Jump to content
IGNORED

rts

Gonzo

Recommended Posts

Posted

jel u onoj grozomornoj neokafanskoj emisiji gordan kicic glumi predraga ejdusa ili mi se cini?

Posted

jel u onoj grozomornoj neokafanskoj emisiji gordan kicic glumi predraga ejdusa ili mi se cini?

A najgrozomornije je što je ovo gotovo preslikan format (doduše sa drugačijom vrstom muzike) sa TV Hepi, koja je imala emisiju "Čađava mehana" ...

Posted

isuse&marijo kakvo smeće od kopije filma tigar

:isuse:

Posted

nasa posla ali film je fantastican.ee kakvi su se snimali nekad filmovi..

Posted (edited)

isuse&marijo kakvo smeće od kopije filma tigar

Pretpostavljam da to puste sa komercijalnog DVD-a koji je pravljen od 2679173. kopije filma, gde više nema ni boje ni mirisa ni ukusa. Ume to da bude i mnogo gore, ovo čak i nije katastrofalno.

Digitalizacija većine domaćih filmova je urađena prebacivanjem sa kopija koje su se u trenutku našle pod rukom, a ponekad i sa video kopija koje su već svojevremeno korišćene za umnozavanje VHS-ova.

Naravno, prava restauracija - korekcija boja, čišćenje...to kod nas izgleda ne postoji.

Edited by AcaRadio
Posted

voleo sam ga i kao klinac, dobar je i sad.

i sada povratak u XXI vek virtuelna stvarnost

Posted

ali film je fantastican.ee kakvi su se snimali nekad filmovi..

+1

• 2 weeks later...
Posted

Nagrade Grada Beograda dobitnicima za 2015. godinu, u 19 različitih oblasti, uručene su na svečanosti u Skupštini grada, a gradonačelnik Siniša Mali poručio je da su nagrade pripale najboljima, koji su to zaslužili radom, znanjem i talentom. Novinaru RTS-a Vladimiru Palikući pripala je Nagrada grada za novinarstvo.

MS8gnx7.jpg

Posted

Palikuća konačno dobija satisfakciju za svoj dugogodišnji nesebičan i samopregoran rad ... Ubire slatke plodove iskrenog entuzijazma. Toliko cipela koje je sjebao radom priloga na terenu postali su zalog nagrada i priznanja ...

Posted

Dobro ga nisu poslali kod Rade, spontano bi sagoreo...

Posted

I Sladži treba dodeliti jedno, doduše, manje formalno priznanje - najzgodnije noge u istoriji RTS-a ...

Posted

Da li znate da Slađa ima dve sestre bliznakinje (ona je treća iz trojki)?

A ako su lagali mene, i ja lažem vas

Posted (edited)

.

Edited by Tihajeza
Posted

...najzgodnije noge u istoriji RTS-a ...

dina colic :fantom: