aram Posted April 21, 2016 Posted April 21, 2016 Mislim, pored ovako nečega... jel ima ovako nesto neko ime?
renne Posted April 21, 2016 Posted April 21, 2016 Pa Dragana Kosjerina, ex sportklub, cccc kakvo neznanje
aram Posted April 21, 2016 Posted April 21, 2016 e cccc, ja kad sam oso iz srbijice nije ni postojao sk
Frank Pembleton Posted April 21, 2016 Posted April 21, 2016 e cccc, ja kad sam oso iz srbijice nije ni postojao sk Ali drulovalo se ovde ihaaaa
djeneralche Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 RTS 3 je odličan, postao mi je omiljeni kanal.
stoka Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 Na RTS-u emituju kultni dečiji film "Družina Pere Kvržice", po istoimenom romanu Gustava Krkleca ...
Hella Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 (edited) de ti živiš brate u kom si fazonu pa tako se jedno vreme zvao mato lovrak Edited May 3, 2016 by Hella
Korki Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 РТС се баш труди да што више избаци било какву причу о дешавањима после избора. Ј. Вучићевић пар пута помене жутог Бујкета и одмах се прича о изборима у Лондону. Мислим да ниједну емисију о дшавањима у РИК-у(имали су једно око одмах у понедељак после избора 24.4 и ту је био крај) нису имали, на страну што су максимално избацили политичке емисије па нема две Оливере. Све сјајно и бајно, радост Европе...Наравно да је онда Вучић преко 40%.
stoka Posted May 12, 2016 Posted May 12, 2016 (edited) Ako su izbacili sve političke teme nezgodne po režim, ako RTS, po ugledu na pink, prenosi svakakve gluposti iz Vladine Pres-sale, potpuno je deplasirano Buljoševića zvati "Žuti Bujke". Prikladnije je možda "Crveno-crni Bujke" ili "Napredni Bujke" ili "Bujke bot" ili "Sendvič Bujke" ... Edited May 12, 2016 by stoka
morgana Posted May 16, 2016 Posted May 16, 2016 ko je ova sto u oku govori kako je parlament leeepo radio u vrijeme milosevica i kako je srs u zasjedanjima uvijek bio sklon drami, ali i dogovoru? odavno nista bizarnije nisam vidjela.
Recommended Posts