Jump to content

Featured Replies

Ukjucih greskom ovaj jutarnji RTS brainwash...

Koja je ovo horor bujkevizija sa sve undead zenom nebojse bradica

• Replies 7.3k
  • Views 848.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

• "Užasno" važna jezička kulturo ošišanom latinicom, eve me.   Naravno da je u pitanju kompenzacija voditeljke za frustraciju koju je preživela zato što je zbog sopstvene ambicije da se udomi

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Ne treba da bude vanredni program. Ima nešto na tv-u gde slova trče s desna u levo, a zove se krol. Za mnogo manje vanredne situacije su vrteli krol do besvesti. Kada je proglašen crveni meteoala

Posted Images

Ukjucih greskom ovaj jutarnji RTS brainwash...

Koja je ovo horor bujkevizija sa sve undead zenom nebojse bradica

Ko je žena nebojše bradića?

To nije bujkevizija nego klasicna sarenica. Vericu Bradic je doveo Tijanic medju prvima.

Edited by hefaca

A na nju ste mislili...Okeeej

...shit has hit the fan...

"Jedna od najboljih, rođena u avgustu pre 33 godine, a nisam ja. To je grupa Partibrejkers." Jelena Obućina, na kraju III Dnevnika, pre nekoliko minuta. Najbolja. Budala.

:lol:

"Jedna od najboljih, rođena u avgustu pre 33 godine, a nisam ja. To je grupa Partibrejkers." Jelena Obućina, na kraju III Dnevnika, pre nekoliko minuta. Najbolja. Budala.

nisam verovao šta sam čuo. moglo je da prođe samo prezasićeno ličnim šarmom koji ovde fali

:(

Meni to simpa ...

To je kad se preskaču časovi u profesiji, pa poveruješ da si stvaaarno bitan...

Bilo bi simpa da nema 35.

Od kada se Veljko Veseljko preselio u jutarnji program RB1? Malo sam proredio ranojutarnje slušanje, ali me jutros štrecnu poznat glas na neuobičajenoj stanici :) 

Od kada se Veljko Veseljko preselio u jutarnji program RB1? Malo sam proredio ranojutarnje slušanje, ali me jutros štrecnu poznat glas na neuobičajenoj stanici :)

Stvarno?Ja bih voleo da je za stalno...

RTS ima problem da odradi uključenje u dnevnik s Taša, prekida signal, kaže tip previše mobilnih na stadionu. Pa mogli su kabl razvući od Taša do RTS ili da odnesu traku u roku od 180 sekundi.

Kakvi debili majko mila..

Znači oni su koristili tzv. "ranac" uređaj u koji se ušnira po recimo 6-9 3g usb stikova, ali koji slabo radi kad jeveliki "napad na gsm baznu stanicu"...

Eeee, to znači da je nekome u zadnjem trenutku palo na pamet da pošalje ekipu...

tako je bilo i za brejkerse. dobro™ neko će se sledeće godine setiti da bi možda mogli i sa terase da snime. ili kroz prozor