Jump to content

Featured Replies

Većina weathergirls

ne preterujmo

:fantom:

• Replies 7.3k
  • Views 848.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

• "Užasno" važna jezička kulturo ošišanom latinicom, eve me.   Naravno da je u pitanju kompenzacija voditeljke za frustraciju koju je preživela zato što je zbog sopstvene ambicije da se udomi

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Ne treba da bude vanredni program. Ima nešto na tv-u gde slova trče s desna u levo, a zove se krol. Za mnogo manje vanredne situacije su vrteli krol do besvesti. Kada je proglašen crveni meteoala

Posted Images

Mislim, pored ovako nečega...

jel ima ovako nesto™ neko ime? :fantom:

Pa Dragana Kosjerina, ex sportklub, cccc kakvo neznanje

e cccc, ja kad sam oso iz srbijice nije ni postojao sk :cry:

Ali drulovalo se ovde ihaaaa

Тадић легенда!

хаха

RTS 3 je odličan, postao mi je omiljeni kanal.

Da, da, sve je bolji.

...

Edited by Nesh

Na RTS-u emituju kultni dečiji film "Družina Pere Kvržice", po istoimenom romanu Gustava Krkleca ...

Gustava Krkleca? :blink:

de ti živiš brate u kom si fazonu pa tako se jedno vreme zvao mato lovrak :fantom:

Edited by Hella

• 2 weeks later...

РТС се баш труди да што више избаци било какву причу о дешавањима после избора. Ј. Вучићевић пар пута помене жутог Бујкета и одмах се прича о изборима у Лондону. Мислим да ниједну емисију о дшавањима у РИК-у(имали су једно око одмах у понедељак после избора 24.4 и ту је био крај)  нису имали, на страну што су максимално избацили политичке емисије па нема две Оливере. Све сјајно и бајно, радост Европе...Наравно да је онда Вучић преко 40%.

Ako su izbacili sve političke teme nezgodne po režim, ako RTS, po ugledu na pink, prenosi svakakve gluposti iz Vladine Pres-sale, potpuno je deplasirano Buljoševića zvati "Žuti Bujke". Prikladnije je možda "Crveno-crni Bujke" ili "Napredni Bujke" ili "Bujke bot" ili "Sendvič Bujke" ...

Edited by stoka

ko je ova sto u oku govori kako je parlament leeepo radio u vrijeme milosevica i kako je srs u zasjedanjima uvijek bio sklon drami, ali i dogovoru?

odavno nista bizarnije nisam vidjela.