Jump to content
IGNORED

rts

Gonzo

Recommended Posts

Posted

nije skinut. ići će u martu. što nema mnogo veze sa njim, više sa očajnom gledanošću b92. epski zajeb je napravio prelazkom sa prve, tamo teško da može iko da napravi ekonomsku računicu da ga emituje

Nisam siguran da se on mnogo pitao gde ce da se emituje...

Posted

Au, koja subverzija, kad bi se zezali! Ako će zbog ovog snositi posledice Kesa, Rada, Žuta Olja i Žuti Bujke, i ako će narod to prećutati, to samo znači da bombardovanje 1999. godine nije bilo dovoljno. Jeste da je njihov medijski pitbul g-din Nakaza podivljao i čak najavio da RTS ovim najavljuje medijski državni udar, ali setite se kako su svojevremeno zezali Đinđića i Koštunicu ...

Posted

Немају ли Прва и Б92 истог власника?

Posted

Izgleda da imaju, mene začudilo kada sportski novinar B92 preslatka Nada Kolundžija pozajmljuje glas u političkim vestima Prve ...

Posted

Za fanove Ivane Milenković, koji su se pitali da li je bila deo novogodišnjeg programa RTS-a, evo do malopre đuskala sa kebom na Prvom programu ...

Posted

Ko je ona plavusa kratke kose u NG programu ? Bila je svaka 2 minuta u kadru...

Posted

E to i mene zanima. Lice mi je poznato ali da me ubiješ ne mogu da se sjetim ko je.

Posted

Ako mislimo na istu, u pitanju je Ana Reljić.

Posted (edited)

Jao da, tačno, to je to lice

Bravo Đipalo i drugar sa neponovljivim nickom (na fonu sam pa mi je komplikovan c/p)

Edited by James Marshall
Posted

Daaa ja ubio ortaka da mi strazi to , i ladno kad mi rekao ja kao , bezi bre...

Nego imao je tamo jedan lazni Djuza...

Posted

Ne mogu da procenim, imala je neku crnu cipkanu 'aljinu, a kosa kratka, blajhana, podsetila me na ovu:

20120930200642_160905.jpg

Posted

Daaa ja ubio ortaka da mi strazi to , i ladno kad mi rekao ja kao , bezi bre...

Carski iskaz, Veljo!

Nego, imala je ona dva zanimljiva intervjua.

Prvi:

Sećate li se svojih početaka na RTS-u pre osam godina?

- Naravno. Dala sam uslov za drugu godinu fakulteta i htela sam negde da budem na praksi mesec dana. Došla sam na RTS i, evo, ostala do danas.

Da li ste diplomirali novinarstvo?

- Nisam još, ali planiram da do kraja godine napokon završim fakultet. Ostalo mi je još nekoliko ispita.

Dočim očevo poznanstvo sa direktorom nije uopšte uticalo na to...

Drugi:

Posle sedam godina “druženja” sa kišom i suncem, odlučila je da je dosta i da je vreme da ona bira, a ne da bude birana.

...

Mislim da i gledaoci od mene očekuju nešto zrelije,

...

Zato će ovog leta osmisliti šta je to što bi volela da radi i onda će predložiti urednicima.

...

Mi moramo da shvatimo da treba da budemo lepi gledaocima...

Posted

Uhvatio sam malopre treci dnevnik. 1 na 1 Slobin dnevnik.

Pocinje Tominom izjavom bez ikakvog pominjanja zvizduka sto njemu i Vucicu, sto hrvatskoj zastavi.

Pa red gde je jedna naoruzavanje srpske vojske i onda odgovor iz MUPa na krivicnu prijavu Slini, bez prethodnog ili bar naknadnog objasnjenja o kakvoj se krivicnoj prijavi radi.

Posted

Ko je ona plavusa kratke kose u NG programu ? Bila je svaka 2 minuta u kadru...

Hahaha,

I ja se pito, nije izgledala lošo

A to sa odgovorima na nečiju izjavu koju nikad nismo ni čuli mi je najjače.

Sent from my Micromax A310 using Tapatalk