svashtabezneshto Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 RTS nije apdejtovao brexit vesti od ponoći.
Frank Pembleton Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 tako je bilo i za brejkerse. dobro™ neko će se sledeće godine setiti da bi možda mogli i sa terase da snime. ili kroz prozorDebili. Oni imaju još uvek i one linkove koji traže optičku vidljivost, mogli su i to...Mada kako čujem ko je urgirao da se "koristi nova tehnologija" sve mi jasno...
Tale Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 Kakvi debili majko mila.. Znači oni su koristili tzv. "ranac" uređaj u koji se ušnira po recimo 6-9 3g usb stikova, ali koji slabo radi kad jeveliki "napad na gsm baznu stanicu"... Eeee, to znači da je nekome u zadnjem trenutku palo na pamet da pošalje ekipu... ...shit has hit the fan... Kako se to tačno zove? Imaš li neku fotku toga?
Frank Pembleton Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 Možeš ga videti sutra kad se bude šetalo pored tv ekipe koja radi uključenje. Kockasti ranac sa "dimnjakom" kao nekom konzervom... Ali realno to je profesionalna oprema. Ima i manjih varijanti... ...shit has hit the fan...
kud u maglu Simoviću Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 Kako se to tačno zove? Imaš li neku fotku toga? gsm ranac
Frank Pembleton Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 Ili gvirni ovo za tvoj bizmis ;-) http://teradek.com/pages/vidiu ...shit has hit the fan...
Tale Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 Hvala obojici :) @Velja: nema tu biznisa, pure hobby. Mada mi sada svakakve ideje padaju na pamet, nisam znao da je ovo "doguralo" ovoliko.
Frank Pembleton Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 Hvala obojici :) @Velja: nema tu biznisa, pure hobby. Mada mi sada svakakve ideje padaju na pamet, nisam znao da je ovo "doguralo" ovoliko. Onda ti je sve ovo preskupo... Realno Periscop...
Tale Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 Čekaću ovo : http://www.benchmark.rs/vesti/youtube_mobilna_aplikacija_uskoro_sa_mogucnoscu_strimovanja_uzivo-65718
Lezilebovich Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 možeš i fejsbuk live... negde sam već pisao da fb lepo plaća nekim selebritijam da strimuju, tako da verovatno očekuju dosta od toga i shodno tome nadam se da i da dobro radi.
stoka Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 Mogli su i na live UStream kanalu, recimo, da snimaju mobilnim sa dobrom kamerom, a u studiju da sa interneta preuzimaju taj snimak. Istovremeno, novinarka sluša pitanja iz studija sa drugog mobilnog ...
kud u maglu Simoviću Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 pa taman u jutarnjem da se sve sinhronizuje
Recommended Posts