January 19, 20169 yr Slikarka Zorica Jocić-Šujica, učesnik „Velikog brata VIP" u upravnom odboru RTS-a. Tu je i Branko Radun. I još neki, meni potpuno nepoznati ljudi. Prica se da su to vecinom ljudi Z.Mitrovica.
January 20, 20169 yr kakva skandalozno glupa rasprava na temu privatnosti i poslovnog ponasanja zaposlenih, narocito na drustvenim mrezama. zena pr i ovaj neki mokrogorski profesor korporativnog korporativizma, orvelovski likovi, ne znaju da razgranice ustavno pravo od korporativno pozeljnog ponasanja. Edited January 20, 20169 yr by morgana
January 28, 20169 yr Olja odlično isproziva večeras Olja i Maja Stojanović kao gost su tako okrpile tzv novinarku istraživačicu iz Politike da je zamal malo moglo biti tužno . O tzv pravniku ne treba ni trošiti reči, kojih morona ima sa mišljenjem i dalje se iščudjavam
January 29, 20169 yr Ја глупље створење од те новинарке одавно нисам видио. Страшно ко све ради за Политику данас. А декан Правног је тек спрдња.
January 29, 20169 yr Čvorović je stvarno retko viđen tenkre, ne znam da li je gore ono što priča ili nadrkani način komunikacije. Njegovi nemušti pokušaji definisanja politike su prajsles! Edited January 29, 20169 yr by Prospero
January 29, 20169 yr Čvorović je stvarno retko viđen tenkre, ne znam da li je gore ono što priča ili nadrkani način komunikacije. Njegovi nemušti pokušaji definisanja politike su prajsles! Kada ga je Olja oslovila sa "g-dine Čvoroviću", mislio sam da se zeza ili da je napravila podsvesnu jezičku omašku ... Ilija Čvorović je ime glavnog lika u "Balkanskom špijunu", to je onaj što spašava društvo od "stranih plaćenika" ... Edited January 29, 20169 yr by stoka
February 3, 20169 yr Autoportret - TV program koji inovira standarde televizijskih programa iz kulture i nudi atraktivnu formu televizijskog izraza koja će sigurno privući vašu pažnju!