June 24, 20168 yr On 23. 6. 2016. at 21:51, kud u maglu Simoviću said: tako je bilo i za brejkerse. dobro™ neko će se sledeće godine setiti da bi možda mogli i sa terase da snime. ili kroz prozorDebili. Oni imaju još uvek i one linkove koji traže optičku vidljivost, mogli su i to...Mada kako čujem ko je urgirao da se "koristi nova tehnologija" sve mi jasno...
June 24, 20168 yr On 23. 6. 2016. at 21:33, Frank Pembleton said: Kakvi debili majko mila.. Znači oni su koristili tzv. "ranac" uređaj u koji se ušnira po recimo 6-9 3g usb stikova, ali koji slabo radi kad jeveliki "napad na gsm baznu stanicu"... Eeee, to znači da je nekome u zadnjem trenutku palo na pamet da pošalje ekipu... ...shit has hit the fan... Kako se to tačno zove? Imaš li neku fotku toga?
June 24, 20168 yr Možeš ga videti sutra kad se bude šetalo pored tv ekipe koja radi uključenje. Kockasti ranac sa "dimnjakom" kao nekom konzervom... Ali realno to je profesionalna oprema. Ima i manjih varijanti... ...shit has hit the fan...
June 24, 20168 yr On 24. 6. 2016. at 6:59, Tale said: Kako se to tačno zove? Imaš li neku fotku toga? gsm ranac
June 24, 20168 yr Ili gvirni ovo za tvoj bizmis ;-) http://teradek.com/pages/vidiu ...shit has hit the fan...
June 24, 20168 yr On 24. 6. 2016. at 6:59, Tale said: Kako se to tačno zove? Imaš li neku fotku toga?
June 24, 20168 yr Hvala obojici :) @Velja: nema tu biznisa, pure hobby. Mada mi sada svakakve ideje padaju na pamet, nisam znao da je ovo "doguralo" ovoliko.
June 24, 20168 yr On 24. 6. 2016. at 10:18, Tale said: Hvala obojici :) @Velja: nema tu biznisa, pure hobby. Mada mi sada svakakve ideje padaju na pamet, nisam znao da je ovo "doguralo" ovoliko. Onda ti je sve ovo preskupo... Realno Periscop...
June 24, 20168 yr Čekaću ovo : http://www.benchmark.rs/vesti/youtube_mobilna_aplikacija_uskoro_sa_mogucnoscu_strimovanja_uzivo-65718
June 24, 20168 yr možeš i fejsbuk live... negde sam već pisao da fb lepo plaća nekim selebritijam da strimuju, tako da verovatno očekuju dosta od toga i shodno tome nadam se da i da dobro radi.
June 24, 20168 yr Mogli su i na live UStream kanalu, recimo, da snimaju mobilnim sa dobrom kamerom, a u studiju da sa interneta preuzimaju taj snimak. Istovremeno, novinarka sluša pitanja iz studija sa drugog mobilnog ...