Jump to content

Featured Replies

Igrača Njiređhaze na RTS-u potpisuju sa "Igrač Njiđerhazija"  :0.6:

• Replies 7.3k
  • Views 842.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

• "Užasno" važna jezička kulturo ošišanom latinicom, eve me.   Naravno da je u pitanju kompenzacija voditeljke za frustraciju koju je preživela zato što je zbog sopstvene ambicije da se udomi

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Ne treba da bude vanredni program. Ima nešto na tv-u gde slova trče s desna u levo, a zove se krol. Za mnogo manje vanredne situacije su vrteli krol do besvesti. Kada je proglašen crveni meteoala

Posted Images

U vestima, u poluvremenu kosarke, spikerka cita vest po vuku "na golden gateu"

Predugo Radonjić nije bio gost

Nešto ne mogu da se snađem: da li igde može da se nađe čitav snimak emisije USTANAK 202?

Na sajtu stoji samo "Crtica".

TT

Kako je Verici Bradić doooobro... Vrhunski se zajebava u Jutarnjem.

sladža zaspala u solariju

:huh:

Vidiš da je izašla u TV Reviji... Taman se rešila Rade....

...shit has hit the fan...

Hodajuci rak koze. Za nju su nabavili UV reflektore...

Sta se desava sa zvukom na HD kanalu? Vec nekoliko dana secka i ima neke smetnje, neslusljivo je. Slika je dobra.

umene dobro(iptv)

Sta se desava sa zvukom na HD kanalu? Vec nekoliko dana secka i ima neke smetnje, neslusljivo je. Slika je dobra.

Jesi na SBB D3?

Idi u opcije (one vezane za kanal, prvo dugme u drugom redu odozdo, iznad onih dugmića u boji) i zvuk prebaci sa AC3 (dolby) na "srpski". Meni poslije toga proradilo super. 

Na PTT KDS sam. Danas nije bilo smetnji.

Sad gledam Acu informaciju u tom jednom remek delu dosad neviđeno sa Asmirom Kolašincem ...

....shit has hit the fan...

Bogami zanimljivo gostovanje Prokića, čiji fan uopšte nisam - dapače vrlo mi je nesimpatičan, u kulturnom dnevniku. Hajlajt - "gebelsovska izložba"