo... Da vidim taj britak um, humor, bezkompleks, taj eksperat na poslu... Mora uzivo, ja debil ne uocavam ovde...

Novinari, lekari, prosvetari, lekari, sudije, putari... Sve olos. Da ne gresim dusu, sportisti druge nedelje nisu bili olos... Sem strelaca, veslaca, stepaneka, spanovicke, trkaca i hodaca i milice mandic...

Posted

Jbg

Da mi je samo dupoznam ovo nebesko forumsko drustvo... Da vidim taj britak um, humor, bezkompleks, taj eksperat na poslu... Mora uzivo, ja debil ne uocavam ovde...

Novinari, lekari, prosvetari, lekari, sudije, putari... Sve olos. Da ne gresim dusu, sportisti druge nedelje nisu bili olos... Sem strelaca, veslaca, stepaneka, spanovicke, trkaca i hodaca i milice mandic...

E, nek si nam kazo.

Kritike su bile usmerene ka veoma lošem prilogu u Dnevniku, traljavo osmišljenom i još traljavije interpretiranom.

Da tuga bude veća, pomenuti prilog je nastao kao odgovor na skeč jednog komičara (kakav god bio).

U civilizovanom svetu se niko ne osvrće na takve stvari, jerbo je u pitanju šala.

U zadrtom i necivilizovanom svetu, gde vladaju neobrazovani i poluslepi mediokriteti, od toga se pravi drama.

Ta drama se emituje u dnevniku državne televizije, za koju plaćamo taksu za javni medijski servis.

Otud nam i pravo da komentarišemo i kritikujemo. Bezgrešnost nije uslov za to.

Posted (edited)

Jbg

ne znam. moguće da imam neki bias prema svemu što izlazi iz rts-a i njihovog šaljenja, ali ovaj "a onda kacmo mi dobili, to ništa, a?" uzvrat mi nije simpatičan

podseća me na bivšeg cimera kog kada bi ga dobio u nečemu bi počeo da čupa neke partije tablića i da mi maše njima i da generalno bude opsednut nadgornjavanjima

Edited by Ravanelli
Posted

Ostaje zal sto na kraju nije pustila ja i divac vlade amerima lupamo blokade

Posted

Ostaje zal sto na kraju nije pustila ja i divac vlade amerima lupamo blokade

Moglo je i ovo:

Posted

jedan i jedini adekvatan, odgovor Miškom Svinjom