Jump to content
IGNORED

rts

Gonzo

Recommended Posts

Posted

Ukjucih greskom ovaj jutarnji RTS brainwash...

Koja je ovo horor bujkevizija sa sve undead zenom nebojse bradica

Posted

Ukjucih greskom ovaj jutarnji RTS brainwash...

Koja je ovo horor bujkevizija sa sve undead zenom nebojse bradica

Ko je žena nebojše bradića?
Posted (edited)

To nije bujkevizija nego klasicna sarenica. Vericu Bradic je doveo Tijanic medju prvima.

Edited by hefaca
Posted

A na nju ste mislili...Okeeej

...shit has hit the fan...

Posted

"Jedna od najboljih, rođena u avgustu pre 33 godine, a nisam ja. To je grupa Partibrejkers." Jelena Obućina, na kraju III Dnevnika, pre nekoliko minuta. Najbolja. Budala.

Posted

"Jedna od najboljih, rođena u avgustu pre 33 godine, a nisam ja. To je grupa Partibrejkers." Jelena Obućina, na kraju III Dnevnika, pre nekoliko minuta. Najbolja. Budala.

nisam verovao šta sam čuo. moglo je da prođe samo prezasićeno ličnim šarmom koji ovde fali

:(

Posted

To je kad se preskaču časovi u profesiji, pa poveruješ da si stvaaarno bitan...

Posted

Od kada se Veljko Veseljko preselio u jutarnji program RB1? Malo sam proredio ranojutarnje slušanje, ali me jutros štrecnu poznat glas na neuobičajenoj stanici :) 

Posted

Od kada se Veljko Veseljko preselio u jutarnji program RB1? Malo sam proredio ranojutarnje slušanje, ali me jutros štrecnu poznat glas na neuobičajenoj stanici :)

Stvarno?Ja bih voleo da je za stalno...

Posted

RTS ima problem da odradi uključenje u dnevnik s Taša, prekida signal, kaže tip previše mobilnih na stadionu. Pa mogli su kabl razvući od Taša do RTS ili da odnesu traku u roku od 180 sekundi.

Posted

Kakvi debili majko mila..

Znači oni su koristili tzv. "ranac" uređaj u koji se ušnira po recimo 6-9 3g usb stikova, ali koji slabo radi kad jeveliki "napad na gsm baznu stanicu"...

Eeee, to znači da je nekome u zadnjem trenutku palo na pamet da pošalje ekipu...

Posted

tako je bilo i za brejkerse. dobro™ neko će se sledeće godine setiti da bi možda mogli i sa terase da snime. ili kroz prozor