Jump to content
IGNORED

rts

Gonzo

Recommended Posts

Posted (edited)

jaksa scekic ‏@jaksa007 2h2 hours ago

Kako je zivot cudan kad je gen dir RTV kaznio novinarku digla se kuka i motika sad kad Gen dir Javnog servisa kaznio novinarku nikom nista

jaksa scekic ‏@jaksa007 3h3 hours ago

Il trac ili istina da je Bujke skinuo Obucini varijabilu u vidu kazne prica se po gradu

zvalo bujketa da mu kaže šta da radi, a zbog 3. dnevnika od pre neki dan:

Beograd -- Lider SNS Aleksandar Vučić na konferenciji za medije nakon sednice Predsedništva SNS komentarisao je to što je Davor Đenero na RTS išao pre njega i Putina.

Kako kaže „Nisam znao da je on važniji od Putina".

Đenero je bio pre Putina. Pusti ti Putina, kad je Davor Đenero tu. To je vest. Nisam zainteresovan za to, neka oni rade svoj posao, mi sa time nemamo veze“, rekao je Vučić

„Moram da javim Putinu, poslaću mu dopis ako on ima neki događaj tog dana da se ne pojavljuje ukoliko je Đenero tu“, rekao je ironično lider SNS.

Kako navode, centralni Dnevnik RTS u četvrtak je kao prvu vest objavio Đenerovu analizu pregovora Beograda i EU, a tek kasnije i vest o Vučićevom privatnom putu u Moskvu, gde se neformalno sastao s ruskim predsednikom Putinom.

Đenero kaže da je on ispao kolateralna žrtva u Vučićevom pritisku na RTS.

“U pitanju je njegova sujeta i upozorenje RTS-u da ubuduće pazi kako izveštava. Inače, te večeri me je nazvala tamošnja novinarka i zamolila komentar o Poglavlju 23 u pregovorima s EU i blokadi koju preduzima Hrvatska. Iz novinarskog ugla to je važnija tema od neformalnog sastanka Putina i Vučića, ali ja ni na koji način nisam mogao uticati na redosled vesti u beogradskom Dnevniku”, rekao je Đenero.

Inače, dodaje zagrebački portal, Đenero je izjavu koja je naljutila Vučića dao samo dva-tri sata pre nego što je te noći u kritičnom stanju završio u klinici na Rebru.

On navodi da je preko RTS hteo da pošalje poruku da se u pristupnom procesu u EU uvek javljaju problemi s nekom od članica, te da njih “odmah treba rešavati dijalogom, a ne pokušati protiv članice lobirati pri Evropskoj komisiji, u Predsedništvu EU ili kod uticajnih članica”.

Navodeći da je on bio tek treća vest u Dnevniku, a da je pre njega RTS pustio Đenera, Vučić se našalio da mora obavestiti i Putina da “ima neki stručnjak” koji će uvek biti prva vest.

Edited by Prospero
Posted

U stvari ne zbog toga nego zbog emisije o tabloidima

by Tapatalk

Posted

DJV (Vučićević), a ne DJB (Dosta je bilo).

I sutradan:

Posted

Jeci Obućini nije uopšte potrebno da replicira ovoj udbaškoj podguznoj muvi, spušta se sa njim u svinjac ...

Posted (edited)

Pa očigledno da je potrebno...

A to sa varijabilama je zlatni gral PTC.

A jakšu neću ni da komentarišem..U stvari hoću, ljigavo ljigavo...

....shit has hit the fan...

Edited by Frank Pembleton
Posted

a gde će jakša na tvns ili rts

Posted

U slagalici je danas ucestvovao decko sa smetnjama u razvoju. Pogodio je skocka i kolonu u asocijaciji (hirurg, mesar, kuhinja => NOZ).

Bilo mi zao i drago u isto vreme.

Posted

Ajde što RTS traži da se zacrnjuju signali drugih kanala dok idu prenosi utakmica, ali što gase HRT i kad idu emisije posvećene Euru, to niti mislim da ima pravno utemeljenje niti je humano da moramo da gledamo Straju, Alkosana i Saveljića kako sjede u onom depresivnom studiju...

Posted

Rosava gmazina se ugurala....

KHfU5VY.jpg?1

Brisite ako treba...

Posted (edited)

Svi finansiramo ličnost od javnog značaja. Da li to znači da smemo i javno da kažemo šta mislimo o onom što finansiramo? Mi smo sad zakupili proizvod ličnosti od javnog značaja, meni se čini da imamo pravo da bez cenzure i bez straha od tužbe iznesemo mišljenje i o proizvodu i o proizvođaču... I o poslovnoj politici proizvođača, možda i o ostalim proizvodima istog proizvođača.

Edited by Đipalo Junuz
Posted

Rosava gmazina se ugurala....

KHfU5VY.jpg?1

Brisite ako treba...

Pa nazalost nemoguce je obrisati