April 9, 20169 yr jel u onoj grozomornoj neokafanskoj emisiji gordan kicic glumi predraga ejdusa ili mi se cini?
April 9, 20169 yr jel u onoj grozomornoj neokafanskoj emisiji gordan kicic glumi predraga ejdusa ili mi se cini? A najgrozomornije je što je ovo gotovo preslikan format (doduše sa drugačijom vrstom muzike) sa TV Hepi, koja je imala emisiju "Čađava mehana" ...
April 9, 20169 yr isuse&marijo kakvo smeće od kopije filma tigar Pretpostavljam da to puste sa komercijalnog DVD-a koji je pravljen od 2679173. kopije filma, gde više nema ni boje ni mirisa ni ukusa. Ume to da bude i mnogo gore, ovo čak i nije katastrofalno. Digitalizacija većine domaćih filmova je urađena prebacivanjem sa kopija koje su se u trenutku našle pod rukom, a ponekad i sa video kopija koje su već svojevremeno korišćene za umnozavanje VHS-ova. Naravno, prava restauracija - korekcija boja, čišćenje...to kod nas izgleda ne postoji. Edited April 9, 20169 yr by AcaRadio
April 9, 20169 yr voleo sam ga i kao klinac, dobar je i sad. i sada povratak u XXI vek virtuelna stvarnost
April 19, 20169 yr Nagrade Grada Beograda dobitnicima za 2015. godinu, u 19 različitih oblasti, uručene su na svečanosti u Skupštini grada, a gradonačelnik Siniša Mali poručio je da su nagrade pripale najboljima, koji su to zaslužili radom, znanjem i talentom. Novinaru RTS-a Vladimiru Palikući pripala je Nagrada grada za novinarstvo.
April 19, 20169 yr Palikuća konačno dobija satisfakciju za svoj dugogodišnji nesebičan i samopregoran rad ... Ubire slatke plodove iskrenog entuzijazma. Toliko cipela koje je sjebao radom priloga na terenu postali su zalog nagrada i priznanja ...
April 19, 20169 yr I Sladži treba dodeliti jedno, doduše, manje formalno priznanje - najzgodnije noge u istoriji RTS-a ...
April 20, 20169 yr Da li znate da Slađa ima dve sestre bliznakinje (ona je treća iz trojki)? A ako su lagali mene, i ja lažem vas