morgana Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 jel u onoj grozomornoj neokafanskoj emisiji gordan kicic glumi predraga ejdusa ili mi se cini?
stoka Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 jel u onoj grozomornoj neokafanskoj emisiji gordan kicic glumi predraga ejdusa ili mi se cini? A najgrozomornije je što je ovo gotovo preslikan format (doduše sa drugačijom vrstom muzike) sa TV Hepi, koja je imala emisiju "Čađava mehana" ...
kud u maglu Simoviću Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 isuse&marijo kakvo smeće od kopije filma tigar
bradilko Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 nasa posla ali film je fantastican.ee kakvi su se snimali nekad filmovi..
AcaRadio Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 (edited) isuse&marijo kakvo smeće od kopije filma tigar Pretpostavljam da to puste sa komercijalnog DVD-a koji je pravljen od 2679173. kopije filma, gde više nema ni boje ni mirisa ni ukusa. Ume to da bude i mnogo gore, ovo čak i nije katastrofalno. Digitalizacija većine domaćih filmova je urađena prebacivanjem sa kopija koje su se u trenutku našle pod rukom, a ponekad i sa video kopija koje su već svojevremeno korišćene za umnozavanje VHS-ova. Naravno, prava restauracija - korekcija boja, čišćenje...to kod nas izgleda ne postoji. Edited April 9, 2016 by AcaRadio
kud u maglu Simoviću Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 voleo sam ga i kao klinac, dobar je i sad. i sada povratak u XXI vek virtuelna stvarnost
renne Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 ali film je fantastican.ee kakvi su se snimali nekad filmovi.. +1
Frank Pembleton Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 Nagrade Grada Beograda dobitnicima za 2015. godinu, u 19 različitih oblasti, uručene su na svečanosti u Skupštini grada, a gradonačelnik Siniša Mali poručio je da su nagrade pripale najboljima, koji su to zaslužili radom, znanjem i talentom. Novinaru RTS-a Vladimiru Palikući pripala je Nagrada grada za novinarstvo.
stoka Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 Palikuća konačno dobija satisfakciju za svoj dugogodišnji nesebičan i samopregoran rad ... Ubire slatke plodove iskrenog entuzijazma. Toliko cipela koje je sjebao radom priloga na terenu postali su zalog nagrada i priznanja ...
Dark Wader Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 Dobro ga nisu poslali kod Rade, spontano bi sagoreo...
stoka Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 I Sladži treba dodeliti jedno, doduše, manje formalno priznanje - najzgodnije noge u istoriji RTS-a ...
Tihajeza Posted April 20, 2016 Posted April 20, 2016 Da li znate da Slađa ima dve sestre bliznakinje (ona je treća iz trojki)? A ako su lagali mene, i ja lažem vas
Recommended Posts