Friend Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Slikarka Zorica Jocić-Šujica, učesnik „Velikog brata VIP" u upravnom odboru RTS-a. Tu je i Branko Radun. I još neki, meni potpuno nepoznati ljudi. Prica se da su to vecinom ljudi Z.Mitrovica.
morgana Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 (edited) kakva skandalozno glupa rasprava na temu privatnosti i poslovnog ponasanja zaposlenih, narocito na drustvenim mrezama. zena pr i ovaj neki mokrogorski profesor korporativnog korporativizma, orvelovski likovi, ne znaju da razgranice ustavno pravo od korporativno pozeljnog ponasanja. Edited January 20, 2016 by morgana
Malvo Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 To je ona reljefna, sve cestitke, potpuno zasluzeno.
Cane Vukic Prebranac Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 Може може :)Мада ми жао што Александру више нећу гледати у том издању
ljuttko Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 Olja odlično isproziva večeras Olja i Maja Stojanović kao gost su tako okrpile tzv novinarku istraživačicu iz Politike da je zamal malo moglo biti tužno . O tzv pravniku ne treba ni trošiti reči, kojih morona ima sa mišljenjem i dalje se iščudjavam
Cane Vukic Prebranac Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Ја глупље створење од те новинарке одавно нисам видио. Страшно ко све ради за Политику данас. А декан Правног је тек спрдња.
Prospero Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 (edited) Čvorović je stvarno retko viđen tenkre, ne znam da li je gore ono što priča ili nadrkani način komunikacije. Njegovi nemušti pokušaji definisanja politike su prajsles! Edited January 29, 2016 by Prospero
stoka Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 (edited) Čvorović je stvarno retko viđen tenkre, ne znam da li je gore ono što priča ili nadrkani način komunikacije. Njegovi nemušti pokušaji definisanja politike su prajsles! Kada ga je Olja oslovila sa "g-dine Čvoroviću", mislio sam da se zeza ili da je napravila podsvesnu jezičku omašku ... Ilija Čvorović je ime glavnog lika u "Balkanskom špijunu", to je onaj što spašava društvo od "stranih plaćenika" ... Edited January 29, 2016 by stoka
notenoughreasonsforclaire Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Autoportret - TV program koji inovira standarde televizijskih programa iz kulture i nudi atraktivnu formu televizijskog izraza koja će sigurno privući vašu pažnju!
Tale Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 Zna neko ko je radio ovu animaciju zastave uz jutarnju himnu? TT
Cane Vukic Prebranac Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Добра је Рељефна на Лотоу, али превише конзервативно обучена за мој укус
Recommended Posts