Bane5 Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 mislim da ovo nije greska do rts-a vec do onoga od koga su dobili kopiju. rts u celom sistemu koristi samo i iskljucivo kasperski i ovo nije od njega.
hefaca Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 rts treba zatvoriti, otpisane prekidaju u pola scene bez ikakvog obaveštenja da bi se uključili pred kraj... Nisam siguran o cemu se radi, jer ja odgledah otpisane bez tenisa koji je btw na dvojci. Mozda treba zatvoriti i odmah otvoriti zbog emisije koja prethodila otpisanima.
svashtabezneshto Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 Emisija je bila sve ono Što Dragan Nikolić, iz onoga što znam o njegovom odnosu prema privatnosti, nikako ne bi voleo da mu ide in memoriam. Otpisani su i kod mene išli bez prekida.
kud u maglu Simoviću Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 (edited) ako neko u srbiji treba da ima kopiju onda je to rts. ovo je analogna kopija ko zna kada i kako napravljena, kao i skoro sve koje su u arhivi. išao je onomad na hrt-u ciklus mislim da se zvao filmovi iz susedstva, ili tako nekako, i tu su emitovane digitalizovane kopije. nebo i zemlja u odnosu na ovo večeras. kakve veze ima kasperski sa ovim? e gledao sam na rts hd, kao bolja slika Edited March 13, 2016 by kud u maglu Simoviću
hefaca Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 Mozda si u pravu. Oni sto dodjose nemaju pojma sta bi on voleo. Btw ne varim to on (ne) bi to voleo, vise volim da gledam iz svog ugla...
Bane5 Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 (edited) kakve veze ima kasperski sa ovim? komentarisao sam zvuk na kopiji koji obavestava da je antivirus apdejtovan. taj zvuk nije od kasperskog, a samo njega koriste u rts-u. iz toga zakljucujem da je ili kopija prastara, ali verovatnije je da su je od nekoga takvu dobili. Edited March 13, 2016 by Bane5
kud u maglu Simoviću Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 (edited) to nisam zapazio. bio mi ton na min. to je njihova kopija iz arhive, dobro ga je i takva. onomad su prvih nekoliko epizoda srećnih ljudi emitovali sa kopija koje imaju 3 insertera. evo, i s. dragojević šizi na tw zbog kopije, tvrdi da digitalizacija i čišćenje negativa koštaju 5k€, a da svu opremu ima kinoteka Edited March 13, 2016 by kud u maglu Simoviću
Bane5 Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 to nisam zapazio. bio mi ton na min. to je njihova kopija iz arhive, dobro ga je i takva. onomad su prvih nekoliko epizoda srećnih ljudi emitovali sa kopija koje imaju 3 insertera. evo, i s. dragojević šizi na tw zbog kopije, tvrdi da digitalizacija i čišćenje negativa koštaju 5k€, a da svu opremu ima kinoteka rts je imao svoju arhivu od 200+ domacih filmova na trakama. za svako emitovanje je placano nosiocima prava sem u nekim kriznim godinama. iz te arhive je vec par puta na rts-u emitovan i 'cudotvorni mac'. moja subjektivna ocena je da je to tada izgledalo dosta korektno, cak sam i ja negde krajem 80-ih snimio sa rts-a (tada rtb-a) verziju ovog filma kad su ga emitovali. verujem da im ta stara arhiva vise nije u upotrebi i da su ovo dobili ili im je neko van rts-a prebacivao snimak. u svakom slucaju jeste pre svega problem u nacinu na koji se radi prebacivanje domacih filmova na savremene formate i da je greska u rts-u sto se uklopio u sve to. zato su i zasluzili da im se ovo desava.
halloween Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 (edited) Na RTS3 emisija o Ivu Andriću. Bazdulj - nesnosna pojava, nesnosan izgovor, nesnosna sadržina onog što izgovara. Kako je uopšte ovaj čovek dospeo u medije? Edited March 27, 2016 by halloween
Malvo Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Ona gde su ucestvovali jos i Jergovic, Jerkov, Pijanovic i nekoliko profesora iz Sarajeva i Zagreba? Na stranu Bazdulj, ali bila je sjajna. Sigurno su komotno mogli da je razvuku na dva sata, ne znam zasto nisu.
James Marshall Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Na RTS3 emisija o Ivu Andriću. Bazdulj - nesnosna pojava, nesnosan izgovor, nesnosna sadržina onog što izgovara. Kako je uopšte ovaj čovek dospeo u medije? Ali se moglo znati da to bez njega ne može da prođe. Ko da je jedini u Srbiji koji je u životu pročitao više od 2 knjige.
halloween Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 (edited) Ona gde su ucestvovali jos i Jergovic, Jerkov, Pijanovic i nekoliko profesora iz Sarajeva i Zagreba? Na stranu Bazdulj, ali bila je sjajna. Sigurno su komotno mogli da je razvuku na dva sata, ne znam zasto nisu. Ta emisija, stvarno bila je sjajna ako su po strani Bazdulj i razmatranja tipa šta bi bilo da je Nobelovu nagradu dobio Krleža, a ne Andrić. Edited March 27, 2016 by halloween
Korki Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 У последњих пар дана Вучић је присутан на Дневнику неких 15 минута од 25 политичког дела Дневника. Наравно да ће узме велики проценат тако. Опозиција је спрчкана на 30 секунди за сваког у изборном блоку, где се опет Вучић појављује. И нико ништа нема против тога и после се питају како то Вучић близу 50%.
Kanzas siti zez Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Kad bi toliko vremena dali nekima iz opozicije Vucic bi bio na 70%
Recommended Posts