Jump to content
IGNORED

rts

Gonzo

Recommended Posts

Posted

Većina weathergirls

ne preterujmo

:fantom:

Posted

Mislim, pored ovako nečega...

jel ima ovako nesto™ neko ime? :fantom:

Posted

Pa Dragana Kosjerina, ex sportklub, cccc kakvo neznanje

Posted

e cccc, ja kad sam oso iz srbijice nije ni postojao sk :cry:

Posted

e cccc, ja kad sam oso iz srbijice nije ni postojao sk :cry:

Ali drulovalo se ovde ihaaaa
Posted

RTS 3 je odličan, postao mi je omiljeni kanal.

Posted (edited)

...

Edited by Nesh
Posted

Na RTS-u emituju kultni dečiji film "Družina Pere Kvržice", po istoimenom romanu Gustava Krkleca ...

Posted (edited)

de ti živiš brate u kom si fazonu pa tako se jedno vreme zvao mato lovrak :fantom:

Edited by Hella
  • 2 weeks later...
Posted

РТС се баш труди да што више избаци било какву причу о дешавањима после избора. Ј. Вучићевић пар пута помене жутог Бујкета и одмах се прича о изборима у Лондону. Мислим да ниједну емисију о дшавањима у РИК-у(имали су једно око одмах у понедељак после избора 24.4 и ту је био крај)  нису имали, на страну што су максимално избацили политичке емисије па нема две Оливере. Све сјајно и бајно, радост Европе...Наравно да је онда Вучић преко 40%.

Posted (edited)

Ako su izbacili sve političke teme nezgodne po režim, ako RTS, po ugledu na pink, prenosi svakakve gluposti iz Vladine Pres-sale, potpuno je deplasirano Buljoševića zvati "Žuti Bujke". Prikladnije je možda "Crveno-crni Bujke" ili "Napredni Bujke" ili "Bujke bot" ili "Sendvič Bujke" ...

Edited by stoka
Posted

ko je ova sto u oku govori kako je parlament leeepo radio u vrijeme milosevica i kako je srs u zasjedanjima uvijek bio sklon drami, ali i dogovoru?

odavno nista bizarnije nisam vidjela.