Jump to content

Featured Replies

u odnosu na ostale dane ali u odnosu na ostale kanale i dalje katastrofa...cak je i neobjasnjiva pojava zvana sesti krug duplo gledanija

• Replies 7.3k
  • Views 842.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

• "Užasno" važna jezička kulturo ošišanom latinicom, eve me.   Naravno da je u pitanju kompenzacija voditeljke za frustraciju koju je preživela zato što je zbog sopstvene ambicije da se udomi

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Ne treba da bude vanredni program. Ima nešto na tv-u gde slova trče s desna u levo, a zove se krol. Za mnogo manje vanredne situacije su vrteli krol do besvesti. Kada je proglašen crveni meteoala

Posted Images

1.31% bila gledanost sinoć

ja sam gledala. izvedba me iritirala neopisivo. i vishak duhovitosti. ostalog se ne secam.

jel to skok u odnosu na ostale dane ili..?

Blagi skok, ali je to smešna gledanost. Oko 89k ljudi

• 4 weeks later...

Na današnji dan pre 58 godina (23. avgusta) počeo eksperimentalni program TV Beograd ... Čestitke ...

Zašto se onaj đavolji nakot iz Informera obrušio na RTS i njihov trošak za Olimpijske igre?

Jel su nečim iziritirali Vođu, pa OI dođu kao izgovor za septički izliv?

Pa tinja taj sukob odavno, a pljosnati ork vjerovatno mjerka mjesto direktora PTC.

Pa tinja taj sukob odavno, a pljosnati ork vjerovatno mjerka mjesto direktora PTC.

to bi bila fantazija -_-

Jao, sad čuh da se Vođa požalio da nije gostovao na javnom servisu mesecima.  

Nije se požalio, pohvalio se.

I rekao je da neće ni da ide na rts, neka im!

Jer se on ne boji nikoga.

Isuse, kak' je hrabar

Zašto se onaj đavolji nakot iz Informera obrušio na RTS i njihov trošak za Olimpijske igre?

Jel su nečim iziritirali Vođu, pa OI dođu kao izgovor za septički izliv?

Snimili Đilasa kako se raduje posle uspeha. 

:lol:

Ovo je jedan pobrkan narod.

To je ta Obućina, zamalo pa žrtva režima...

....shit has hit the fan...

Simpa je.

U oba smera.