June 18, 20168 yr Ukjucih greskom ovaj jutarnji RTS brainwash... Koja je ovo horor bujkevizija sa sve undead zenom nebojse bradica
June 18, 20168 yr Ukjucih greskom ovaj jutarnji RTS brainwash... Koja je ovo horor bujkevizija sa sve undead zenom nebojse bradica Ko je žena nebojše bradića?
June 18, 20168 yr To nije bujkevizija nego klasicna sarenica. Vericu Bradic je doveo Tijanic medju prvima. Edited June 18, 20168 yr by hefaca
June 18, 20168 yr "Jedna od najboljih, rođena u avgustu pre 33 godine, a nisam ja. To je grupa Partibrejkers." Jelena Obućina, na kraju III Dnevnika, pre nekoliko minuta. Najbolja. Budala.
June 18, 20168 yr "Jedna od najboljih, rođena u avgustu pre 33 godine, a nisam ja. To je grupa Partibrejkers." Jelena Obućina, na kraju III Dnevnika, pre nekoliko minuta. Najbolja. Budala.nisam verovao šta sam čuo. moglo je da prođe samo prezasićeno ličnim šarmom koji ovde fali:(
June 19, 20168 yr To je kad se preskaču časovi u profesiji, pa poveruješ da si stvaaarno bitan... ...shit has hit the fan...
June 23, 20168 yr Od kada se Veljko Veseljko preselio u jutarnji program RB1? Malo sam proredio ranojutarnje slušanje, ali me jutros štrecnu poznat glas na neuobičajenoj stanici :)
June 23, 20168 yr Od kada se Veljko Veseljko preselio u jutarnji program RB1? Malo sam proredio ranojutarnje slušanje, ali me jutros štrecnu poznat glas na neuobičajenoj stanici :) Stvarno?Ja bih voleo da je za stalno...
June 23, 20168 yr RTS ima problem da odradi uključenje u dnevnik s Taša, prekida signal, kaže tip previše mobilnih na stadionu. Pa mogli su kabl razvući od Taša do RTS ili da odnesu traku u roku od 180 sekundi.
June 23, 20168 yr Kakvi debili majko mila.. Znači oni su koristili tzv. "ranac" uređaj u koji se ušnira po recimo 6-9 3g usb stikova, ali koji slabo radi kad jeveliki "napad na gsm baznu stanicu"... Eeee, to znači da je nekome u zadnjem trenutku palo na pamet da pošalje ekipu... ...shit has hit the fan...
June 23, 20168 yr tako je bilo i za brejkerse. dobro™ neko će se sledeće godine setiti da bi možda mogli i sa terase da snime. ili kroz prozor