January 14, 20169 yr ladno je dosnimio malo materijala iz kao sadasnjosti i premontirao stari, iz serije. i utopio jos jednom kao film. reciklirani draza ^_^
January 14, 20169 yr ladno je dosnimio malo materijala iz kao sadasnjosti i premontirao stari, iz serije. i utopio jos jednom kao film. reciklirani draza ^_^ kao draza reciklaza? ^_^
January 14, 20169 yr kao draza reciklaza? ^_^ zvuci mala bajiceva porodicna firma za alternativno tumacenje istorije.
January 14, 20169 yr ladno je dosnimio malo materijala iz kao sadasnjosti i premontirao stari, iz serije. i utopio jos jednom kao film. reciklirani draza ^_^ Sto da se baca? -_-
January 14, 20169 yr Ево рећи ћу ти ја како су брата моје рођене баке, партизана, на Сутјесци спасили четници. Слободно прилегни :D Verujem. Znači deda bio partizan i borio se na Sutjesci. Otišao sam :) Edited January 14, 20169 yr by Remi
January 14, 20169 yr kao draza reciklaza? ^_^ U duhu srpskog jezika, molim, dakle: Дража обновљиви -_-
January 14, 20169 yr Slikarka Zorica Jocić-Šujica, učesnik „Velikog brata VIP" u upravnom odboru RTS-a. Tu je i Branko Radun. I još neki, meni potpuno nepoznati ljudi. Edited January 14, 20169 yr by aram
January 14, 20169 yr Slikarka Zorica Jocić-Šujica, učesnik „Velikog brata VIP" u upravnom odboru RTS-a. Tu je i Branko Radun. I još neki, meni potpuno nepoznati ljudi. Hteli su da imenuju Mikija iz Kupinova, ali je trenutno zauzet jednim drugim projektom ...
January 19, 20169 yr Danas je trebao da gost bude Goran Ješić, ali SNS nije hteo nikog da pošalje pa je otkazano.
January 19, 20169 yr Slikarka Zorica Jocić-Šujica, učesnik „Velikog brata VIP" u upravnom odboru RTS-a. Tu je i Branko Radun. I još neki, meni potpuno nepoznati ljudi. Prica se da su to vecinom ljudi Z.Mitrovica.