Moća Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 (edited) Muda do poda trebaju za ovo. Zapecatio je sebi karijeru. Edited January 6, 2016 by Moća
morgana Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Muda do poda trebaju za ovo. Zapecatio je sebi karijeru. Ja ne mislim da je zapecatio sebi karijeru.
copkillah Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Ja ne mislim da je zapecatio sebi karijeru. naravno, gde možeš da imaš bolji kontraargument kada neko pomene cenzuru nego "Eno šta sve Kesić slobodno priča na tv-u".
Đipalo Junuz Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Inace, neki od sefova su ugasili telefone posle ove emisije, a neki su pali u histeriju sa recenicom "otkud sam ja znala sta ce da prica..." Rada nije znala? Ili pričaš o glodur-Olji? Rada deluje iznenađeno na momente, ali opet...
copkillah Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Emisija nije isla uzivo koliko je ovo provereno?
Frank Pembleton Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Rada nije znala? Ili pričaš o glodur-Olji? Rada deluje iznenađeno na momente, ali opet... Znala je Kesic, joj je rekao pre emisije sta ce da kaze ...
morgana Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 meni je kesic super. ali ne bih rekla da je ovo bila bog zna kakva subverzija, realno je najvise opucio vulina. ostatak su stvari koje se tu i tamo mogu cuti na radio beogradu, prilicno uopstene kritike. da ne bude nesporazuma, mislim da je bio sjajan i skandalozno je sto je skinut sa b92. ako olja ima ista u glavi, dovesce ga na rts i pustit da prica sta hoce.
zoki Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 koliko je ovo provereno?Ja sam na fb-u par dana ranije video slike sa snimanja emisije
kud u maglu Simoviću Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 da ne bude nesporazuma, mislim da je bio sjajan i skandalozno je sto je skinut sa b92. ako olja ima ista u glavi, dovesce ga na rts i pustit da prica sta hoce. nije skinut. ići će u martu. što nema mnogo veze sa njim, više sa očajnom gledanošću b92. epski zajeb je napravio prelazkom sa prve, tamo teško da može iko da napravi ekonomsku računicu da ga emituje
Recommended Posts