Jump to content
IGNORED

rts

Gonzo

Recommended Posts

Posted

Slikarka Zorica Jocić-Šujica, učesnik „Velikog brata VIP" u upravnom odboru RTS-a.

Zorica%2003.jpg

Tu je i Branko Radun. I još neki, meni potpuno nepoznati ljudi. :frust:

Prica se da su to vecinom ljudi Z.Mitrovica.
Posted (edited)

kakva skandalozno glupa rasprava na temu privatnosti  i poslovnog ponasanja zaposlenih, narocito na drustvenim mrezama. zena pr i ovaj neki mokrogorski profesor korporativnog korporativizma, orvelovski likovi, ne znaju da razgranice ustavno pravo od korporativno pozeljnog ponasanja. 

Edited by morgana
Posted

To je ona reljefna™, sve cestitke, potpuno zasluzeno.

Posted

Може може :)

Мада ми жао што Александру више нећу гледати у том издању

Posted

Olja odlično isproziva večeras

Olja i Maja Stojanović kao gost su tako okrpile tzv novinarku istraživačicu  iz Politike da je zamal malo moglo biti tužno . O tzv pravniku ne treba ni trošiti reči, kojih morona ima sa mišljenjem  i dalje se iščudjavam

Posted

Ја глупље створење од те новинарке одавно нисам видио. Страшно ко све ради за Политику данас. А декан Правног је тек спрдња.

Posted (edited)

Čvorović je stvarno retko viđen tenkre, ne znam da li je gore ono što priča ili nadrkani način komunikacije.

Njegovi nemušti pokušaji definisanja politike su prajsles! :lol:

Edited by Prospero
Posted (edited)

Čvorović je stvarno retko viđen tenkre, ne znam da li je gore ono što priča ili nadrkani način komunikacije.

Njegovi nemušti pokušaji definisanja politike su prajsles! :lol:

Kada ga je Olja oslovila sa "g-dine Čvoroviću", mislio sam da se zeza ili da je napravila podsvesnu jezičku omašku ... Ilija Čvorović je ime glavnog lika u "Balkanskom špijunu", to je onaj što spašava društvo od "stranih plaćenika" ... Edited by stoka
Posted

Zna neko ko je radio ovu animaciju zastave uz jutarnju himnu?

TT

• 2 weeks later...
Posted

Добра је Рељефна на Лотоу, али превише конзервативно обучена за мој укус :fantom: